מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם ניסה לחזר???שרית14/06/2007
אני כבת 40 נראית סופר מעולה..., כשהייתי ברחוב, טיפה דמעתי ופגש אותי גבר מסויים שמכיר אותי ואת בעלי. הוא שאל אותי האם קרה משהו , הבהרתי לו עד כמה אני מאוכזבת מבעלי, תוך כדי שהוא שאל אותי מה קרה מדוע אני דומעת הוא חיבק אותי עליו למספר שניות כאילו להרגיע (לא חיבוק דוב) באותו מידה יכל גם שלא לחבק ורק לשאול מה קרה מדוע אני דומעת, נכון או לא. נראה לכם שהוא מנסה לחזר? רצה להרשים אותי שהוא אדם טוב? כי אני מושכת אותו??, הוא היה לי לזמן קצר לאוזן קשבת, וכשזרקתי לו שמישהו אחרת במקומי היתה כבר מזמן מתגרשת או בוגדת, אז אמר לי לגבי הבגידה שזה סתם שטויות ועשה מן תנועה ביד של זלזול שהוא לא בעד בגידה בכלל... לא שהייתי בוגדת איתו. ח"ו. מה דעתכם על כל הנ"ל ?? תודה לכם. - שני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית
עינב14/06/2007אני לא חושבת שהוא ניסה לחזר אחרייך. נראה לי שהוא סתם ניסה לעודד אותך כי אם לא הוא היה לפחות מציע לך שתפני אליו כשרע לך. אני מבינה מה שאת עוברת. גם אני די מיואשת ובגלל זה חיפשתי המון זמן גבר שאוכל לסמוך עליו . הבעיה שכולם רוצים רק לזיין וללכת. נראה לי שסופסוף מצאתי אחד שהוא קצת שונה. אמנם אני לא בונה עליו ואני גם לא רוצה להתגרש . אבל אני מקווה שבפגישות שיהיו לנו ארגיש שוב נשית
ונחשקת. אם קראת את ההודעות בזמן האחרון אז את בטח יודעת מי זה. אני יודעת שזה נראה רע אבל אני חייבת מישהו שיחזיר לי את האור. ונראה לי שאנחנו בכיוון הנכון למרות שנראה לי שהוא בקשר עם עוד נשים .אבל לא איכפת לי . גם ככה אני לא מתכוונת להתחתן איתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינב
ירון14/06/2007היי
גם את יכולה להיות עם עוד גברים בקשר...
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבי....
אייל15/06/2007מה את כזו תמימה ? ? ? אם היתה לו הזדמנות ??? אז.... אם זה היה גם במקום הנכון הוא היה משכיב אותה בקלות וגורם לה "לבגוד" :-) עינבי באמת ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף14/06/2007האמת היא שקשה לדעת מפעם אחת שהוא פגש אותך מה הוא חושב. יכול מאד להיות שאת מצאת חן בעיניו והוא פשוט הרגיש שזה לא הזמן הנכון ולא הסיטואציה נכונה להראות לך את זה. למרות שעל פניו נראה לי שעינב צודקת. אם הוא התייחס בביטול לנושא הבגידה כנראה שהוא נגד.
ולבעיה שלך. תראי יקירתי יכול מאד להיות שאת הפכת להיות עציץ בבית. משהו מובן מאליו. לנו הגברים יש איזו נטיה לשכוח איזה פלא בריאה שוכבת לידנו בלילה במיטה. נכון יש מקרים שהאיש באמת מתנהג כמו זבל אבל ברוב הפעמים הוא פשוט צריך תזכורת. שאת לא עציץ שברור שהוא קיים על המדף וכל מה שהוא צריך שישקו אותו פעם בכמה ימים. את חייבת לדבר איתו. בתקיפות. בהחלטיות. להבהיר לו שאל אף מצבך הכלכלי את לא מוכנה לסבול ממנו. תבדקי ותראי מה יקרה. אנחנו פה בפורום ננסה לתמוך בך עד כמה שנוכל. את לא לבד ולא בודדה. סביר להניח שיפנו אלייך כל מיני חרמנים שמחפשים זיון קל. אבל יש כאן גם כאלה שיעזרו לך. אני ביניהם. וזה בסדר .עינב יודעת על מה שאני כותב לך וזה בסדר מצידה. קיבלתי ממנה מייל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק ולשאר
שרית14/06/2007תחילה, תודה על התייחסותך כלפי. יפה מצידך וטוב לדעת שיש אנשים טובים באמצע הדרך. ועתה, לעצם העניין. מדוע שאלתי? כי בעלי אם היה רואה אישה או בחורה דומעת, לא היה מעיז לחבקה רק היה שואל אם קרה משהו?, שמעתי לא פעם עליו שהוא חרמן גדול, אני מקווה שאם לא הייתי שווה הוא לא היה מעיז לחבקני מה דעתכם??? אולי היתה לו הזדמנות כאילו להרגיש אותי וניצל את מצוקתי כאילו להראות שהוא דואג לי או משתתף בצערי, נכון או לא?. לפני שנתיים כשפגש אותי, אמר לי שאני נראית במצב טוב, זה עשה לי טוב. האמת, כשאני הולכת ברחוב, אני רואה שגברים מסובבים את ראשם אלי, ונורא כואב לי שיש לי בעל שלא יודע להעריך זאת במילים, בחיים שלי לא שמעתי ממנו שאומר לי: את יפה, נאה , נראית צעירה מגילך ועוד, הוא יבש, קר ואנטיפט. התחתנתי מאד מאד צעירה וחשבתי לתומי שהוא ישתנה והכל לשוא. בינתיים הבאתי ילדים לעולם וכמובן שזה לא פשוט לפרק חבילה, גם מבחינה כלכלית, וגם שהילדים צריכים את האבא, כי באמת אבא נפלא, גם אלי הוא לא רע, אך הוא מעולם לא חימם לי את הלב, מעולם לא ריגש אותי, מעולם לא החמיא לי, מעולם לא פירגן לי, מדבר אלי כאל מפקד , מעולם לא נתן לי להרגיש שאני שווה, שאני הכי הכי, את התשומת לב הוא משקיע באנשי עבודתו, באחרים, כי אני מובנת מאליו. זה בעייה שאני חייבת להתמודד איתו כל החיים וזה מאד מאד קשה. שיחות לא עוזרות ולא עזרו, כי קשה לו להשתנות, כי יש הרגלים וגנים מהבית שהוא ספג. טוב. שפכתי קצת מהלב, טוב שיש פורום כזה. תודה, ונראה מה תגובתכם. רק תדעו, שאני לא טיפוס שמסוגלת לבגוד, למרות שתוך תוכי יש לי את הפנתזיה והרצון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשים נשים- אתן חיות בסרט- תנחומי !
במבינו14/06/2007
ככה זה בחיים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמבינו ..אחינו.. אפשר תרגום?
אשף15/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף15/06/2007אני שמח שהשיחה בפורום קצת מקל עלייך. תמשיכי .כולנו פה מאותן סיבות חוץ מכמה שסתם מחפשים זיון.
אני מודע לעובדה שגבר ישראלי ממוצע מסתיר בכל דרך את הצד הרגשי שלו. הוא חחיב להיות המלך. הזיין הגדול. קשה לו להראות אהבה. אבל יקירתי אני אחד שעושה מילואים וביחידה שלי כולנו מורידים את כל החומות ונשארים ערומים נפשית ומהשיחות שלנו עולה שהגבר הישראלי הרבה יותר רגיש ממה שהוא מוכן להודות. הוא מזיין הרבה פחות ממה שהוא מספר . ויותר מכל הוא אוהב את אישתו הרבה הרבה הרבה יותר ממה שהוא מסוגל להראות. אני בכל זאת מאמין שבעלך מראה לך, בגרך המאד מוזרה שלו, שהוא אוהב אותך. את רק צריכה לדעת להקשיב. הרצון שלך לבגוד לא נובע בגלל הזיות מיניות. יש לך את הצורך הבסיסי להרגיש אישה נחשקת. זה לא רע. את בסדר. הצורך הזה טבוע בנו. בכולנו. גברים ונשים. את לא יוצאת מין הכלל. את כמו כולנו. אני רוצה להגיד לך שכל התקופה שהייתי נאמן לאישתי חיפשתי עדיין את המבטים של נשים. את המחמאות הקטנות. גם אם הן באו מחברות של אישתי או קרובות משפחה, ואל אחת כמה וכמה מנשים זרות בתור לבנק או בחדר המתנה במוסך. זה סיפק אותי. זה מילא אותי .ניפח לי את האגו ולא היה לי צורך להמשיך ולממש משהו מזה. היום אני אחר והסיבות כבר ידועות לחברים בפורום. ואין לי כוונה לפרט אותן שוב. אם תרצי אספר לך עליהם במייל.
בכל אופן אני רק רוצה לחדד לך את הענין של הבגידה. הבגידה ,יקירתי, לא חייבת להיות מינית. גם אם את יושבת בסלון עם גבר אחר בלי שבעלך יידע זו בגידה. המין הוא חלק מהמכלול. אמנם בלתי נפרד אבל הוא לא הכל. אני בן 41 ואחרי 17 שנות נישואין אני יודע שהמחמאות שלי לאישתי אין להם סיכוי נגד אותן מחמאות אם הן באות מפי גבר זר. למדתי את זה על בשרי. אין מה לעשות . זהו הטבע האנושי. לרוב אין כאן ענין של אשם או לא אשם. לא תמיד הבן זוג הוא אדם רע.ולא תמיד הוא האשם בבגידה של הצד השני.
דבר אחרון . את התרגשת כל כך מחיבוק של שתי שניות של אותו גבר. יקירתי אם את לא רוצה לבגוד למה את כל כך רוצה לדעת את הכוונות שלו? אם היתה זו חולשה רגעית מצידך אז למה את מנתחת את הענין ומנסה להבין מה הוא בעצם רצה? אני לא מבקר ולא שופט אותך. באמת שלא. אני פשוט מנסה להבין אותך. לפעמים הדעות שלי לא ימצאו חן בעינייך אבל תקבלי אותן כדעות ולא כביקורת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק- תגובה כתגובה
שרית15/06/2007בוקר טוב. היה מעניין מאד לקרוא את האיימל שלך. כל מילה שלך סלע. אני הייתי מתה להתכתב איתך אך דרך האיימל ולא בצורה כזאת, ואז תדע את מה מסתתר מאחורי שאלותי וכן הלאה. מצד שני, אני גם חוששת מי העומד מאחורי זה שאני כותבת. זה סיכון אחד גדול. אולי אתה מכיר אותי ואולי אתה אותו אחד שכתבתי עליו, זה פשוט מפחיד אותי, ואני מצד שני צמאה להתכתב איתך ואז יאירו דברי, ולדעתי המקרה שלי עלול לעניין אותך. האם אתה בכלל זמין /מוכן להתכתב? אני מצד אחד זקוקה נואשות ומצד שני חוששת. ותודה על תגובתך אלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף15/06/2007החששות שלך טבעיים ומובנים לי. אין לי דרך להוכיח לך שאני לא הוא. יחד עם זה אני נמצא כאן המון זמן ואת זה את יכולה לבדוק. תלכי עם התחשות שלך .כולם כאן יודעים שאני מהרצליה. והסיפור שלי והמצב שלי ידוע לכולם .(עד כמה שהם צריכים לדעת). בכל אופן אם את רוצה לכתוב לי את מוזמנת . (--: . הינה המייל שלי. [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
אשף15/06/2007אין לך הרבה מה לחשוש ממייל .המייל עצמו לא מגלה פרטים עלייך. זה כמו להתכתב בפורום אבל זה פשוט אישי יותר. וזה לא לעיני כל העולם. שבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכל יכול להיות
א115/06/2007יכול להיות שזה היה תמים מאוד ואת בגלל שאת כל כך מאוכזבת וחסר לך אז אולי את בסתר ליבך רוצה הערכה ואת מוצאת אותה בכל דבר פשוט ותמים.
את צריכה להיכנס ולהתכנס עם עצמך ולבדוק מה קורה עם מערכת היחסים שלך
כי ייתכן מאוד שתקלעי להרפתקאה שלא כל כך תרצי אבל בגלל הפגיעות שלך את תגררי אליה
ואולי תפלי ותגיעי למקומות חדשים ומעניינם אנמם לא מתוכננים אבל תחשבי טוב טוב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוח בכלל שזה מה שאת חושבת
סקרן16/06/2007לא נראה לי שחיבוק חברי של מכר ותיק ישר אומר שהוא מחזר אחריך ונדלק עליך.
את יודעת לא כל הגברים באמת מסתכלים עליך וישר רוצים זיון...
על תכעסי על הבוטות, אבל שאלת שאלה, ולא כל התשובות יהיו אותו הדבר, ולא כולן יהיו מתחנפות ומלטפות.
תשמעי בא גבר ראה שאת בוכה שאל מה קרה, יותר נחמד מזה?..את יודעת כמה פעמים זה קרה לי? אוקיי לא תמיד עם חיבוק, לפעמים סתם מגע קל על הכתף במיוחד כשזה במסגרת העבודה. אבל נשמה, לא היה בזה שום כוונה מינית מבחינתי, ולא ניסיתי לגרור את זה למקומות אחרים, ונראה לי שגם כאן לא היה יותר מזה. הוא לא חשב על משהו מיני אלא את דווקא זאת שהעלת את זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסקרן- תגובה
שרית16/06/2007ערב טוב. בגלל שיש לי כבר מספר נתונים לחשוד בו. כי אם זה היה גבר רגיל, אז הייתי מבינה שהוא סתם גילה אמפתיה, רחמנות, מן חברות, מן ידידות ולא כל נגיעה בבחורה זה כבר רמז מיני. אך היות שגבר זה אמר לי כבר 4 פעמים: "את יודעת, אתה נראית טוב", או: "תגידי לי, אמרו לך שאת חתיכה? " ואת זה אמר כבר כל כך הרבה פעמים שקשה לי לספור. ושמעתי עליו שהוא חרמן לא קטן, ומישהי זרקה לי פעם, שהוא גם היה דופק חתולה עם חצאית. והוא לא איזה ארס, הוא אדם לא צעיר, בתפקיד מאד מכובד ומאד אינטלגנטי באישיותו. אז כמו שאומרים "כבדהו וחשדהו". ואני יודעת שבעלי לא היה מעז בחיים שלו לחבק בחורה או אישה כשדמעות זולגות בעיניה. לכן הלבטתי ורציתי יותר להבין את הפן הגברי... .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צודקת
א116/06/2007את צריכה ממש להיזהר כי את יכולה להיסחף לזה מבלי שתרצי בכלל
הדברים האלו יכולים להשתנות מקצה לקצה ממש בעניין של דקות
ואני אומר לך זאת מנסיון
ואת לפי מה שקראתי פגועה רגשית מבעלך וגם מפנטזת זה קרקע פוריה לאדם שיודע בדיוק איך לפרוט על המיתרים הנכונית
ובעיניין של קליק את יכולה להיות איתו
אז תזהרי ותחשבי טוב טוב לאן את רוצה לנשוב
ושיהיה לך אחלה שבוענהדר לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף16/06/2007משום מה נדמה לי שאת מאד מחפשת ורוצה שלבחור יהיה ענין בך. את לא אדישה אליו. תקני אותי אם אני טועה אבל נראה לי שאת פשוט דלוקה עליו ואת לא רוצה להודות בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק ולסקרן=תגובה
שרית17/06/2007שלום לכולכם. תחילה, מודה על התייחסותכם למכתבי. בעלי מאד מאד אוהב אותי ויש לי הרבה הוכחות לכך. אך אני טיפוס מאד רומנטיקאי, וטיפוס פתוח וחם ומלא מלא הומור, בעלי ההיפך הגמור: לא מסוגל לחזר, לא מעוניין לחזר, רציני ביותר, קשוח, יבש, הוא יכול לקנות לי פרחים ולתת לי בלי חיוך. אני בתגובה: מחייכת, מנשקת אותו, מודה לו מפרגנת לו, אני מרגישה שזה כמו לחיות עם רובוט. אני נשואה לו הרבה שנים, וכל הזמן הייתי בתקווה שהוא ישתנה והכל אשלייה. בינתיים הבאתי ילדים מקסימים לעולם, הם נותנים לי את הרצון להמשיך לחיות, הם קשורים אליו ובתור אבא הוא נהדר. רק באיחור גיליתי שהוא ירש את זה בגנים של אחד מהוריו. אין לי ולא היו לי מעולם ריגושים ממנו. דיברתי איתו לא פעם על הנושא הזה, אז מה תגובתו? זה הכל בסרטים, זה הכל מלאכותי.... , נוח לו לא להשתנות, לייעוץ לא מוכן ללכת, לפרק חבילה, אינני מסוגלת מההיבט הכלכלי, והילדים ישברו וככה חיה עם רובוט. לא נהנית ממנו לא ויזואלית, לא מינית, פשוט כלום.מתחננת לפניו שכשמדבר איתי, יביט בי בעינים, זה יותר מנומס, זה מחמם את הלב= אז אין קשר עין. זה פוגע. כשאני מדברת- אני מביטה אליו ישירות לעיניו, הוא מדבר אלי כשראשו מופנה הצידה. אני מקבלת מחמאות נון סטופ מהסביבה, עם זה בנותי, ועם זה שכניי ועם זה משפחתי, הוא אילם. והוא מעוניין שאקבל אותו כך. לי נורא קשה, והשנים חולפות ומרגישה שבזבזתי את שנותי היפות לריק. האדם שאני מדברת אליו, אומר לכם בכינות: אני לא מעוניינת לקיים איתו יחסים מלאים, הוא ידידו של בעלי, הוא מכיר אותנו מקרוב, ואני בטוחה שגם מהסיבה הזאת הוא לא מוכן, אך הוא גבר נאה ביותר, מושך כמו מגנט, והוא עושה לי את זה, כשאנו נפגשים יש בינינו מתח מיני באויר, תמיד באירועים מבטינו נפגשים ומחפשים להיפגש גם מקצה האולם, הוא החמיא לי בעבר- זה קנה אותי, הוא יודע לרתק נשים. תתפלאו לשמוע, שהמכסימום שאני הייתי מעוניינת להגיע איתו ז: חיבוקים עזים, מזמוזים וכד' אך לא יותר מיזה. אני בחורה חזקה ולא אתן לכבודי לרמוס. אני לא מסוגלת עם כל הסבל שאני עוברת להרוס משפחה. לבעלי אין שום טענות כלפי, כך הבנתי מדבריו. אך הוא מאד יבש. קר.אדיש. אין לכם מושג איך זה לאהוב מישהו שאני מחכה שיזום ועדיין לא יוזם, אולי הוא חושש, אולי בגלל שמכיר אותנו מקרוב, אני אירגע אחרי שהוא יחבק אותי. אני צמאה וזועקת לחום, אך לא מעוניינת לקבל מכל גבר, אני נדלקת רק לגברים מסויימים, לא כל גבר עושה לי את זה. בינתיים, האדם ההוא בלבד מושך אותי כמו מגנט!!!!! , אני מרגישה משום מה שזה הדדי. סליחה אם עייפתי אותכם, אך פתחתי את כל ליבי לפניכם, ונראה מה תגובתכם. לא מעוניינת להשאירכם בסימני שאלה. שיהיה לכם יום טוב = שרית.
אשף17/06/2007אני באמת שמח שאת מדברת. זה טוב. אני מאמין שאף אחד נורמאלי בפורום לא ינסה לדחוף אותך לעשות משהו שאת לא רוצה. יחד עם זה הסדק בחומה שלך רחב מכדי לעצור את השיטפון. קשה לי להאמין שאם תהיה לך מערכת יחסים עם גבר אחר , תוכלי לעצור את זה בחיבוקים ונשיקות. הוא מצידו חייב להיות מלא הבנה לקבל את זה כמו שאת רוצה. הוא חייב להבין אותך עד הסוף . לקבל אותך כמו שאת . לכבד את רצונך וכל זה כשאתם התחילתו של אקט אינטימי. אמנם יש גברים כאלה אבל אני לא יודע אם את מספיק חזקה נפשית ורגשית לעצור את זה איפה שאת רוצה. אני מצטער אם אני מטיל ספק בכוחותייך. פשוט פגשתי יותר מדי נשים חזקות ואף לא אחת מהן עמדה בזה ותאמיני לי שלא היה שום לחץ מצידי. אני הייתי מוכן לעצור איפה שהן רצו. העניין הוא שהן לא רצו לעצור. כשאישה אומרת לי לא אז זה לא.. אני חייב שאישה תרצה אותי ולא סתם תסכים לזה. אני מקווה שאני טועה ובכל זאת זו דעתי.. חייכי וקבלי אותה בהבנה. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק - תגובה
שרית17/06/2007אז אני רוצה להגיד לך שאני מאד מאד חזקה נפשית וריגשית, הוכחה: אם אני מצליחה אחרי כל כך הרבה שנים לשרוד עם בעל -מקרר ולהשיאר שפוייה, אז אפשר להגיד שאני סופר חזקה. תראה, למרות שבחיים לא בגדתי בבעלי, לפי איך שאני מכירה את עצמי, יותר קל לבגוד באדם זר ולא אדם שגר ממש ממש לידי ושמכיר אותנו מקרוב. אגב, מה דעתך באופן כללי על מה שכתבתי לך עליו. האם לפי הרגשת בטן, נראה לך שהוא מעוניין???. מעניין שגם אני וגם בעלי תפשנו אותו על חם לא פעם אחת שבאירועים משותפים הוא נועץ בי מבטים, מידי פעם מגניב מבט אלי, זה לא אומר לך משהו? אני כותבת לך במלוא הרצינות לא שאני רוצה שזה יקרה, אך אני כינה עם כל ליבי ונפשי, אני משתפת אותך כי רציתי לשמוע דיעה ממישהו מהצד, לקבל חיזוק וכד'. תודה.
אשף17/06/2007תראי מתוקה אם את נראית טוב כמו שאת מתארת אז סביר להניח שהוא לא אדיש אלייך. יכול מאד להיות שהוא גם מעונין ופשוט מפחד מהתגובה שלך. כשמכירים מישהי מקרוב וגם את בעלה תמיד יש חשש שהיא תספר את זה לבעלה. אני מבין שהוא לא ממש דיבר איתך שיחת נפש. יש את החשש הזה תמיד. אני יכל לספר לך שבמשך שנים הייתי דלוק על אישה אחת מהחבר'ה שלנו ופחדתי להגיד לה את זה כי תמיד היה בי החשש שהיא תעשה מזה ענין. אחר המון זמן יצא שבמקרה אני והיא ישבנו לשתות קפה אצלם ( הלכתי לתקן להם משהו לפי בקשת בעלה). גיליתי לה .את הכל. לא יכולתי לעמוד בזה יותר. לתדהמתי היא סיפרה לי שהיא הרגישה את אותם הרגשות כלפיי ופחדה בדיוק כמוני ומאותן סיבות. וגם שאני אלך להתרברב אצל החבר'ה. אלוהים כמה שהיא לא מכירה אותי..... בסוף לא עשינו עם זה כלום. אבל הינה לך דוגמא למצב של אי הבנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק ולשאר - תגובה.
שרית17/06/2007היי ק. הלוואי שהמקרה שלך יקרה גם אצלי. שהוא יגש אלי ויגיד לי עד כמה הוא חושק בי, זה חלומי, אך אני סקפטית. מה יש לך להגיד על זה,?. שכשאנו מוזמנים יחדיו לאירועים, אני שמה לב שהוא מידי פעם פוזל לעברי, אני בטוחה שאם הייתי מכוערת הוא לא היה טורח להביט בי כלל ,נכון או לא?, כשאנו ניפגשים פנים אל פנים אני מרגישה שאפשר לקרוע את המתח המיני באויר, בחיים לא קרה לי דבר כזה עם אף אחד. אם הוא אמר לי בעבר מספר פעמים שאני נראית טוב, נראה לך שיש דברים בגו? אולי באמת הוא מנסה להתחיל איתי או סתם לעשות לי טוב. כי מצד אחד אם גבר מעוניין מדוע לא ממשיך, מדוע לא מתקשר אלי הביתה בזמן שבעלי איננו, יש הרבה דרכים להתחיל, אז מדוע הוא בכלל מחמיא לי אם הוא לא מעוניין הלאה???? הכל נורא מוזר. אם הוא מחכה שאני יזום, הוא יכול לחלום.
ק17/06/2007קודם כל אני שמח שאת סופסוף מוכנה להודות שיש לך משהו אליו. אני יודע שהמקרה מורכב. יש המון חששות משני הצדדים. אני מבין אותו. הוא לא מכיר אותך מספיק טוב. הוא מפחד . זה מספיק מסוכן גם ככה להיות בקשר עם מישהו מחוץ לנישואין. אל אחת כמה וכמה כש כולם מכירים קודם. ומה יקרה אם אותו גבר לא יענה על ציפיותייך ותתאכזבי ממנו? ואם להיפך? שהוא חושב רק על סקס ואת בכלל בראש של הענקת חיבה וחום והמון נתינה זה לזו? קשר כזה מאד בעייתי. צריך ללכת מאד בזהירות עם העניין הזה. מה שאני מציע לך זה שתנסי ליצור מצבים שבהם תהיה לו גישה אלייך בלי שבעלך יראה. תלכי הרבה לבר משקאות האירוע ותתמהמהי שם כדי לראות אם הוא יבוא אלייך. או שתבקשי ממנו ליעץ לך בתחום הגיוני שאת יודעת שהוא מבין בו. שרית יש לי משהו להגיד לך שעלול לאכזב אותך ואני מתלבט אם לספר לך או לא. תסירי ספק מליבי ואספר לך.
אשף17/06/2007אני אספר לך בכל זאת. קרהכבר עשרות פעמים שנשים בכו לי וסיפרו לי על מצוקותיהן והמון פעמים חיבקתי אותן ולא היתה לי שום כוונה מעבר. גם הקטע הזה של עיניים נפגשות קרה לי המון פעמים וגם החמאתי לא מעט פעמים לנשים ולא עמד מאחורי זה כלום. לכן המקרה הזה מאד מבלבל מבחינתי. אני מצטער שאני מספר לך את כל זה אבל עדיף שתשקלי הכל לפני . במיוחד כשמדובר באדם שאת ובעלך פוגשים מידי פעם. לילה טוב יקרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאת כותבת
דייב17/06/2007ולפי מה שאני מבין
את אולי עד היום לא בגדת או לא היית עם אף אחד
אבל את יותר ממוכנה לדבר הזה הכל עיניין של כמה הוא רוצה לגרום לך לרצות אותו
וזה שאת מרגישה בסביבה שלו במתח מיני אומרת את הכל.
את צריכה להיות סופר חזקה בשביל להישאר בעמדתך.
וזה שאת היית מוכנה להתמזמז איתו זה גם סממן של מוכנות מצידך כי בין זה לבין ההמשך המתסקש קרובה מאוד הדרך וזה מאוד מסוכן וטריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה..זה טיבעי
עינבר17/06/2007זכותך להרגיש נחשקת,ויש מילים שלפעמים מחממים את הלב ומעלים קצת את החום הגוף,ונכון שמילותיו ומגעו גורמים לך להתרגש,אך שקלי זאת בחדר חדרים כשתהיו לבד המילים כבר לא יאמרו תהיה השתיקה,ואז המגע (ואם את אומרת שבעלך לא נותן לך את החום),איך תדעי שלא תימסי כשתרגישי ביד רכה הנוגעת מלטפת ונותנת לך איזו תחושה של רטט..כרגע את רוצה את החום נימאס לך שאין יחס אלייך והנה יש את האחד שיודע לומר את מה שאת זקוקה לשמוע ולתת את החיבוק שאת רוצה להרגיש כשעצוב..ובבית אין את מה שהנפש שלך מתוואה לו..אך כל דבר הוא בר שינוי..אם בעלך לא מסתכל בעינייך בעת שיחה..שבי פנים פנים והרימי לו את הסנטר או סובבי אלייך..לפעמים משפט כמו "אוו איזה כיף להתבונן בעינייך כשאתה מדבר אני אוהבת להסתכל לך בעיניים".יכולה להשפיע..נסי יש הרבה מקומות שנותנים את העיצות איך לשחחרר אפילו מקפיא..החום מצוי בך את זו שיכולה להמיס את הקרח שקיים בבעלך..אם הוא לא הורגל בלהראות לך את הרגש שאת רוצה ..למדי אותו..אם יש בך עדיין את הרצון לשינוי..ושהוא יחזור להיות הגבר שבו התאהבת ולא נישאת..הרי מן הסתם היתה אהבה כשנישאת..אחרת לא היית צועדת לעברו בחופה..
שיהיה לך יום מקסים ובהצלחה בכל דרך שתחליטי לצעוד בה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר
שרית17/06/2007היי ענבר. וואלה נתת לי רעיון אדיר. אך נורא קשה לשנות הרגלים שליליים אצל הבעל. אעמץ את הרעיון שלך. תודה עזרת לי מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף חמודה:-))
עינבר17/06/2007ואל תידאגי לגביי הרגליים..ניתן לשנות אותם בכל גיל..האמיני בעצמך..יש כוח כל כך גדול בידייך ובמילותייך והכי חשוב ברגש שאת מעבירה בעינייך..נצלי אותו ..ואת תקבלי את רצונך..בכל אשר תיפני..רק דבר אחד והוא החשוב ביותר בכל דרך שתיפני תהיי אמיתית וכנה עם עצמך,ושלמה עם כל מעשה..ברגע שיש לך את זה..יקירה השמיים הם הגבול :-))שיהיה לך תטוב ביותר..
עינבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר התותחית
ק17/06/2007קראתי בעיון מה שכתבת. אני מאד בעד לנסות את הגישה שלך אבל אני די סקפטי אם זה ישנה משהו בו. זה האופי של הבן אדם . אני באמת מאחל לשרית שזה יעבוד אבל ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמשיך תמשיך..אוהבת מחמאות
עינבר17/06/2007חחחחח..למה הרסת עד שהחמאת ..היית חייב להכניס את הסקפטיות שלך:-((..הרסת לי את המחמאה..עכשיו אני רוצה שורות של מחמאות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב הולכת להנות מהמלון..
עינבר17/06/2007בלי בעל בלי ילדים גן עדןןןןןןןן :-)) אהיה כאן עוד יומיים..תהנו תעשו אהבה..ועם אצליח לגנוב למאיר את הלפטופ אז אולי אכנס..בייי לכולםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
ק17/06/2007מצטער כפרות . הפעלתי כבר את הצנטריפוגות ואני מחכה שתחזרי מהחופש. שכחת שאנחנו במילחומה? או שאת רומזת שאת רוצה ועידת שלום?
(--:. בויעדת שלום יהו המון מחמאות וזה וזה וזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אבוא ישר לחבל בהן...
עינבר17/06/2007~~~~אש ותימרות עשן~~~~לא יהי לך שום נשק נגדי(כוח נשי וזה וזה וזה)...מעניין ממי העתקתי את המשפט הזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לי
אשף17/06/2007לא אמרת שאת הולכת להרוס.... סליחה להנות מה מלון? יאלה.... תעזבי את מאיר והלפטופ שלו בשקט...(--: . סתם סתם סתם . מותק. תשארי כמה שאת רוצה. ואם את רוצה למצוא את הצנטריפוגות אז הן נמצאות בהרי טורה בורה באפגניסטן . נקודות ציון לא תקבלי אבל רמז כן. בתחת של בן לאדן. חחחח. תמצאי את התחת שלו ומצאת את הצנטריפוגות. וגם כמה לירות מהאמריקאים שמתים לפוצץ לו את התחת.חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי...
סקרן17/06/2007את כותבת שהחמיא, ושהוא מאוד חרמן וניצל מצב מסויים וכו'...אז לפי דעתי את כבר החלטת ואת בטח מכירה אותו יותר טוב מאיתנו, וכן מכירה את כל הסיטואציה טוב יותר מאיתנו..אז מה? מה בדיוק רצית להגיד? שנדע שאת חתיכה, ובגלל שבעלך לא מחמיא לך אז בא לך אולי לדבר עם מישהו על זה באופן איטימי? ואולי בא לך לבגוד בגלל זה, ושמגיע לו...תשמעי, לא כל בעל מחמיא לאשה שלו, ולא כל אחד מראה את אותה אהבה לאישתו..
לא כל אחד מביא לאשתו פרחים אדומים, פרלינים מתוקים ויינות איכותיים..לא כולם ולנטינו...אבל, עדיין זה לא אומר שהוא לא אוהב אותה. אני בטוח שבעלך אוהב אותך, אבל לא מראה מספיק, בגלל שהוא מאוד לחוץ, או אלף ואחד סיבות.. ואולי זה גם באשמתך קצת...צריך הרי 2 לטנגו...תראי אין לי מושג איך זה אצלך, לא מכיר אותך בכלל, אבל מהיכרות עם נשים אחרות, שסיפרו לי שהבעל לא נותן להן מספיק חום ואהבה, ראיתי שזה לא רק הבעל...גם הן (ולא רק הבעל) לקחו אותו כמובן מאליו עם השנים..עדיין זה לא אומר שאין אהבה, יתכן שהיא מעט דעכה, וייתכן שפשוט לא ידעו להראות אותה..
זה לא סיבה לבגידה, או למחשבה כזו...קודם את צריכה לנסות את כל הדרכים להדליק אותו ולהחזיר את העניין שלו בך, לדבר גם אפשר...מבחינתי יש סיבות אחרות, אני למשל לא בוגד..אני מתפרפר..אני בא מאהבה, יש לי מערכת יחסים מאוד טובה עם אשתי גם אחרי 10 שנים, ממשיך לפנק אותה בכל הדרכים, אבל אני אוהב נשים, והן כנראה אוהבות אותי (ולא מתוך שחצנות אני אומר את זה אלא מתוך מודעות). ובאמת שלא כמו רוב הגברים שמקטרים שהנשים שלהם לא אוהבות יותר סקס, ומשעממות אותם, אני נהנה מאוד עם אשתי, אבל פשוט צריך עוד קצת מעבר, עוד קצת ריגושים אחרים, אני אוהב לחזר, אוהב להיות מחוזר, אוהב את כל ההתחלה החדשה שבלהכיר משהי, ובלרגש אותה, בלהסעיר אותה, וגם אותי כמובן..
טוב בכל מקרה קצת גלשתי וכתבתי כבר יותר מיידי.
תביני, אין שום דבר רע בלרצות להיות שוב מחוזרת, ונאהבת ונחשקת, אבל, וכאן האבל לא תמיד הפתרון לכך הוא בלחפש בחוץ, ולא כל אחת בנויה לזה..ואם הרסתי פה למישהו איתך, אני מתנצל מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
אשף17/06/2007אחי תפסיק להתנצל. אתה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן..אני מסכימב עם -ק
עינבר17/06/2007אין לך על מה להתנצל..יש לך את היכולת לגעת במילותייך ולהאיר את נפש האישה-אז תתייחס אל זה כעל מתת או שירות ציבורי..הרי זה לא ישאר איתך לנצח..יבוא יום וזה ישתנה..אז תהנה מזה כל עוד תוכל ..חוץ מזה ראי מישהי שמתלוננת על כך..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מאיר את נפש האשה?
סקרן18/06/2007לא מאיר ולא מעורר...פשוט מסתכל נכון, מתבונן דרך העיניים, עמוק פנימה, לתוך הנשמה אני צולל, ורואה כמה נפשה של אשה יכולה להיות זוהרת וקורנת..כמה היא יפה וסוערת...
יודע שכל אשה שמקבלת טיפה של יחס חום ואהבה, נראית תמיד מרהיבה..
זה לא אני, נשים פשוט בנויות כך, ואני רק מתבונן לתוך העיניים ורואה את זה, ומוציא את זה החוצה
לא מאיר כלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שאמרתי במילה...
עינבר18/06/2007אתה רק הרחבת את דבריי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
ק17/06/2007תענה כבר לעינבר (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא לא אוהב אותי יותר:-((
עינבר17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת טועה קצת..
סקרן18/06/2007את מספרת שבעלך לא מסתכל לך בעיניים, ואת טוענת שזה בגלל שהוא קר ואדיש...לא בטוח. בדרך כלל גבר שלא מסתכל לאשה בעיניים הוא בסה"כ ביישן...באמת מי שביישן לעולם לא יתסכל לאשה בעיניים. זה לא מצביע בהכרח על קור מצידו. אני מכיר מספיק גברים חמים אבל מה לעשות גם בישנים שלעולם לא יתסכלו לאשה ישר בעיניים כשהם פונים אליה.
עוד משהו חשוב..אם כבר החלטת לבגוד או כמוני להתפרפר (אני ישות חופשית של אור ואהבה, והמילה בגידה היא שלילית ולא שייכת ללקסיקון שלי, וכולם יכולים לקפוץ ולצקצק בלשונם), לעולם על תערבי חבר של בעלך..טעות, טעות, טעות!!! אני בחיים לא הייתי שוכב עם אשה של חבר רחוק כקרוב. אין לך מושג איך זה ייגמר, ומתישהו זה ייגמר, אלא עם תתאהבו מעל הראש ותפרקו את החבילה שלכם, מה שלא נראה לי. אז תחשבי על זה טוב טוב. אני אישית מציע לך לנסות עוד קצת עם בעלך. עוד קצת לנסות לעורר אותו. אני לא מאמין למה שכתבת שמעולם הוא לא עורר אותך מינית ומשך אותך, אחרת לא מאמין שהייתם מתחתנים. ברור לי ששיקול כלכלי להמשך הנישואים ושיקול של טובת ילדים זה הדבר הכי חשוב בנוגע לפירוק החבילה, אבל אני חושב שיש בתוכך גם אהבה, אולי כבויה, אבל עדיין נראה שהגחלת קיימת, ולדעתי את יכולה להצית את הלהבה מחדש, יש בך המון חום ואהבה לפי מה שאת מתארת, את נשמעת על פניו אשה סוערת שרוצה לבלות ולהינות מהחיים, ולמצות את הטוב שבהם, אז אני מאמין שאת יכולה להחיות ולעורר את הנישואים. זה קשה נכון, אבל כל דבר בחיים קשה, גם להצליח מבחינה כלכלית קשה (כפי שאת מעידה שבעלך עשה זאת) וגם להקים משפחה זה קשה, וגם לחיות חיים כפולים זה קשה...
וואלה, אני נשמע כמו איזה פסיכולוג בגרוש ולא זו הכוונה שלי..ואני בטח לא כזה, אבל את חייבת את זה לעצמך לפני שאת מחליטה להתחיל בחיים כפולים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית, התגובה כאן בשבילך..
סקרן18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן אני קצת חולק עליך.
אשף18/06/2007כל הענין הזה של בעל הביישן לא נראה לי. אחרי כל השנים של נישואין אם הוא עדיין מתבייש אז משהו לא בסדר איתו. ממי הוא מתבייש? מאישתו?למה? למה שיתבייש? ממה? העין הזה לא נראה לי. לא מסכים איתך.
ובקשר לגחלת .אני מסכים שאולי היא קיימת אבל ידידי אם יש גחלת ואין חומר בערה בסביבה כדי להדליק אותה מחדש אז מה הטעם לנסות?
אני בהחלט מסכים ואמרתי את זה קודם שיחסים אסורים במסגרת החברים והמכרים הם מתכון לאסון אקולוגי בקרקע הנישואין.
לך ,אחי, יש יחסים בריאים עם אישתך ותבורך על כך . אתה לא מזניח אותה עם כל ההתפרפרויות שלך וזה טוב. אבל יש כאלה שמאבדים ענין באישה שלהם ושוכחים מהר מאד איזו אישה נפלאה יש להם לידם. אני אפילו לא חושב שהוא בוגד בשרית. זה הטיפוס. קר ומנוכר ולמזלו הרע היא דווקא מהטיפוסים היותר זקוקים לחום ונתינה. זה חתיכת פלונטר לא קל לפיתרון למרות שבאמת ובתמים הייתי מציע לה לנסות בכל זאת להחיות אותו מחדש. הייתי מציע אם הייתי מאמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חולק בחזרה...
סקרן18/06/2007אתה אומר ששם היית מאמין היית מציע לה שוב לעורר את בעלה. אני דווקא מאמין, אפילו מאוד, כי מדובר באשה שטוענת וכנראה גם מרגישה שהיא סקסית, וחושנית וכו' וכו'. ושאשה חושבת ומרגישה שהיא סקסית, לא יעזור בית דין היא כזאת ואף אחד לא יכול להגיד אחרת, לא משנה איך היא נראית. אשה סקסית זה לא בהכרח אשה יפה ואשה יפה היא לא בהכרח סקסית. ובחזרה לעניינו, יותר נכון עניינה של שרית. בגלל שהיא מרגישה סקסית, אני חושב שהיא כן מסוגלת לעורר אותו, היא חייבת אבל להתאמץ קצת יותר. השאלה אם היא בכלל רוצה. אם היא לא מעוניינת זה כבר משהו אחר. לדעתי בתוכה היא כן רוצה לעורר אותו, ולחדש איתו, אבל לדעתי בנוסף יש לה חשק פנימי, (שקשה לה אולי להודות בו), ובו היא רוצה שגם מישהו אחר יתחיל איתה ויחזר אחריה ויגרום לה להרגיש שוב צעירה ומושכת ונחשקת ונאהבת כמו פעם. אתה יודע מישהו שירגש אותה ויטריף אותה ויסובב אותה ויסחרר אותה לחלוטין, ללא כל קשר לבעיה עם בעלה. זו דעתי, ויכול להיות שאני טועה, והיא רוצה רק שבעלה יתעורר ממנה וזה יספק אותה.
ובנוגע לקטע של להסתכל בעיניים..מה לעשות מכיר כאלה שמתביישים גם אחרי כמה שנות נישואים, ואתה יודע מה? גם אם זה מעיד על קור מסויים שהוא מפגין ולא על ביישנות, זה לא מעיד על חוסר אהבה. כנראה הוא פשוט לא יודע להראות את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן
אשף18/06/2007אחי אל תחשוב שאני מנסה להסיט אותה לבגוד. הענין של הביישנות בכל זאת לא נראה לי. מה זה עוזר אם יש בו אהבה והוא לא מראה אותה? זה כמו מצב שגבר יש מליונים והוא לא נותן לה שקל( סתם משל. בלי שום קשר לשרית) .ידידי אהבה היא רגש שצריך להראות אחרת סליחה על הביטוי אבל מענין את התחת שהוא אוהב אותה. הרי היא דיברה איתו. הרי הוא לא מוכן ללכת לייעוץ. הוא הגבר. הוא יודע הכל. הוא לא צריך להראות אהבה כדי שהיא תדע. נו באמת. גבר כזה משול לחתיך סקסי והורס אבל...אינפוטנט. שרית אם את קוראת את השורות האלה אז בלי להיפגע בבקשה. וסקרן ,אחי, אני מכבד את דעותיך גם אם אני לא תמיד מסכים איתן. יום טוב
אשף18/06/2007אני מצטער אם אני נשמע כמו אחד שמנסה לדחוף אותך לזרועות של אחר. אני מבין שאת לא מספרת הכל. ואת גם לא רוצה להתכתב באימייל. האמת היא שהמקרה שלך נדון באימיילים שאני מקבל מחלק מנשות האתר. אל דאגה. זה רק דיון ולא רכילות. אני מנתק קשר עם כאלה שמרכלות . הן לא אמינות בעיני ואי אפשר לספר להן כלום. אם הן מרכלות על אחרים סביר להניח שהן ירכלו עליי. ואני שונא שמרכלים עליי מאחורי הגב.
בכל אופן המקרה שלך ללא ספק לא קל לפיתרון. בכל מקרה אם את הולכת למצוא אהבה במקום אחר תזהרי. תבחרי נכון. יש המון זאבים שיספרו לך מה שאת רוצה לשמוע ויעלמו רגע אחרי. תמצאי אחד שילך איתך יד ביד. צעד אחרי צעד ורק אז אם תבטחי בו ותדעי שהוא האיש את יכולה לזרום. בקצב שלך. ואם הקצב לא יתאים לו אז עדיף שהוא ילך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק, לסקרן ולשאר....
שרית18/06/2007ריגשתם אותי עד מאד רק לדעת שיש אנשים זרים, כמוכם, שאפילו לא מכירים אותי, וכבר דואגים לי, דרך המחשב, , אם הייתי הולכת לפסיכולוג או לייעוץ היו אומרים את מה שאתם אומרים לי. בקיצור קראתי בעיון רב, באמת כתבתם ברמה גבוהה, כולכם צודקים במאה אחוז, את כולכם הבנתי כהוגן. אך מי שנטע יותר לדעותי זה אדון שמכנה את עצמו: ק. טוב, כי אתם לא מכירים את מצבי לעומק וגם את אין סיבה שתדעו. בעלי, חסר תקנה, ואין לחלוק על זה. אני נשואה הרבה שנים, ולא אכתוב כמה. אני בסביבות גיל ה-40. אני אומר לכם בשיא הכינות, אבל בשיא הכינות: אני אישה מאד מאד יפה, וגם סקסית. יש לי קבלות, אין לי סתם אינטרס לומר לכם, גם לא מתכוננת להתפרפר,,אני פשוט כותבת לכם בשיא שיא הכינות ומהלב. אנשים מהסביבה, שכנים, משפחה= כולם תמיד מחמיאים לי, וזה מה שמעצבן, כולם חוץ מבלי.בעלי בעבר הרחוק פלט מהפה, שהוא מאד מאד אוהב אותי וקשור אלי, אך לא מסוגל לבטא זאת כלפי חוץ= אז זה התוצאות שאני משלמת על זה תמיד ועד היום. כי בצעירותנו, תמיד חשבתי שאנשים משתנים, וזה בכלל לא נכון, לא נכון!!!!! .אתם מתפלאים שאדם נאה, חתיך, חכם, יפה תואר ויפה מראה , הורס שמנסה קצת לחזר אחרי בעקיפין, אתם מתפלאים שהוא עושה לי את זה?????????????, מה הפלא???? לא כל אדם שיחמיא לי יירגש אותי. האדם הזה מרגש אותי , ואני חושבת עליו כבר 4 שנים, זה עינויים שאין לכם מושג, כמה אני סובלת. הוא זרק לי מחמאה שאין כמותה ועם כל הלב לפני ימספר שנים, ומאז הוא נדבק לי לנפש, מה עוד שהוא מאד נאה, מה עוד שהוא תמיד מביט בי, תמיד מחייך אלי, הוא עושה לי דברים מבלי לדבר אלי הכל בשפת גוף כבר כמה שנים, ואין לכם מושג כמה אני סובלת מיזה ששומרים מרחק, זה כמו לדקדק מישהי ובו בזמן לסגור לה את הפה. הוא משלים את בעלי. לבעלי יש פנים יפות לא מכוערות אך עם השנים הוא השמין כמו הר אדם, פשוט הר אדם ולא עושה שום דבר בנידון שזה גם תורם לדחייה, לא מספיק שלא מספק אותי ריגשית , גם מראהו דוחה אותי. אז מה אתם מתפלאים?????? כבר השלמתי והתרגלתי למראה החיצוני שלו. אתן לכם עוד דוגמא שזה מקומם אותי: כשאנו מוזמנים לכל מיני אירועים, נצבט ליבי לראות שגברים מחייכים ומתחבקים עם נשותיהם ליד השולחן, מראים תשומת לב אחד לשני, ובעלי הולך ומשקיע את כל תשומת ליבו באחרים. הוא לא רואה אותי ממטר. ומצד שני אני רוצה להנות באירועים, מדוע להיות קבורה בבית עם בנותי? וכמה שדיברתי איתו, הוא יושב 10 דקות לידי ונעלם לי מהעינים ומשוחח עם כל העולם, איתי מה פתאום, ואני מרגישה עזובה, בודדה שבא לי למות. אז תגידו לי, זה נקרא בעל? כך מתנהג אחד שמכבד או אוהב את אשתו????
אם הייתי יודעת שהוא כך יראה והתנהג איתי אחרי החתונה לא הייתי חולמת להינשא לו. תבינו!!! . אני זועקת לחום, לתשומת לב, לחיבוק מהאדם ההוא וכלום לא יעזור. אני מחכה ליוזמה שלו. ואם הוא יזום, אני אהיה הכי מאושרת בעולם, כאילו זכיתי במליון דולר!!. ושוב תודה על עזרתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה ניראה שכבר קיבלת את ההחלטה...
עינבר18/06/2007כל שנותר לי הוא לאחל לך בהצלחה..אך לדעתי את טועה..ובואי אתן לך דוגמא..(ממילא איש לא מכיר אותי כך שאין לי חשש)..נישאתי לאדם שהתאהבתי בו ממבט ראשון..תמימה לא ידעתי איש לפניו..בעלי עם הולדת ביתי השניה נהפך לאדם קר אכזר והכי גרוע מנוכר..ואני בתמימותי חשבתי שאם אשמור על הכל טוב ויפה אז הוא יחזור לעצמו..מיותר לומר שזה לא היה כך!אומנם לא סבלתי לאורך שנים כמוך אך זו היתה תקופה קשה..עד שלקחתי יוזמה התחלתי להראות לו שאני לא עוד אויר שיש להתייחס אליו כשצריך ..בקיצור הראתי לו אותי!היום יש לי בעל שמודע אליי מאוד ..קשוב..וטוב מאושר באישה שאיתה בחר לחלוק..אז יקירה..לא כל אדם מקבל את האושר ואת החום לעיתים צריך ליזום..וכמו שאמרת הוא קר את חמה..אז הציפי אותו בחומך..ניראה לי שפשוט השלמת עם איך שהוא מתנהג..אומנם מרדת קצת אך חזרת לשקט אחר כך..אז עיצתי לך היא כזו..אומנם ההוא יספק את החום את המגע את כל מה שאת צריכה..ואחרי שיפתח בפנייך העולם..קצת קשה לחזור מחום לקור ..לא חושבת ..מה תעשי אז...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לא עדיף לנסות לתקן...
עינבר18/06/2007מאשר להסתכן..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)