מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שמן גוףיפית20/07/2008
צהריים טובים האם מזה שאני ובעלי משתמשים בשמן גוף רגיל אז איני מצליחה להיכנס להריון כי כאשר בעלי גומר יוצא לי הרבה חומר אני לא יודעת האם זה השמן או הגמירה של בעלי או שלי והאם זה נורמלי שזה בכלל יוצא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסויה
שלי פסטרנק כץ20/07/2008מהו אותו שמן גוף רגיל בו אתם משתמשים?
מה רשום במרכיבי השמן?
על כל פנים, אני מניחה כי לא זו הבעיה, אבל באופן כללי שמן גוף אינו מיועד לחדירה כי אם לשימוש חיצוני, לחדירה מומלץ להשתמש בחומרי סיכה על בסיס מים אותם ניתן להשיג בכל רשתות הפארם למיניהם ובבתי המרקחת ללא מרשם רופא.
* כמה זמן אתם מנסים להכנס להריון ללא הצלחה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שלאלה בנוגע לשמן גוף
יפית21/07/2008אנחנו מנסים כבר 3 חודשים ותמיד משתמים עם השמן הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תשובה
שלי פסטרנק כץ22/07/2008הלחץ בעצמו הוא לרוב הגורם העיקרי המפריע להריון מלהקלט.
לנשים שלקחו גלולות בעבר, לוקח לפחות חצי שנה להקלט.
נכון, יש שמפסיקות את הגלולות ונכנסות להריון באופן מיידי.
אם את יודעת לחשב את הביוץ נכון (היום יש גם בדיקת ביוץ) תוכלו לכוון את הימים בהם אתם שוכבים.
אני מציעה לא להתעסק בזה יותר מדי, 3 חודשים אינם הרבה זמן, תשתדלו בעיקר להנות מהסקס שלכם במקום להתעסק בחישובים ומחשבות, ההריון יגיע מעצמו.
ובעניין השמן, ראו תשובתי הקודמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)