מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמירה לתוך פה של גברא11/07/2008
מישהי פה פעם גמרה לגבר בפה? הייתי רוצה לנסות את זה פעם אבל אני לא יודעת איך הפרטנר יגיב האם פעם גמרתם לגבר בפה? איך הוא הגיב?.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמרו לי בפה
eri12/07/2008וזה לא משהו דוחה או לא נעים. לגבר שמלקק אין גם בעייה כאשר גומרים לו בפה. רק מה, הוא עלול לבקש ממך גם לגמור בפיך - את מוכנה לכך ? בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיבקש...
א12/07/2008אבל אני לא הסכים לזה חח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ל א
למבינות בלבד13/07/2008גמירה של בחורה בתוך פה של גבר היא תמצית הנשיות. זהו נקטר האלים האולטימטיבי ואין טעים ממנו. אני מזמין אותך לנסות הלכה למעשה לגמור בתוך הפה שלי אחרי שתקבלי ממני ירידה מקצועית וליקוק הדגדגן והכוס ....יתרה מזאת.....ליקוק רקטום וטוסיק היא חוויה מענגת לאין כמוה....נסי ולא תתאכזבי. צרי קשר למייל pushtak@window
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח
גיא דבוש14/07/2008איזה סטייה יש לך צריך כדי להסכים ליהיות איתך באותו ראש אבל תאכלס זה כאילו את משתנה לו על הפנים צריך ליהיות קצת סטלן כדי להסכים מאמי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם מכורים לאינטרנט?
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)