סקס יבש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס יבש
    בדוי
    19/07/2008

שלום אני וחברה שלי הגענו למצב שאנחנו עושים סקס יבש.. אני עם תחתונים.. והיא נשארה עם הבגדים שלה.. שזה היה מכנס מיני כזה וכמובן תחתון מתחת לזה אני והיא הגענו למצב של גמירה.. ישלי 2 שאלות 1. שגמרתי אז ראינו שיש לה גם כתם על המכנס של הזרע שלי כנראה שנספג מהתחתון שלי למכנס שלה.. השאלה אם יש סיכוי שהיא תיכנס להריון מזה? 2. שאלה לא קשורה.. אבל אני מסוקרן כי אני לא ממש מבין.. בהתחלה היא גמרה ואני לא ואחרי שעה המשכנו והיא שוב אמרה שהיא גמרה ורק אז אני גמרתי השאלה שליי כמה פעמים בחורה מצליחה לגמור ושהיא גומרת מה זה בעצם?? כי נגיד בשביל להכנס להיריון רק הגמירה של הגבר היא מה שקובעת לא? אף פעם לא מחכים לזה שהאישה היא זאת שתגמור .. הגבר גומר וזהו מפסיקים רציתי לקבל הסבר על הגמירה של האישה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס יבש

הוספת תגובה

• לבדוי

שלי פסטרנק כץ
    20/07/2008

לשאלתך הראשונה התשובה היא: לא. אין אפשרות להכנס להריון גם אם בגדיה הוכתמו בזרע כל עוד היא הייתה מכוסה באיזור פתח הנרתיק.

לשאלתך השניה, בחורה יכולה לגמור מספר רב של פעמים, באופן כללי ללא הגבלה.
    שלא כמו אצל הגבר אין פליטה של זרע אבל היא חשה גירוי מיני חזק (יש מחקרים הטוענים שאפילו חזק פי כמה מזה של הגבר) המוביל לכיווצים חזקים באיזור הנרתיק והדגדגן ועד לתחושת הפורקן המכונה "גמירה".

יש נשים שבזמן הגמירה פולטות כמות גדולה מאוד של נוזלים עד כדי כך שהמיטה נרטבת מאוד.

אכן, רק הגמירה של הגבר היא זו שפולטת את הזרעונים ששוחים במהרה לעבר הביצית שממתינה להם בסוף המסלול או שלא.
    אם זוהי תקופת הביוץ של האשה - הזרע והביצית יתחברו ויהיה הריון.
    אם זו לא תקופת הביוץ - הזרע לא יקלט ולא יהיה הריון.

איפה היית בשיעורי הביולוגיה? :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

בדוי
    20/07/2008

מה את אומרת לי בעצם? שאם אני שוכב עם מישהי שהיא לא בתקופת הביוץ (המחזור) אז לא יהיה היריון? מה זה השטויות האלה בטח שיש סיכוי! שהיא מחזור זה פשוט יותר סיכויים .. והשאישה במחזור והיא מקיימת יחסים זה יותר יכאב לה? תהנה יותר? פחות? ולמה יותר סיכויים להכנס להריון שהיא במחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדוי

עינבר
    21/07/2008

אישה במחזור לעולם לא תוכל להיות בהריון! ולכן בשאר הימים מלבד הימים האלו היא כן תיכנס להריון,סקס במחזור הוא דבר לא נעים אלא יש לך איזו פנטזיה לשכב עם אישה מדממת . מקווה שעכשיו הכול ברור לך...המשך יום מקסים עינבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה ידע.. איזו מומחיות..כפרה עלייך

שרון
    21/07/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב יום הביוץ - היום בו ניתן

שלי פסטרנק כץ
    22/07/2008

להכנס להריון - לא ניתן להכנס להריון בכל פעם שמקיימים יחסים ויש פליטת זרע בנרתיק.

ישנם 4-5 ימים קריטיים בהם אשה יכולה להכנס להריון ומחשבים אותם בדרך הזו:

מיום הביוץ ועד לתחילת המחזור עוברים 14 יום בדיוק. כלומר, עליך
    לחסר 14 יום מכלל הימים שחלפו מתחילת הדימום הוסתי ועד לתחילתו של
    הדימום הבא אחריו. ברוב הנשים יש 28 יום בין מחזור למחזור ולכן
    הביוץ קורה בדיוק באמצע החודש, ביום ה 14. כמובן שקשה לעשות זאת
    כאשר המחזור אינו סדיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו