חייב לומר משהו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייב לומר משהו
    מומו
    21/02/2007

ובכן אני נשוי כבר קרוב ל20 שנה , והתחלתי לחפש סטוצים מהצד לפני כ3 חודשים, כי פשוט לא קיבלתי מספיק סקס , תמיד זה היה כדי לצאת לידי חובה ואני צריך קצת יותר!!
    אז בהתחלה נכנסתי לכל מיניי צאטים ותאמינו לי לא יוצא שום דבר, כשבסוף זה יוצא משהו אז מתאכזבים וחוזרים למקום שבו אנחנו לא מוציאים כל כך הרבה אנרגיות בשביל לקבל את הסקס,,,
    וכן זה בבית,,,
    אף אל פי שאנחנו רוצים להרגיש את האדרנלין בגוף שלנו בפגישה הראשונה ובסקס הראשון,
    אנחנו חיים עלידי דפוסים שמנהלים לנו את החיים , והדפוס של הסקס הוא דפוס שאצלי לפחות חשוב מאד.
    יש את המצב שאם נתפס אז מה יהיה??
    אני קורא את כל ההודעות והתגובות שלכם ולהגיד את האמת כוווווולם פה רוצים רק סקס
    בקיצור לא לשעמם אותכם , אנחנו תמיד נחפש את הריגוש שיש בלחפש , בלהיפגש, לצאת , לעשות את מה שאנחנו נהנים וזה לעשות אהבה,
    שיהיה לכולם ערב נפלא ומלא חיוכים וחיבוקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייב לומר משהו

הוספת תגובה

• כמה שאתה טועה ידידי.

אשף
    22/02/2007

לא כולנו מחפשים סקס. תאמין לי או לא הסקס לרוב הוא המחיר שאנו משלמים בעד רגע של ביחד. אולי אני נשמע לך איזה מפגר או סוטה אבל תאמין למה שאתה רוצה . מעט מאד נשים בוגדות למען הסקס עצמו.תתפלא אבל גם גברים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה למחפש בישנית

מומו
    22/02/2007

ובכן אני לא חושב שאתה דפוק בכלל , כל אחד והמחשבות שלו.
    אבל רציתי לדעת מה אתה בדיוק מחפש אם לא קצת שלווה והרבה סקס מבישנית????
    אני מכבד אותך לא חשוב מה אתה חושב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה למחפש בישנית

מומו
    22/02/2007

ושים לב כמו שמיכל אמרה לך אתה ממש סותר את מה שאתה אומר
    תשמע זה בסדר זה אחד הדפוסים שאנחנו יודעים שהוא קיים, רוצים להפטר ממנו ולא יכולים
    צריכים לקבל את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מומו

אשף
    22/02/2007

מה שאני מחפש זה הרבה שלווה וקצת סקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה למומו.

אשף
    22/02/2007

אחי קשר לא מחייב לא בהכרח מוביל לסקס. אם כן זה נחמד ואם לא אז זה לא נורא. לא יודע למה אתה וגם מיכל חושבים שכל קשר מחוץ לנישואין קשור לסקס. אני מודה אני לא נזיר ואני לא רוצה להישמע מתחסד וצדיק אבל מכאן ועד לתדמית שתפרתם לי המרחק הוא עצום.
    ושיהיה לך אחלה ערב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פשוט ההודעה הראשונה שלך מטעה

27/02/2007

ציינת בפירוש "בלי הרבה שאלות". איזה סוג של אינטימיות בדיוק אפשר להשיג ללא שיחה אמיתית ופתוחה ששאלות והרבה הן חלק בלתי נפרד ממנה?

אני מניחה שיש לך משהו בראש שאותו אתה מחפש...אולי תנסה לנסח את זה מחדש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק שתבינו

אשף
    01/03/2007

האינטימיות נובעת בדרך כלל מהרגשת נוחות עם הצד השני ולא דרך חקירה צולבת. כשאמרתי בלי הרבה שאלות לא התכוונתי להיפגש ולהזדיין אלא לתת לענין להתפתח מעצמו . לא לחקור למה וכמה. תפתחו את הדמיון ותבינו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו