מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה מיניתמיכל21/06/2008
שלום רב
אני ובעלי נשואים כ 16 שנים.עם שלשה ילדים.
קימת בשנה האחרונה בעייה ביחסי המין בינינו בגללי.
יש לציין שבעלי הוא הגבר היחידי שידעתי בחיי.
הכנסנולחיי המין אביזרי מין וניסינו לשנות דרכים ללא הועיל.לאחר סירוב יציד ללכת ליעוץ זוגי
בעלי הציע לי להזמין לי צלע שלישית כניסיון להעיר אותי מינית.כמובן שאני נבהלתי מעט
אבל מצד שני אני יודעת שאני לא בסדר. האם צלע נוספת יכולה לגרום לי להתעורר מינית?מדובר בגבר
יש לציין שאנחנו זוג חזק מכל הבחינות.
אבקש את עצתכם תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
שרון22/06/2008זו יכולה להיות חוויה מדהימה. אבל גם מכת מוות לחיי הזוגיות שלכם. זה כמו סם מסוכן. אתם בחיים לא יכולים לדעת איך זה ישפיע עליכם.את צריכה לזכור שכל הזוגות שצירפו צלע שלישית הרגישו חזקים ויציבים ובכל זאת אני מאמין שאחוז הגירושים בגלל ההרפתקאה הזו הרקיע שחקים. אני לא יודע מה עובר לבעלך בראש אבל מענין איך הוא ירגיש כשיראה אותך נהנית מכל הענין. הוא עדיין יסמוך עלייך למחרת בבוקר? אני ממש בספק. גם אם הוא בוטח בך במאה אחוז הרי המחשבות והחשדות יזדחלו להם למוחו ומספיק פעם או פעמיים שתאחרי להגיע מהעבודה או שתצאי עם חברה לקפה והוא יתחיל למרר לך את החיים.
מצד שני יכול להיות שכל הענין יעבור בשלום ואפילו את תצאי מהפלונטר.
בקיצור יקירתי. תיזהרו במה אתם משחקים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
ירון23/06/2008מיכל ,
אמרת שהבעיות ביחסי המין נובעות ממך אבל לא פירטת .
האם אין לך חשק לעשות סקס עם בעלך ? או שיש חשק אבל את לא מצליחה לגמור?
בשני המקרים הפתרון הוא לפי דעתי "השקעה" .
שניכם צריכים להשקיע באווירה במקום בזמן ובפתיחות...בנוסף יצירתיות לא תזיק .
דוגמא קטנה ליצירתיות :
קחו חופשה ותרדו לאילת בלי חברים ובלי ילדים "ירח דבש שני" .
תלכו לפאב (מנקיס-פאב מדליק ביותר ) לא לפני שהתלבשת נועז כדי שתרגישי סקסית ומושכת.
במשך כל הערב הדבר היחידי שיהיה באוויר "סקס" תחשבו על סקס תדברו סקס תשאלי את בעלך מה הוא אומר על הבחורה שרואים לה כמעט את כל השדיים ? האם היא מגרה אותו ?תמשיכי ותשאלי .. עם איזה גבר שהוא רואה בפאב הוא היה רוצה לראות אותך שוכבת .....וכך הלאה במשך
כל הערב .
האמיני לי שלא תספיקו להגיע לחדר במלון ....כבר ברכב את תפתחי לבעלך את הרוכסן ותתחילי לענג אותו...(זהירות בכביש) וכשתגיעו לחדר במלון....אתם תתנפלו אחד על השניה !
זו דוגמא קטנה לאווירה ,מקום,זמן ופתיחות .
מקווה שעזרתי במשהו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מינית
משה23/06/2008קודם כל תודה על העזרה
אני מעוניינת בקיום יחסים עם בעלי .אבל יש לנו
ילדות גדולות . ונגס לי שד לראש שהן עלולות לתפוס אותנו על חם .אולי זו סיבה דבילית אבל זה המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מיכל
23/06/2008ראשית, אסף נתן לך תשובה ממש טובה על הכנסת צלע שלישית, וגם אני בדעתו שזה כמו סם קשה - אולי זה יהיה מדהים אולי זה יהרוס.
בנוגע לסיבה שאתם לא מקיימים יחסים, תסלחי לי אבל זה נשמע לי באמת טפשי.
את מפחדת שהילדות יתפסו אתכם?!
את בטח מבינה שזו חרדה שממש לא קשורה למציאות. את לא רוצה שיתפסו? אז תנעלו את הדלת.
אני בטוחה שאת לא מצליחה לשלוט בחרדה הזו ושזה קשה לך מאוד, אבל עדיף שתפחדי מזה שאת הורסת את הזוגיות שלך, מאשר מזה שהילדות יתפסו.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב , מיכל
ירון24/06/2008היי מיכל
בהודעה הקודמת שלי כתבתי שצריך להשקיע בסקס, הכלים להשקעה הם : מקום,זמן,פתיחות ויצירתיות.
הבעיה אצלך לפי דעתי היא מקום ופתיחות.....בעיקר פתיחות !
גם לי יש ילדים גדולים וכאשר אנחנו עושים סקס אנחנו נועלים את הדלת...כאילו אפשר אחרת ?! .
יותר מזה ,אין לנו בעיה להשמיע רעשים כי זה דרכו של עולם ומי שרוצה להנות מסקס צריך להיות משוחרר וחפשי בזמן הסקס ולא לעצור את עצמו או לסגור את פיו !
אם ילדינו שומעים את הקולות שבוקעים מחדרנו הם כנראה מנחשים שאבא ואמא עושים סקס...אז מה??...נראה לך בעידן של היום ועם כל הפתיחות שיש בבתי ספר הילדים לא יודעים מה קורה כשהדלת של ההורים סגורה ?
מיכל , כדי לוודא שזו באמת הבעיה העיקרית לבעיה המינית שלך ...הייתי חוזר להצעה שכתבתי לך בהודעה הקודמת , חדר במלון או צימר , ואז תגלי באמת אם זה מה שמפריע לך לחיי סקס מהנים .
מקווה שעזרתי במשהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל
שרון24/06/2008מצטער מותק אבל זה באמת נשמע לי די כמו תירוץ. אם ניסית אביזרים עם בעלך אז מה פתאום עכשיו הבנות מפריעות? אם הבנות היו הסיבה אז לא הייתם פונים לאביזרי מין.
אני מבין שאת בסביבות גיל 40 .( סתם ניחוש אבל נראה לי שזה הכיוון). חשבת על משבר גיל המעבר? את יודעת. יש כל מיני תופעות לענין הזה. יש נשים שאצלן זה מתבטא בחשק מיני מוגבר ויש נשים שמאבדות את החשק בלי שום הסבר מניח את הדעת.
את לא ממש מפרטת. אבל תחשבי על זה. יכול להיות שיעוץ עם רופא ותרופות מתאימות יפתרו את הענין.
אבל תעשי טובה ותעזבי את הבנות. הן לא הסיבה לחוסר החשק שלך. הבעיה היא אחרת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיפטרו בדרך נורמאלית את הבעיה
כ23/06/2008(שלא נתת פרטים לגביה) להוסיף צלע שלישית יכול לעזור לאותה פעם אבל לא רק שיש סיכונים שזה יפריע נורא לזוגיות שלכם גם זה לא יעזור בפעמים הבאות שתקימו יחסי מין זה רק יזיק מאשר יועיל,יש דרכים רבות לשפר ולהגביר את ההנאה במיטה הכנסת צלע שלישית בסופו של דבר לא תעזור לכם בכלום זה מיתר לגמרא ואף מטופש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל
שלי פסטרנק כץ25/06/2008
מצטערת על האיחור במתן התשובה, הייתי עסוקה מאוד לאחרונה ולא הגעתי לפורום.
ראשית אני רוצה לאמר שכל התשובות שקבלת מהקוראים ומבאדולינה אכן היו טובות ונכונות.
אוסיף רק שלפעמים הסיבה לחוסר החשק ולמחשבה שתתפסי מתקיימת בגלל ענינים אחרים לגמרי.
לגברים אין בעיה להכנס לאווירה מינית ואישה זקוקה יותר לכל אלמנט החיזור שמגיע לפני.. מה שכולם קוראים "המשחק המקדים", נכון שאפשר לעשות סקס כשהילדים בבית, לנעול את הדלת, לשים מוסיקה שתעלים את הקולות ועוד.. אפשר גם לקבוע לדייט בבית כשהילדים בבית ספר ואפשר לצאת מהבית ולעשות סקס באוטו (זה מאוד מרגש כשאנחנו מרשים לעצמנו להשתטות כמו מתבגרים)
השאלה המרכזית שעומדת כאן מולי בשאלה שלך היא כמה את באמת רוצה סקס עם האיש הזה??
גבר אחר? הייתי מציעה קודם לשפר את החשק המיני אחד עם השני לפני שמכניסים פרטנר נוסף..וגם אז..בזהירות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה מינית
משה25/06/2008תודה רבה לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)