מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה לסקרןאחד וגם יותר21/02/2007
תדבר ככה כשאשתך תבגוד בך ?
סקרן- אתה ילד קטן
נכון אני מבין את התחושות שלך
אבל הראש שלך לא רואה עתיד נכון
ניראה אותך עם כל התרוצים שלך
כשאשתך (חלילה) תבגוד בך
אז ניראה דמעות, מבצבצות ועולות- נשפכות
אז תשמיע את קולך
ותשנן את תירוצך הבנלים (סלח לי)
אז את מילותיך היפות
אל תכתוב לבעלי ניסיון
כי המציאות שלנו - מוחשית מאוד
ואצלך הכל וירטואלי ונלוז
אז אל תכתוב שטויות--- ותחשוב
צעד או שניים קדימה
ואם זה לא עוזר
חשוב על אשתך נותנת לאחר
ואז תקרא שוב- מה שאתה כותב
חפש סתירה- אולי בתפיסה, במחשבה, בהרגשה
לך תדע--- אולי תמצא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לשר המוסר...
סקרן21/02/2007החסיד המתחסד, מוסר נפשו, מציל הנשים המסכנות וההגונות מפני כל הבגידות..
תגיד לי שר המוסר כבר חוקקת חוק שאסור לבגוד, שדינם של הנואפים כדין האנסים ורוצחים, כמו שכתבת במכתבך המרגש עד דמעות, "דמעות וכאב חד בלב"...
דמעות, אצלך הן מבצבצות ועולות, אצלנו הן מזמן זולגות, כי לכולנו כאן בא לבכות מאוסף השטויות שאספת, ולנו כתבת.
כבוד השר, לא ברור למה לכאן אתה סר...תגיד לי אתה לא יודע לקרוא? לא ראית שלט שאומר פורום יחסים אסורים! לא פורום ל"ו צדיקים!
נראה לי שבאת אלינו ממאה שערים, תזהר אני אלשין עליך לרבנים...
ואתה טוען שיש לך ניסיון עם נשים...נו באמת! אפילו לא עם גברים...
הניסיון שלך מסתכם בידיים, ימין, שמאל והדיבורים שלך כמו חול...
אין לך מושג מה נשים רוצות, מה הן צריכות. אתה צריך ספר עם הוראות...
אתה אומר שיש לך ילדים, נראה לי שאתה צופה יותר מידיי בערוץ הילדים..
ואני מקנא בך, כי באמת כיף לך...אתה רואה ערוץ הילדים, וחי בעולם הדמדומים...
אתה חיי בעולם של פיות, ומכשפות רעות.. וזה לא העולם האמיתי, אין מה לעשות...
אתה ילדון קטן, שעוד לא גדל, מאמין לכל מה שלימדו אותו בגן..
דמעות, אצלך הן מבצבצות ועולות, מצטער לא בא לי לבכות אני אוהב לבלות וליהנות..
אתה סגפן, אני נהנתן, אני סקרן, אתה סתם קשקשן...
האסכולה שלך גורסת, נשים נשואות, אתם משועממות? אז מה! מה אתן כלבות מיוחמות? אוי ואוי לבגוד, כי אח"כ יעלו הדמעות. הבעל כבר לא מרגש? לא מתרגש? אין מה לעשות, תמשיכו עם זה לחיות!
ואני אומר, נשים נשואות, נשים אוהבות, אתן משועממות? אתן כבר לא נאהבות? למה לחיות בדיכאונות? אין סיבה לא ליהנות...אין סיבה לבכות...תנו לשר המוסר, יבכה כאן בשביל כולן..
אני לא מבין יש חוק שנחקק ואומר שבגידה באשה, בגבר, היא עבירה, שיש עמה קלון, שיש עמה בצידה אסון... אם אשה או גבר נמצאים בחיי נשואים בחיי שגרה, ללא ריגושים חדשים, הם חייבים להשתעמם לדיראון עולם? מצטער, לא ידוע לי, לא אמרו לי...אנשים קטנים ומסכנים, ממצאים חוקים לעצמם ורוצים שכולם ינהגו כמותם...
תראה, אתה כל כך משעמם ולא רואה כמה אתה מת, לכן איתך אני טיפה מאט, באמת לא נעים לי עליך כל כך להסתלבט..
תראה אחד וגם יותר, דרך אגב יותר מידיי מה? צדקנות מזויפת? התחסדות מבולבלת? לפי דעתי יותר מידיי שעמום בחיים, חיי שגרה שאין בהם שום סערה, אף לא הרפתקה קטנה...
אתה בא לעבודה בבוקר, אוכל צהריים, חוזר בערב הביתה, רואה חדשות עם מר טלוויזיה, ואין לך כל חששות, לא עולות בך החשדות, שאולי אשתך רוצה קצת ליהנות, ואולי כבר לא איתך...הפתעה...
אתה חיי חי שגרה, וזה באמת נורא, בגלל זה, אתה כתבת כבר כל כך הרבה הודעות הזויות על בגידות ודמעות...
חי השגרה המשעממים שלך הפכו אותך למטיף המוסר האולטימטיבי, אבל בינינו? אתה סתם פרימיטיבי...אז תקשיב ותפנים, רוצה לסבול? רוצה לבכות? בבקשה! אבל אנחנו כאן רוצים לבלות וליהנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)