מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ק'עינב12/06/2007
לפני כמה זמן נכנסתי לפורום במקרה והתחלתי לקרוא הודעות מתוך סקרנות. אני חייבת להגיד לך שתפסת אותי. המילים שלך, ההומור הקליל, הכנות הלא כל כך תמימה, ובכל זאת העדינות שמילים שלך נוגעים בי. אני רוצה להכיר אותך יותר. הרבה יותר. אתה בן 41 נכון? אני בת 38 ונראית פצצה ( אני נשואה אבל אני מבינה שגם אתה). כרגע לא ממש מענין אותי איך אתה נראה. אני מרגישה שאתה תתיחס אליי כמו לאישה ותחזיר לי את הברק לעיניים. זה פשוט באוויר ואני לא מפסיקה לדמיין אותך.
אז אם אתה לא עסוק עם ל' ואבישג ועינבר וטלי ונטשה ואם בא לך תשאיר לי מייל ונכיר יותר.
מחכה לשמוע ממך. יום טוב .עינב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינבוש...תזהרי..
סיוון12/06/2007שלא תעזי לקחת אותו ממני...סתאאאאאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עינב
ק12/06/2007אני רואה לפי הרשימה שקראת הרבה הודעות שלי אחורה. זה נחמד. ולא אשקר לך זה גם מחמיא לי. לגבי הרשימה אז אני נשוי לאחת בלבד והיא לא ברשימה. אז בואי נכיר בכיף .את בטח כבר יודעת מה המייל שלי אבל ....הינה הוא שוב [email protected] תשלחי לי מייל ונדבר.ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק
עינב14/06/2007אני מקווה שאתה לא כועס }{
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבי
אשף14/06/2007אני לא כועס מתוקה. אבל בואי לא נדבר זה על זו בפורום. זה לא לענין. אני שולח לך מייל תקראי אותו. ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינב
אשף19/06/2007מצטער מתוקה. משהו לא בסדר עם האימייל . לא שכחתי אותך. ברגע שזה יתוקן את זה אענה לך על מייל מאתמול בלילה. היה מדליק לקרוא אותו. נשיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מקבל מייל אבל לא יכול לשלוח.
אשף19/06/2007זה בטיפול. חכי לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהנו
רועי21/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רועי. סמוך עלינו. (--:
אשף21/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)