שאלה דחופה בבקשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה בבקשה...
    דנה
    15/07/2008

בוקר טוב! יש לי חבר ואני אוהבת אותו ונמשכת אליו מאוד רק שיש לי בעיה שמפריעה לי מאוד כשאנו שוכבים אני לא מספיק רטובה בדגדגן וזה לא הרגשה טובה בקיום יחסי המין כי כשהוא מחדיר זה קצת כואב כי זה לא רטוב מספיק.הייתי שמחה לדעת ממה זה נובע ו ולמה זה קורה אם אני מאוד נמשכת ואוהבת לעשות איתו סקס אשמח לתשובה. תודה ויום טוב!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה בבקשה...

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה מהירה....תודה

דנה
    17/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש אחלה

nir
    01/08/2008

בחודשים האחרונים הרגשתי זוועה מרוב חרמנות ל . כל הגוף שלי כאב ממאמצים מיותרים, ממתיחות, מתנועות מסובכות שאני עושה לפעמים אני חושבת שבחרתי במקצוע הלא נכון. אמנם יש לריקוד מקצועי המון יתרונות, שהגדול מכולם הוא גופי החטוב שכולם אוהבים לעשות איתו אבל בכל זאת… להזדיין ארבע שעות רצופות ביום זה דבר מאוד מאוד מייגע כבר עדיף לצפות ב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נרטבת בדגדגן?

ענת
    18/07/2008

הנרתיק הוא זה שנרטב.. לא הדגדגן. הדגדגן הוא האיזור שמרגיש כמו כפתור- באיזור שממנו את משתינה. העובדה שאת לא כל כך מודעת לאנטומיה הנשית יכולה להיות רמז למדוע את חווה קושי להירטב. יתכן שאינך מבינה את גופך כראוי ולכן אינו מגיב לגירויים במידה הרצויה. תחפשי קצת חומר באינטרנט על גוף האישה, תאונני יותר, אפילו תביטי בעצמך במראה. תלמדי מי את ומה עושה לך טוב. כמו כן, את יכולה פשוט ללכת ולקנות חומר סיכה על בסיס מים לחדירה יותר קלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי ללכת לגינקולוג

18/07/2008

כמו כן, תנסו להאריך את המשחק המקדים, כך שתהיי יותר מגורה בשעת החדירה, ובינתיים השתמשו בחומר סיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

שלי פסטרנק כץ
    19/07/2008

צהריים טובים,

תגובתה המדוייקת של ענת אלייך, הוציאה לי את כל המילים מהמקלדת..

ייתכן ולא התכוונת לדגדגן אלא לנרתיק וטעית במונח, גם זה קורה, אך בכל מקרה אני מציעה להשתמש בהרבה חומרי סיכה על בסיס מים, ניתן להשיג בבתי המרקחת בארץ ללא מרשם רופא ובמחירים סבירים.

הם נמצאים במדפים של הקונדומים.

בנוסף, שיחה עם יועצ/ת מיני/ת לא תזיק.
    לפעמים ישנה בעיה של רטיבות בנרתיק בגלל סיבות שונות ואפילו תזונה נכונה יכולה לשנות את המצב.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקורות

מייקל
    24/07/2008

קחי כוס מיים שפחי אותו את קבר יודעת לאן ואז את בטוח רטובה לא .....אה חשוב מים לא מברז רק מי עדן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו