מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא גומרתג09/07/2008
היי, שמי ג מהמרכז. יש לי חברה כבר מעל לשנה ויש ביננו אהבה גדולה. הכל בזוגיות מושלם, פרט לכך שהיא אינה מצליחה לגמור כאשר אנו מקיימים יחסי מין.אני מנסה לענג אותה ולעשות כל דבר בשביל שהיא תגמור, אבל היא לא מצליחה. יש לה איזשהו מחסום, היא הצליחה לגמור, אולי בכל חייה, פעמיים. גם כאשר היא מאוננת, "הנקודה" בורחת לה והיא אינה מצליחה לגמור. אני יודע שסיפוק ביחסי מין הוא דבר חשוב מאוד לזוגיות, ובגלל שהיא כל כך מספקת אותי במיטה, אני רוצה לגרום לה לפחות את אותה ההנאה, ויותר! למי אפשר לפנות בנושא? אודה לתשובה מהירה, י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל - ג'
שלי פסטרנק כץ09/07/2008נעים לראות שחשוב לך אוד לגרום לה הנאה כמו זו שהיא גורמת לך.
עושה רושם שיש ביניכם יחסים המבוססים על חברות ושיתוף וזה כבר צעד חשוב להצלחה.
לא ציינת את הגיל שלכם והאם היו לה יחסים קודמים, לפני שהייתם יחד.
יש ספר נפלא של גילי פליסקין "דברים שרציתי לגעת" ממליצה בחום לקנות לה אותו במתנה.
זה ספר שלם על נושא האוננות הנשית, גם נותן רעיונות וגם מדבר בגלוי על הבעיה של נשים (ישראליות) להגיע לאורגזמה בכלל ועל אוננות בפרט.
אולי תקבלו כמה רעיונות, אגב בחודש ספטמבר עומד להתקיים פסטיבל אהבה בבית אורן, שם תנחה גילי פליסקין ביחד עם רפיק סדנה לנשים וגברים (בנפרד) על אוננות, אני אודיע כשיהיה תאריך מדויק - לכל המעונינים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסטיבל האהבה
שואלת09/07/2008או בשמו הקודם כנס הטנטרה זה כנס נפלא באמת יש בו המון תוכן ואפשר לקבל ממנו המון אבל הוא לא ממש מתאים לכל אחד - לכנס הקודם הגיעו כמה אנשים שציפו לפסטיבל סטייל סגול או בראשית והיו מזועזעים עד עמקי נשמתם אני דוקא מאמינה שטנטרה מתאימה לכל אחד ובטח כל זוגיות - אבל כדאי להכנס אליה במינון קצת הדרגתי, ולא ישר ליפול על הכנס המרכזי. אולי קודם לטעום סדנה יותר אינטימית יהיה נכון יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא גומרת
ג10/07/2008אני מודה לך מאוד על התגובה המהירה. להשלמת התמונה, אני בן 26 והיא בעוד כחודש בת 25. לה היו שני חברים רציניים לפני, כלומר היו לה יחסים קודמים ולי, הייתה לפניה מערכת יחסים ארוכה של 7 שנים. אם, בעקבות הנתונים שהוספתי, יש לך דברים נוספים לייעץ לי, אשמח, שוב, לקבל תגובה מהירה. תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגיש טוב עם עצמך.
eri12/07/2008בת/אישה שקשה לה לגמור באוננות עצמית, תתקשהעוד יותר לגמור עם בן זוג עד בלתי אפשרי כפי שאתה מתאר. זה לא אומר שהיא לא נמשכת אליך או שאתה לא בסדר במיטה. מניסיוני הרב (אני בן 50+) כדאי להעזר בוויברטור איכותי - חדירה עם כדורים מסטובבים וגם התקן רטט לדגדגן ( כ-400 ש"ח) - זה בדרך כלל הוא יעשה את העבודה. אז תקנה לה מתנה, תלמד להשתמש בו וענג אותה בכיף. היא תעריך זאת מאוד. אפשר למרוח עליו גל לחות על מנת שיהיה לה נוח ונעים. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)