מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חווית מין שחוויתי בסוף התיכוןג'נט19/06/2008
במשך כל התיכון הייתי דלוקה עליו אחד בשיכבה שלי ניקרא לו ר' הוא היה חתיך הורס וכל הבנות בשיכבה היו חרמניות עליו נורא אך לי היה יתרון כי אני חברה טובה של אחותו,אחרי דיי הרבה זמן של מחשבות והרבה פעמים שאוננתי עליו והעובדה שעוד מעט הלימודים מיסתימים החלטתי שזה או עכשיו או לעולם לא היתקשרתי אל אחותו ושאלתי אותה אם היא יכולה לסדר לי ערב איתו לבד בבית שלהם ואמרה לי שבסוף שבוע ההורים שלהם נוסעים לבית מלון וזאת הייתה היזדמנות מצוינת בישבילי,אחותו יצאה מהבית ואני באתי כאילו אני באה אליה ואני מחכה לה הוא מיד הציעה לי לישתות וישבנו התחלתי לדבר איתו על התיכון ועל הבגרויות ומה הוא רוצה לילמוד עד שהיתגלגל לחיי המין שלו...שנינו היינו מחורמנים והתחלתי להרגיש רטיבות בתחתונים היתקרבתי אליו והתחלתי לנשק אותו הוא שיתף פעולה והתחלנו להיתמזמז הוא עצר אותי ועלינו לחדר שלו להמשיך את מה שהיתחלנו! ניכנסנו לחדר שלו סגרתי את הדלת הוא הוריד לי את המכנסיים ואת התחתונים והתחיל לרדת לי! הוא ליקק את פתח הנרתיק למטה ולמעלה ומידי פעם הגיע לדגדגן ממש הופתעתי כמה זמן חיכיתי ליום הזה! הוא התחיל ללקק את הדגדגן בחושניות! וגומרת דיי מהר הוא מחדיר לי שתי אצבעות לנרתיק ולא לוקח זמן רב עד שהוא מתחיל לעסות לי את נקודת הג'י אם האצבעות זה כל כך טוב! אני מתחילה להרטיב בצורה מטורפת הוא מתחיל לימצוץ את הדגדגן בעדינות! אני דוחפת את הדגדגן יותר קדימה בעוד שאני תופסת לו את הראש מאחורה אני בשמיים!! כימעט ויצא לי ריר מהפה אני מאבדת שליטה מרוב חרמנות! ופיתאום הוא קם מנשק אותי והולך ליד המיטה מיסתכל עליי ומתחיל להיתפשט אני חרמנית אש!! בחיים שלי לא חשבתי שאני יכולה ליהיות כל כך חרמנית! אני מיתפשטת במהירות שיא ובאה אליו אם כל החרמנות שלי! ומשכיבה אותו על המיטה אני מנשקת אותו בחרמנות אני ממש אוכלת אותו מרוב חרמנות! הזין שלו קשה כמו אבן אני תופסת אותו ומכניסה אותו ודופקת אותו תוך שניות הכוס שלי מתחיל להרטיב עוד! אני מנשקת אותו ועושה לו היקי רציני בצוור(אני בדרך כלל לא עושה היקי הייתי חרמנית מוות באותו רגע!)אני מתחילה ליתפוס את התנועות לאט לאט אני מתחילה לידפוק אותו חזק יותר ולנענעה אותו אחורה וקדימה אני אוהבת את זה! אני מתחילה להרטיב עוד יותר ואני מתחילה ליגמור!! דפקתי אותו עוד יותר חזק והייתה לי אורגזמה חזקה בימיוחד! זה היה כמו אורגזמה רגילה רק 20 פעם שוב ושוב ממש! זה היה מדהים
אני נירגעת קצת עליו בעודי דופקת אותו קלות,הוא מתחיל לנסות להוזיז אותי ולבקש שעקום ואתן לו לעלות עליי כי הוא לא גמר אבל אני לא נותנת לו! אני תופסת אותו חזק ומתחילה לידפוק אותו ממש חזק! הוא מתחיל להיכנע ונותן לי לידפוק אותו וממש אוהב את זה אני עוצרת הוא שוכב ומתחי לבקש מימני להמשיך וממש מיתחנן! אני ממשיכה חזק יותר והוא גומר! ונאנח וממש נישפח לי בין הידיים! ממש כיף לישלוט בגמירה של הפרטנר זאת הרגשה מדהימה!
המשך בהודעה למטה אין מקום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ג'נט19/06/2008אני קמה מעליו במחשבה שעשיתי את זה שפינטזתי עליו כימעט כל התיכון!! מספוקת אך רוצה עוד! הוא קם ומתחיל לרדת לי כמו מקודם הוא מתחיל לימצוץ את הדגדגן המחורמן והנפוח שלי! ולהכניס אצבעות לכוס העוד יותר מחורמן שלי! תוך כמה שניות אני מרגישה עוד יותר חרמניתואני מרגישה צורך להשתין אך זה לא מרתיע אותי אני דוחפת את הדגדגן שלי קדימה ותופסת לו את הראש כמו ממקודם אני מתחילה להגיר נחשולים של נוזלים מהכוס! אני מאבדת שליטה ופיתאום הרגשה שלעולם לא אשכח! אני מתחילה ליגמור לו לתוך הפה תוך כדי שאני ממלאת לו את הפה בשפיכה נשית אני לא נותנת לו לסגת אני מרגישה בשמיים!! זה היה מדהים מילאתי לו את הפה ואת כל הפרצוף שלו בשפיכה נשית הוא היה קצת המום מיסתכל על הנוזל שנוזל לו על כל הגוף אני מיתקופפת אליו ונותנת לו נשיקה אם כל הנוזלים שלי בפה שלו ומיתלבשת בידיעה שתמיד אוכל לבוא אליו והוא כבר לא בגדר פנטזיה!!.זה סיפור אמיתי זה באמת קרא לי אני אולי לא יודעת לספר מי יודע מה אבל מקווה שנהנתם או לא היתיאשתם ליקרוא ;-).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבראבו ג'נט. הדלקת אותי. (--:
שרון19/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהע-נ-ק!
20/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)