איבר מין גדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר מין גדול
    אורי
    18/07/2008

יש לי בעייה חמורה!!!! יש לי חברה שנתיים שאני מאוד אוהב ויש לי איבר מין גדול בכל חדירה כואב לה וכל משכב שאנו עושים גם בעדינות כואב לה היא טוענת שהוא מגיע למקומות עמוקים שכואבים לה. וזה מגיע למצב שהיא כבר מפחדת לשכב איתי כי כואב לה!! לפני שהיא הכרנו היו לה מס' חברים והיא מאוד נהנתה מסקס איתם בגלל גודל איברם הבינוני האם יש פתרון לזה אני זקוק מאוד לעזרה אני מאוד מאוד אוהב אותה אבל הסקס פוגע במערכת היחסים שלנו!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר מין גדול

הוספת תגובה

• אז אל תכאיב לה

18/07/2008

תעשו סקס עדין יותר. אתה לא חייב לחדור עד הסוף. כמו כן, אתם גם יכולים לתת מקום גדול יותר למין אוראלי וכדומה ביחסי המין שלכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרות של עשירים..

שלי פסטרנק כץ
    19/07/2008

אורי,

כפי שענתה לך באדולינה.. נסה להיות עדין יותר.

איברי המין של הגבר והאשה אמורים להתחבר האחד בתוך השניה גם במקרים של איבר גדול ונרתיק צר.. הנרתיק של האשה, כשהיא משוחררת מעכבות, דיעות קדומות וחששות מיותרים, וכאשר היא מגורה מספיק..אמור לקלוט בתוכו את האיבר הגברי ללא קושי.

יתכן והיא חוששת מהגודל בגלל שהיא היתה רגילה לגדלים אחרים, אבל עדיין.. אתה מדבר על שנתיים יחד וזה מספיק זמן להתרגל.
    אולי מדובר במשהו מהותי יותר? אולי היא נסגרת בזמן הסקס כי לא ממש מתחשק לה? יש פעמים שהכל עובר בשלום והיא כן נהנית? מה עם סקס אוראלי? אתה מלקק אותה?

יש המון שאלות שראוי לשאול ולקחת בחשבון, ולפעמים.. אבל רק לעיתים רחוקות, אכן יש בעיה מהותית של התאמה מינית.

הייתי ממליצה לכם לגשת לייעוץ.. אנשים תמיד לוקחים קשה את המונח "ייעוץ" כאילו שמדובר במחלה מסוכנת שצריך לטפל בה, ולא מבינים שבסך הכל, בשיחה נעימה על כוס קפה עם איש מקצוע, ניתן לשדרג את חיי הסקס באופן מהותי.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו