דתי נשוי מחפש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דתי נשוי מחפש
    דון קישוט
    22/06/2008

אני דתי נשוי בן 25, שבגלל בעיות בבית מחפש להתנחם בידי מישהי כמוני דתייה או לא, והאמת לא משנה גם הגיל.
    חשוב לי הכנות, הפתיחות והרצון להכיר אחד את השני. לא חייב קשר מיני, אלא להעברת חוויות וכו'.

אז... אם הצלחתי לשכנע משהי פה על רצינותי, אשמח אם תיצרי איתי קשר במייל : [email protected]
    לכולם יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דתי נשוי מחפש

הוספת תגובה

• אתה לא מתבייש?

אנדריי
    24/06/2008

אתה עוד קורא לעצמך דתי? האם זה מה שכתוב בתורה? ואללה מסכנה אשתך, מה היא עשתה לך שאתה רוצה לפגוע בה ודוקא במכה הכי חזקה שיכולה להיות...האם התחתנת איתה ונשבעת מתחת לחופה לה' בשביל להישבר וללכת עם אשה לא כשרה? תתבייש לך ועדיף לך מותק ללכת ולהוריד את הכיפה שלך כי עלייך היא ממש לא מתאימה... תתבייש...............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסויה

שרון
    24/06/2008

תשמעי יקירתי. את תוקפת אדם בלי לדעת מה עובר עליו. זה קצת לא פייר. גם אדם דתי הוא רק אדם. מה שכן מוזר לי מאדדדד זה המייל שלו. שמת לב? har22man? תורידי את ה22 ותקבלי חרמן. עושה רושם שזה סתם מתחזה שמחפש זיון בדרכים מגעילות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו