מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב למפילת התיקים עינבר.אשף17/06/2007
ככה את מפילה עליי תיקים כשרציתי רק לעזור לך? תחל מלחמת עולם השלישית .... יאלה לעמדות.... אני שולח לך טיל לתל אביב . תודיעי לי אם הוא הגיע. נשיקות מותק .(--:}
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק מלחמת עולם...קטן עליי:-))
עינבר17/06/2007אתה תישלח טיל אני הולכת להשיג משהו יותר כבד(בצינורות הלא מקובלים)..נראה איך תתמודד עם זה.. :-))חוץ מזה היום אני לא בת"א..אז תרגיש חופשי להפציץ אותה..היום אני באוירה פסטורלית..ומתאים לי הירוק הזה סביבי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה את ?
אשף17/06/2007עכשיו הבנתי למה בתל אביב כולם עצובים . יום אבל רגל נסיעתה של נשיאתם. אפילו סגרו את המועדונים לחילופי זוגות ואנחנו נאלצנו לעשות אורגיה בחוף הים בהרצליה. תגידי איפה את נמצאת? ...... אוי ואבוי לי ...לא כפרה לא .....לללללללאאאאאאא.... אל תעשי את זה... זה בסך הכל יום ראשון. הוא יעבור..... לא ...תורידי ת'חבל מסביב לצוואר .......לללללאאאאאא... ...לא עם הסכין.......חחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחח אתה מטורף:-))
עינבר17/06/2007שכחת את הגרזן הוא ממש לידי..לא נורא יהיה להם נשיאה חדשה...עוד 4 ימים חמישי..עוד 4 ימים חמישי..זהו ככה יעבור לי הימיםםםםםם...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד יאשפזו אותי במחלקה סגורה..
עינבר17/06/2007אחרקי שיקראו את דברייך..אה בעצם מה אני מודאגת..יש לי שם חדר מוכן...תמשיך .. :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף17/06/2007אם את הולכת להזמין משהו יותר גדול ובצינורות הלא מקובלים תודיעי לי בבקשה . כדי שאני אפעיל את הצנטריפוגות להעשרת אורניום. למה אני אזרוק עליי טיל אטומי שישמיד את כל תלאביב חוץ מאשר המשרד שלך. וזה כדי שחס ושלום לא תצטבר יותר מדי ניירת והבוס יכעס עליי. ואז תהיי נשיאת תל עזיז ולא תל אביב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מילים..גאון!ניכנעת:-))
עינבר17/06/2007אתה יכול ורשאי להפציץ את המשרד..אני ממילא לא שם בימים הקרובים..כך שיש לך אישור חופשי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להפציץ מלונות-בחופשה לבד שם..
עינבר17/06/2007יש יתרון בעבודה שלי:-))שלושה ימים כנס במלון..יש חופש יותר מענג מיכך:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום חברים
55517/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה4-2-4 קורא ל 5-5-5
אשף17/06/2007אהלן . אני 4-2-4 אבל את/ה יכל/ה לקרוא לי בקיצור 2 (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח מצחיקול :-))
עינבר17/06/2007טוב בורחת לפני שנטשה תגיד ששוב השתלטתי(סתםםם נטשה רק מקניטה..לא להרביץ :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מסוגלת..
אסתר17/06/2007אל תדברי עלי בכלל ולא איתי אין לי כח בשבילך ממלה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יקירתי
ק17/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מה קורה?אותך כיף לשמוע
אסתר17/06/2007קראת את המיל החדש ששלחתי לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
אשף18/06/2007היה כיף לקרוא אותו. שלחתי לך מייל חזרה. תתיחסי לשאלות . מחכה לתשובה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את כועסת כל כך
דייב18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמי אתה מתכוון|?
נטשה18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה אני מחכה למייל
אשף18/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)