שמן גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן גוף
    יפית
    20/07/2008

צהריים טובים האם מזה שאני ובעלי משתמשים בשמן גוף רגיל אז איני מצליחה להיכנס להריון כי כאשר בעלי גומר יוצא לי הרבה חומר אני לא יודעת האם זה השמן או הגמירה של בעלי או שלי והאם זה נורמלי שזה בכלל יוצא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמן גוף

הוספת תגובה

• לחסויה

שלי פסטרנק כץ
    20/07/2008

מהו אותו שמן גוף רגיל בו אתם משתמשים?
    מה רשום במרכיבי השמן?

על כל פנים, אני מניחה כי לא זו הבעיה, אבל באופן כללי שמן גוף אינו מיועד לחדירה כי אם לשימוש חיצוני, לחדירה מומלץ להשתמש בחומרי סיכה על בסיס מים אותם ניתן להשיג בכל רשתות הפארם למיניהם ובבתי המרקחת ללא מרשם רופא.

* כמה זמן אתם מנסים להכנס להריון ללא הצלחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שלאלה בנוגע לשמן גוף

יפית
    21/07/2008

אנחנו מנסים כבר 3 חודשים ותמיד משתמים עם השמן הזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תשובה

שלי פסטרנק כץ
    22/07/2008

הלחץ בעצמו הוא לרוב הגורם העיקרי המפריע להריון מלהקלט.
    לנשים שלקחו גלולות בעבר, לוקח לפחות חצי שנה להקלט.
    נכון, יש שמפסיקות את הגלולות ונכנסות להריון באופן מיידי.

אם את יודעת לחשב את הביוץ נכון (היום יש גם בדיקת ביוץ) תוכלו לכוון את הימים בהם אתם שוכבים.

אני מציעה לא להתעסק בזה יותר מדי, 3 חודשים אינם הרבה זמן, תשתדלו בעיקר להנות מהסקס שלכם במקום להתעסק בחישובים ומחשבות, ההריון יגיע מעצמו.

ובעניין השמן, ראו תשובתי הקודמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו