לשרית ,סקרן ועינבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרית ,סקרן ועינבר
    אשף
    19/06/2007

סקרן ועינבר אני באמת מתפלא עליכם. אתם יותר מכולם צריכים להבין את שרית. דווקא אתם צריכים לדעת שבעלה הוא אדם קר. תקבלו את זה. יש גברים כאלה כמו גם נשים. העצות שלכם נראות כל כך תמימות כאילו רק עכשיו גיליתם את העולם האסור. חברים זה נשמע מאד נחמד ופסטוראלי לגשת לבעל .לדבר איתו על כוס קפה .להסביר לו את הצד שלה ולקוות שהוא ישתנה. או לנסות לנער אותו. לאיים עליו בגירושין ושאר האיומים הרלוונטים. קבלו את העובדה חברים. הבן אדם קרח באופי. גם אם הוא ירגיש מאוים הוא ישתדל תקופה קצרה ויחזור לסורו. ומה אז? תאמינו לי שהייתי רוצה להאמין לדרך שלכם.אבל מצטער. לדעתי זה לא יעבוד.
    שרית אני איתך כרגע. אני מבין שהתחתנת בסביבות גיל 20 . אני די מבין אותך .זה הגיל שבו חושבים שאפשר לשנות את העולם והאדם. זה נשמע טיפשי עכשיו אבל זה היה נראה נכון אז. את לא טיפשה. את גם לא סתם זנזונת שרוצה להתפרפר ומחפשת תרוצים. קשה לי להגיד לך את זה. תבגדי.חיים פעם אחת. תני לעצמך דרור בטרם יעבור הזמן ואת תרגישי את חייך מבוזבזים. מי שאישתו היא רק תפאורה בשבילו מגיע לו. אני מצטער שאני בוטה כל כך אבל זהוזה .תמצאי את הדרך למשוך את אותו בחור אלייך. לכי אליו. אם זה מה שיעשה לך טוב אל תהססי. מה שאני באמת מקווה בשבילך שהבחור היא מה שאת מדמיינת. שהוא יענה על ציפיותייך. שלא יהיה איזה זבל במסווה של רומנטיקן שרוצה לטעום צוף ולהעלם.
    אתם ,חברים, יכולים להגיד עליי שאני סתם בן זונה. תגידו. אני אקבל את זה. אני מרגיש כמו בן זונה שאני כותב לשרית את השורות האלה. אבל אם תסתכלו טוב טוב פנימה תראו שאני צודק.ימים יגידו שאני צודק.
    אה ועוד משהו......בוקר טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לשרית ,סקרן ועינבר

הוספת תגובה

• עינבר .. כפרה

אשף
    19/06/2007

אם תעברי ליד שקע חשמלי ....תכניסי אצבע לשקע. בקשה מיוחדת מאחד שמת עלייך...חחחחחח .(--:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסאז' זה בסדר

עינבר
    19/06/2007

אבל הלללוו - כאילו, איומים ברצח? WTF?

אולי תספרו קצת על מסאז'ים? אצלי כבר עבר המון זמן מאז המסאז' האירוטי האחרון ואני מתגעגעת. בפעם האחרונה שקיבלתי זה היה מדהים ממש, ממש מיסטל לי את כל הליבידו. בואו נאמר שזה היה רטוב מאוד והוביל לחוויה אנאלית מופלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יווו ימתעלל..אני אסרס אותך!

עינבר
    19/06/2007

אבנים חמות..קעקוע..חכה חכה..אני אקעקע לך את השם שלי על המצח..ומגיע לך לקנא..(יש לו ידיים מדהימותתתת)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסכימה..מצטערת -ק.אך אתה טועה

עינבר
    19/06/2007

זה אומר שכל אישה שתרגיש שבעלה קר מנוכר תקופה..תלך לחפש בחוץ???????כאילו אם בעלה עצור ולא חולק איתה את הבעיות שיש לו..או להבדיל בא ממקום ששם לא מראים רגשות ואותו היא לא לימדה איך..אז קדימה אני אמצע לי מישהו שירגש אותי יחזיר לחיי את החום וכדומה..לא יהיה לזה סוף..הרי אם הקשר עם ההוא ייגמר..החוסר בחום לא יעלם רק בגלל שהיה לה את הרומן או לא יודעת איזה קשר עם ההוא..אז יאללה לחפש את הבא בתור?כי מה אין לה חום בבית..קודם מתקנים בבית וזה אפשרי..ואז אולי לחפש אחר..זו בכול אופן דעתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מדבר על...

אשף
    19/06/2007

משבר רגעי. לכל אחד יש את התקופות היותר טובות ופחות טובות.חיי הנישואין מלאי עליות וירידות. אני קורא לזה טעם החיים. זה לא המקרה. היא מספרת שהוא תמיד היה כזה. זה לא שעובר עליו משהו .אחרת הייתי ממליץ. לא בעצם הייתי דורש ממנה להפסיק לבלבל את המוח ולהיות איתו ברגעים שרע לו והוא זקוק לה יותר מכל . היא שותפה שלו לחיים. היא צריכה להיות איתו ברגעים קשים. זה מאד קל ללכת לחפש ריגוש בתקופה לא טובה של הנישואין . החכמה היא לעבור את זה ביחד. יד ביד וכתף אל כתף. להיות חזקה בשבילו. אבל ממה שאני מבין אין שם לא יד ולא כתף.
    זהו יקירתי אני יושב על כיסא החשמלי. תרימי ת'שאלטר....קר לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב גם לך ק.

סקרן
    19/06/2007

יא בן זונה...(בצחוק אחי, בצחוק) :-)...בכל מקרה מה אתה רוצה שאני אגיד לה לכי תבגדי זה בסדר? וואלה לא! זה הדרך הכי קלה ופשוטה..ודווקא אני ששוכב עם נשים נשואות עוד מהתקופה שהייתי חייל בן 19 , אומר לך את זה..מעולם לא אמרתי או ניסיתי לשכנע אשה לבגוד בבעלה ולעולם גם לא עשה זאת גם בגלל שראיתי את הלבטים של חלקן ואת סערת הרגשות שהן נמצאות בה לאחר הפעם הראשונה, תתפלא, אבל יש כאלה שגם מזילות דמעה לאחר הפעם הראשונה, גם תוך כדי האקט (לא כולן ככה, כי הרי לא כולן בנויות אותו הדבר) אומנם אני לא חסיד ולא אוהב מתחסדים שיגידו לי או לאחרים אסור לבגוד ובלה בלה בלה, אבל קשה לי לדחוף משהי לעשות את הצעד הזה כשהיא באה ממקום כזה..אם היא בבאה בקטע של בא לי לבלות ולהינות..סבבה בכיף תבלי ותהני ותעשי חיים..הרי הם מאוד קצרים..אבל לפני ששרית עושה את הצעד הזה שהוא משמעותי מאוד מבחינתה, וגם דיי קשה לה (לפי הבנתי) היא צריכה לנסות, הרי היא בעצמה אומרת שהיתה נותנת מיליון דולר עם בעךה היה מתייחס אליה, כלומר היא עדיין אוהבת אותו ורוצה אותו מאוד, למרות שהיא חושקת בגבר אחר חתיך מאוד, וזה בסדר וטבעי..אני חושב שמי שרוצה להינות מהצד בהחלטה ובמודעות שלמה סבבה, נפלא שתהנה למה לא, שתמצה את החיים..הרי אני בטח ובטח שלא נגד...אבל היא באה ממצוקה נפשית נוראה, וזה באמת עצוב הסיפור שלה, אז אני בטח לא יגיד לה יאללה אודרוב..ההיפך בגלל מה שהיא אומרת, אני כותב שהיא חייבת לנסות בלי קשר לתשוקות שלה לגבר אחר. ורק אם באמת כלו כל הקיצים..אז שתנסה ליזום משהו עם אותו בחור או עם מישהו אחר שלא מכיר את בעלה כי יש פה סכנות שהיא לא מודעת אליהן עדיין.. אבל אני לא בטוח שהיא לא וויתרה קצת מוקדם גם בגלל אותו בחור שנמצא בראש שלה..
    בכל מקרה היא אשה בוגרת ותקבל את ההחלטות שהכי נכונות לה, והרי היא זו שבסוף תישא בתוצאות לטוב ולרע..ולכן לא אני האיש שיגיד למישהי נשואה במעולם לא בגדה לכי על זה בגלל שזו הדרך הכי קלה, אני בהחלט מקבל את זה, ומבין אותה, ובטח לא שופט אף אחד או אחת, אבל חושב שזה לא נכון לדחוף מישהי לזה... חושב שזה צריך לבוא ממנה לבד, בהחלטה צלולה, ללא שיכנועים מצד אנשים זרים.
    דרך אגב לדעתי זה לא אותו המקרה שהיה בזמנו עם שירה שמעולם לא טעמה טעמו של גבר אחר לפני שפגשה את בעלה, וחשבה על להתנסות עם עוד גבר נוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית, התגובה מיועדת גם לך.

סקרן
    19/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עינבר .. כפרה

אשף
    19/06/2007

מה קרה מותק? האבנים חמות מדיי? אל תיבהלי . זה רק אני מאחורייך . מחמם אותן עם מבער . שלא יהיה לך קר חס ושלום. (--:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בואנה למי קראת בן זונה...(--: חחחח

אשף
    19/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התחלנו לקלל..יופי גדלתם בשנה..

עינבר
    19/06/2007

הגנון פתוח ילדים...ק-תתרחק מהתנורררררררר!..ילד הרסן :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיף לראות את המרץ שלכם על הבוקר

19/06/2007

מה עם קצת מילים חמות וסקסיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי באדולינה מתוקה

אשף
    19/06/2007

אני וסקרן כבר החלפנו מילים חמות וסקסיות. חחחחחחח. מה אגיד לה אני באמת מחבב את הבחור. חחחחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אכן חבל

19/06/2007

אלי אלי שלא יגמר לעולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבר'ה תקשיבו

אשף
    19/06/2007

חברים אני מבין את מה שאתם אומרים. כנראה שלא קראתם בין השורות. בהתחלה האמנתי בתום שהיא זקוקה לחום ואהבה. בשלב מסוים התחלתי לחשוד שהיא פשוט דלוקה על אותו בחור וסתם מחפשת תרוצים כדי להצדיק את הרצון שלה להיות איתו. עכשיו אני שוב מאמין לה. אני מסכים איתכם שבגידה זה רע . במיוחד אם זה בא מתוך רגש ולא סתם הרפתקאה. סקרן אתה צריך להסכים איתי יותר מכולם. אולי לא ממש קראתם את מה שכתבתי לשרית . אבל עשיתי הרבה מאמצים להסביר לה את הסכנות ואת התוצאות שהן לא תמיד צפויות. שמעתי את כל ההסברים שלכם. אני אגלה לכם סוד. החבר הכי טוב שלי היא אישה אחת. נשואה . היא מלאת חום ואהבה ומאד זקוקה לקבל את זה. בעלה מנגד הוא אדם בוק.חסר רגשות ורגישות. מתנהג כאילו יש לו משהו נגד כל העולם. קוטר. בכיין וחסר תועלת. היא ובעלה חברים שלנו. ולכן אני לא הגעתי למסקנות האלה מתוך מה שהיא סיפרה אלא מתוך מהשאני ראיתי. הבן אדם פשוט דוחה נשים. קר ומנוכר. מענין אותו רק הוא. כל עוד שאתה לא בכיס שלו הוא משתדל להיות נחמד( וזה לא מצליח לו). ברגע שהוא מרגיש שזהוזה שאתה חבר שלו אתה מפסיק להתקיים. הוא מצליח להגעיל את כולם ומי שנמצא בקשר איתם אז זה בגללה ולא בגללו. הוא יודע הכל. אחרי 10 שנות נישואין היא פגשה גבר . לא חתיך הורס אבל עם אופי מדהים והיא איתו עד עכשיו. טוב לה. יש לה מפלט. גם אם זה לכמה שעות בשבוע. היא מספרת שהוא מתייחס אליה כמו לליידי. סוער ועדין יחד. בהתחלה לא ידעתי איך לאכול את זה והיא הרגישה עליי. מה גם שאני הייתי נאמן אז. יום אחד היא הזמינה אותי לבית קפה ושם במשך שעה שלמה סיפרה לי מה עבר ועובר עליה. בסוף שאלה אותי שאלה" אתה היית מסוגל לחיות עם בעלי?". מה אגיד לכם חברים השתתקתי ניסיתי לתאר לעצמי את חיי הנישואין שלה. חברים זה מבחינתה גהינום. מה ששרית סיפרה הזכיר לי כל כך את המקרה של אותה חברה שליבי יצא אליה. אני חושב ששני המקרים דומים עד כאב. אני עדיין לא מקבל את מה שאתם אומרים . לדעתי אתם לא ראיתם מקרה כזה בפועל. שרית היא לא אחת שמחפשת תירוצים לבגוד. היא אמנם מאד תמימה אם היא חושבת שתוכל לעצור את זה מתי שהיא רוצה. אבל נשמע לי שהיא באמת זקוקה לחום ואהבה ובעלה לא מספק את הסחורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-ק וגם כמובן לשאר...

שרית
    19/06/2007

בוקר טוב לכולכם. תגידו, מה הייתי עושה בלעדיכם, חבל שלא מצאתי אותכם מזמן...... יש לי עם מי לפרוק.... ושוב תודה תודה ותודה על עזרתכם. ועכשיו לעצם העניין. נישאתי קרוב לגיל 20. פשוט ילדה. רק המראה החיצוני שלו כבש אותי וגם שלא אדם לא טיפש. אך האופי שלו: מנוכר, תקופני, לא חם, ולא אמפתי, ולא ניסיתי גברים אחרים, זו הטעות שלי, וחשבתי בטעות שאנשים משתנים ברגע שמתבגרים, והיום אני רואה שזה טעות איומה לחשוב זאת. גם שהיה חוזר מהעבודה, אם היה מתוסכל, נכנס הביתה כמו סופת טורונדו, והיה מתקיף אותי בדיבור בלי שום סיבה. סתם. הייתי אישה מוכה נפשית, עד שבעבר, איימתי לעזוב. הוא בכה כמו ילד קטן ופחד. והבטיח שהתנהג יפה. אך זה חזר על זה כמה פעמים. עם השנים, הוא נרגע, כי הרגיש מאוים, אך הטעם הרע נשאר לי בפה לכל חיי. מצד אחד עם השנים נקשרתי אליו כי הוא אבא של יילדי. מצד אחד, אוהב לעזור לי. מצד שני אם אעזוב אותו תמיד חשבתי על הילדים שלי- אני הורסת אותם טוטלית. רק בגלל שאני כל כך אוהבת וקשורה לילדים שלי אני עדיין נשארת איתו. קברתי את עצמי. אני חוששת שעד יום מותי לא אדע מה זה חום, לא ארגיש אישה חשובה, לא מרגישה מוערכת. מזל, שיש לי סביבה תומכת, משפחה נהדרת, כמה חברות, וילדים מ ק ס י מ ים. שלולא הם לא הייתי בחיים היום. החיים קצרים, בן אדם לא חי לנצח, ומשום מה אני ממוגנטת בגבר הזה. הוא גר צמוד אלי וגם נשוי עם משפחה .אני חולה עליו. אין לי את האומץ ליזום, אך אני בטוחה שהו אלא טיפש, הוא אדם מאד חכם ויודע שאני דלוקה עליו. הוא יודע היטב. אך אי אפשר להגיד שהוא לגמרי לא דלוק אלי. כי עשיתי לעצמי מבחן ונוכחתי לדעת שאני לא טועה. הוא מחייך אלי, הוא החמיא לי בעבר, היכן שאני רק נמצאת כשרואה אותי ברחוב, הוא פוזל לעברי, מסובב את ראשו- אני לא מטומטמת ולא נאיבית, אדם שלא חושק במישהי- לא יטרח: להחמיא, לפזול לעברה בכל הזדמנות שרק יש, וזה עושה לי את זה. בעלי בוק, בעלי יבש, בעלי קשוח, ואי אפשר להגיד שהוא לא חולה עלי - אך יש לו בעייה: אינו מראה!!!!!!!!!!!!!!, ואני אמורה להיות העובדת הסוציאלית שלו? אני אישה עם רגשות!!! אני אישה שווה!!!!!!! עצם זה שאני לא מרגישה מחוזרת ולא ארגיש דרכו מחוזרת עם כל ההרצאות שנתתי לו- איזה טעם לחיים יש לי, זה כמו לחיות עם רובוט. עכשיו הוא במצב טוב כי חינכתי אותו. פעם היתה תקופה, שסיפרתי לו , כי זה צורך נפשי של כל אישה לספר ולשתף את הבן זוג מה עבר עליה במשך היום? אםזה דברים טובים או רעים, אז מה היתה תגובתו? אמר בטון תקיף: "זה לא מעניין אותי מה שאת מספרת". אמרתי לו אם אתה היית מספר לי משהו שלא מעניין אותי לא הייתי מעיזה להגיד לך את זה והייתי מראה לך שזה כן מעניין, שאתה כן מענין אותי. ואת מי אני אמורה לשתף עם לא אותך? אתה רוצה שאחפש גברים בחוץ ואספר להם???" הוא שתק, הוא יודע סליחה על הביטוי שהוא חרע אחד גדול. הוא אוהב רק את עצמו. אך בלב הוא מאד קשור אלי, אני מחכה שהגבר יזום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכולם

שרית
    19/06/2007

כולכם רוצים לטובתי, ויפה מצידכם. אך ק' הוא הראי של הפנימיות שלי, הוא קלע אותי חזק, הוא קלע במטרה ויודע היטב מה אני עוברת. תתפלאו לשמוע, אין לכם מושג עד כמה אני חזקה. אני לא מכונה לשכב עם האיש הזה רק עם הייתי נשואה לו. אני הייתי מסתפקת בחיבוק, מיזמוז ונשיקות וארגיש בשמים, אין לכם מושג ואני לא מאחלת לאף אחד מכם להרגיש מה שאני מרגישה, זה סבל שאין כמוהו, אני לא יודעת מהיכן יש לי את הכוחות לתפקד בבית ובעבודה, אינני יודעת. אולי אלוקים אוהב אותי. אסור להינשא כשאדם לא שלם עם עצמו, אחר כך אוכל קש לכל החיים. זה גיהנום שאין כמוהו. בעלי כזה אנטיפט שאין לכם מושג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . אם הוא מחייך אלי זה כבר לא עושה לי את זה, זה דוחה אותי. הגעתי למצב שהגוף שלי דוחה אותו, מרוב שנים של סלידה. גם אם הוא יתחיל להחמיא לי, לחזר אחרי, ולאחרונה הוא מנסה- תתפלאו לשמוע, זה לא עושה לי את זה, אני סתם מראה לו שאני מרוצה, מפרגנת לו, מודה לו , הוא מבסוט- אך בלב- זה נגמר לי. הוא משתדל להיות מקסים- אך שוב אני חוזרת, כנראה זה לא בשליטתי, כי אדם שנים לא קיבל חום ולא מחמאות, זה פתאום נראה לי מלאכותי- שאלוקים יסלח לי - אני לא שונאת אותו - אבל אני לא מתה עליו, גם אם הוא יקנה לי ארמון- זה לא עושה לי את זה. זה כואב לי. אך קשה לי להיות דלוקה עליו. זה נגמר. הוא לא יודע, ולעולם עד יום מותי הוא לא יידע שאני כבר סולדת ממנו ממזמן. אני משחקת אותה שהוא אהוב, בכדי שלא יהיה עצבני עלי, אך אין לי כבר רגשות כלפיו. נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו אתם רואים מה המצב?

אשף
    19/06/2007

הבגידה היא בלתי נמנעת. ולפעמים היא הדבר הטוב ביותר שיכול לקרות לבני זוג. אתם מוזמנים לקלל אותי אם אתם רוצים.חחחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נקלל..נתעלל:-))

עינבר
    19/06/2007

אוקיי אז זה בלתי נמנע..מאחלת לה את הטוב ביותר..אך לצערי לא מסכימה..בפרט שהיא מציינת שהוא מנסה להשתנות ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה שמעת את זה?

אשף
    19/06/2007

נו באמת עינבר. אחרי 20 שנה את מצפה שהוא באמת ישנה? מה זה עוזר לה שהוא מנסה? ואיך הוא מנסה? תתארי לי. אולי לא הבנתי נכון אבל הוא נהיה ילד טוב רק כשהוא מרגיש מאוים. ומה אחרי זה? חוזר להיות קקה. את נימצאת בתוך חממה שלך ולא מוכנה לקבל את העובדה שהיא סובלת. אני באמת שמח בשבילך. אבל צאי מהקיבעון ותתחילי לדמיין את עצמך עם גבר כזה בלי שתהיה לך אפשרות לעזוב. תפתחי ת' ראש. אני רציני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמוד..ומה מביא אותך לחשוב..

עינבר
    19/06/2007

שלא הייתי במצבה ואף גרוע יותר?מזה שהיום אני אומרת שיש לי בעל שמיתנהג אחרת?...אני לא בחממה ..אבל למדתי מהחיים הרבה..למרות גילי..וכשמגיעים לנקודה מסויימת מבינים מה רוצים לעשות..למזלה יש לה סביבה תומכת..צרף מיכלול של דברים הכי גרועים ואז תוסיף לזה את השתיקה כי הסביבה לא תעזור.. ואז אתה מבין שרק אתה תוכל לשנות:-))ואני הצלחתי!!!!!!!!!!!..אז מה הפלא שהיום אני נהנית מהפירות שמניבים ההשקעה שלי:-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ומייעצת לה מהניסיון שלי:-))

עינבר
    19/06/2007

ועכשיו שתוק!!!!!!!!!!! אתה הופך אותי רצינית...לא אוהבת:-))..בסוף אני אזמין עוד מסאז'...יווווו בעצם מתאים לי :-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עינבר וסקרן

אשף
    19/06/2007

אני אוכל את הכובע. מצטער. חשבתי שהבן אדם חסר תקנה כמו בעלה של החברה הטבה שלי. אבל אם הוא מראה רצון והיא לא מוכנה לקבל את זה אז כנראה שטעיתי לכל אורך הדרך. חבל שהיא זרקה לנו את המידע טיפין טיפין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה בסדר..ניראה לי שהיא ..

עינבר
    19/06/2007

לא היתה שלמה עם מה שהיא רוצה ולכן ביקשה עיצה..רק שהעצות שלנו כניראה לא תאמו את מה שהיא רוצה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית

אשף
    19/06/2007

אני נורא מצטער אבל עכשיו את מספרת את זה קצת אחרת. מקודם חשבתי שאת אישה תמימה שגרה עם איש קרח. עכשיו את מספרת שהאיש מנסה להשתנות ואת לא רוצה לקבל את זה.את לא נותנת לו סיכוי יקירתי אני די מאוכזב. אני מרגיש שיצאתי טיפש. את פשוט רוצה את הגבר ההוא. גם אם בעלך היה מלאך היית רוצה אותו. חבל. חשבתי עלייך אחרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ק'

שרית
    19/06/2007

איכזבת אותי. אתה לא מבין. ברגע שהוא מרגיש מאויים הוא מתנהג טוב, אך לזמן קצר ביותר ואחר שוב חוזר לסורו. מה אתה מדבר, עד עתה הבנת אותי, ומעכשיו את הפכפך? אם היה מגלה לזמן ארוך השתדלות ומראה שינוי בהתנהגותו ובאופיו, הייתי סולחת, מוותרת, משלימה, אבל 99 אחוז הוא נאכס, טיפוס קודר, תוקפני, אנטיפט ועוד מכריז בפני: שהוא לא מוכן להיות אחרת, שכך הוא, ועלי להשלים. מה אתה מדבר??? הרגזת אותי כהוגן!!!!!! חבל שלא ראית אותי סמוקה עכשיו מכעס!!!. אני זועקת לחום, זועקת למילה חמה!! זועקת לחיזור!!!!!!!!!! מי שנותן לי חישק לחיות זה רק הבנות שלי, לא ברור לך??????????? אתם נהיבים, ולא הייתי רוצה שתהיו במקומי, אני כל הזמן מדגישה את הכאבים שלי, ונקרעת וזועקת גם בין השורות, ואתם עוד מחפשים בכל זאת לאגן עליו???? קצת מעל 20 שנה של דמעות לא מספיק, של עצבות לא מספיק?????. אני מלכתחילה לא הייתי שלימה עם עצמי, וחבל, חבל מאד שאני משלמת על זה היום. אם יודעים עוד משהו, יותר מיזה. השכנות שלי לא יודעות כלום עליו, אך קלטו אותו, ובפירוש אמרו , שאני לא איפגע, שהן מוכנות לבוא אלי רק כשהוא לא יהיה בבית, הן לא חיות איתו תחת קורת גג אחת ואת סולדות ממנו. מה קרה לכם????????? השכנות, הבנות המשפחה מתדלקים אותי, והוא שורף אותי בנשמה. אני אומרת לו מילה חמה, מילה טובה אולי בתקווה שילמד ממני, אני מרעיפה עליו חום, ואני לא מרגישה שיודע להחזיר כמו שאני מחזירה, זה כמו להיות נשוי למקרר שהולך על שניים. עכשיו ברור לכם, או באיזה שפה אתם מבינים.??????? . מצטערת על שהיתקפתי אותכם, אך הוצאתי את כל מה שיש לי מהלב. אליכם. ותודה על התייחסותכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא צריך לכעוס..

סקרן
    19/06/2007

הוא בסה"כ ניסה לעזור והרגיש שלא סיפרת הכל, וטעה בעצות שנתן ובמחשבות עליך. לא ביג דיל.
    בכל מקרה נראה שכבר קיבלת החלטה ממזמן עוד לפני שנכנסת לכאן, ורצית רק לשפוך קצת ולשחרר ואולי איזה אישור מאנשים זרים שלא מכירים אותך, שמותר לך לבגוד. את רוצה לבגוד בלב שלם, אז זה עניין שלך, את לא צריכה לקבל איזה גושפנקה ממשהו על זה.
    בכל מקרה שיהיה לך רק טוב עם ההחלטות שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקרן. לא טעיתי

אשף
    19/06/2007

פשוט התמונה השתנתה מקצה לקצה. מאישה מיואשת בהתחלה היא הפכה להיות אישה מרדנית שלא מוכנה לקבל אותו ואת נסיונות ההתקרבות שלו. הדעות שלי היו נכונות בהתאם למה שהיא שידרה בכל רגע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית

אשף
    19/06/2007

אני מודה שכעסתי. אני גם מצטער שאכזבתי אותך. את מגלה מידע טיפין טיפין. עד שאני קולט ומנסה להבין משהו את זורקת פצצה אחרת. בהתחלה אמרת שאת לא רוצה לבגוד ורק לדעת אם יש לבחור כוונות כלשהן. קיבלת תשובות ותמיכה מוחלטת ממני. אחר כך התברר שאת בעצם דלוקה עליו וחושקת בו. המשכתי לתמוך בך. ללא עוררין. נילחמתי בשיניים עם סקרן ועינבר. אמרת שאת לא מוכנה לבגוד אבל התברר שאת מתה שהוא יתחיל איתך. קיבלתי את זה במלוא ההבנה. אני לא ממש מאמין שתוכלי לעצור את הסחף אבל זה רק אנושי מצידך. הלוואי ואני טועה. ועכשיו את אומרת שהוא מנסה בזמן האחרון להשתפר, להתייחס אליך אחרת ואת לא רוצה. שרית אני מבין אותך . באמת. אני מבין את הנעילה הריגשית הזו.אבל תשימי לב שרק עכשיו ,היום גילית לי שהוא מנסה .שהוא מראהסימנים שהוא רוצה להשתפר . שהניצוץ קיים ואת פשוט לא רוצה . אז מה את רוצה שאני אגיד? את בלבלת אותי לגמריי.התמונה משתנה כל הזמן ואת מצפה שאני אקבל הכל בהבנה. ובכן יקירתי אני מקבל בהבנה אבל לא תמיד מסכים איתך. בכל אופן מצטער שנשמעתי שופט אבל הבעתי דעה גם אם היא לא מוצאת חן בעינייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את יודעת מה?

אשף
    19/06/2007

כש אישתי בגדה בי ,היא סיפרה עליי כמה שאני איכס. כמה שאני דוחה וכמה שהיא כבר לא יכולה לסבול אותי. אחרי שההוא זיין אותה וזרק אותה היא חזרה הביתה ועכשיו היא מכורה לי. היא סוגדת לי. היא מקשיבה. מקבלת. טוב לה. ותאמיני לי שאני לא השתניתי כלפיה בכלום. נשמע לך מוכר. אז היו לי שתי ברירות. או לעשות את ההצגה הרגילה או לנסות לקבל את זה שהיא היתה זקוקה לרענון. ושזה לא קשור אליי. היא היתה דלוקה עליו ואני נראיתי לה איכס.מבחינתה תמיד הייתי איכס. נישמע לך מוכר? אני לא אדם קר. תמיד התייחסתי אליה כמו אישה הכי נחשקת. קניתי לה פרחים כל יום שישי. קניתי לה בגדים סקסיים. יצאתי איתה לצימרים הכי לרומנטיים שיש. החמאתי לה. צחקתי מהבדיחות שלה גם אם הן להיו מצחיקות. ותראי מה קיבלתי בפנים. אז מה את רוצה שאני אגיד? היא לא נתנה לי צאנס וישר קפצה לתחתונים של ההוא. אני לא מאשים את עצמי. בגרוש לא. אחרי כל הסיפור ,שמעתי את הכל אבל את הכל מ"החברה" הכי טובה שלה. שמעתי ולא האמנתי. זה מה שהיא חשבה עליי? כיבינימט . ועכשיו היא מבינה כמה היא היתה טיפשה. שחשבה שגבר שהבטיח לה את הירח הוא גם יביא לה אותו. רק מה היא הפסידה אותי בתור שותף נאמן לחיים. אני כבר לא נאמן. שרית לא רציתי לספר את כל זה. אני גבר נבגד שתמך בך וברצונות שלך. אל תשפטי אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בא לי להרביץ לשניכם..סקרן ו-ק

עינבר
    19/06/2007

תפסיקו להצתדק!לכול אחד מאיתנו יש נתיב שעליו אנחנו בוחרים לצעוד והדרך שהוא מוביל אותנו ..ולא תמיד תהיה סוגה בשושנים או מטריפת חושים אך בחרנו לצעוד בה וזה מאפיין את מי שאנו..אז אין צורך לומר להסביר!!..ולך שרית..הצענו לך כל אחד מפרי ניסיונו..אין לך מה לכעוס אנחנו יכולים להקשיב להבין..אך את הצעד לכאן או לכאן את זו שתיבחרי ללכת..אם היא תהיה טובה או מוטעית זו תהיה הדרך שלך..שקלי היטב ולאחר שבחרת..תהיי שלמה עם כל תוצאה..זו העיצה הכי טובה שאוכל לתת לך..אני בחרתי ולעולם לא אתחרט על הבחירות שעשיתי..מקווה בישבילך שתגיעי לדרך שלך..בהצלחה :-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-ק, סקרן ועינב

אסנת
    19/06/2007

צהרים טובים לכם. תשמעו היטב. המטרה שלי שהתכתבתי עמכם וטוב מאד שעשיתי, וזה עזר לי מאד והן: א. לשפוך מהלב. ב. לקבל עיצה. קיבלתי מגוון של עיצות, ומכל העיצות שקיבלתי שהן כולן נבונות, מקובלות עלי, רק קיבלתי חיזוק יותר ויותר ותודה לכם. אני לא שיניתי שום דבר בדעותי, וכל מילה שכתבתי- נכונה, אך תבינו מלפני המכתב ובהמשכו לא התכוונתי לומר לכם שאני החלטתי לבגוד, כי אז לא הייתי צריכה אותכם, הייתי בוגדת בשקט וגמרנו, בשביל מה אני הייתי צריכה לטרוח להקליד לכם? אני כל הזמן מנגנת על אותן מיתרים. וברצוני היה לדעת מה הייתם עושם במקומי, זו היתה המטרה? סיפרתי את רגשותי על בעלי, וסיפרתי לכם שיש אדם שהוא משלים את בעלי שהוא ממלא את החסר לי, וסיפרתי לכם שאני לא מעוניינת לשכב איתו (ובעיני זה נקרא בגידה מלאה), אני אך ורק מעוניינת וחוזרת ואומרת, שאני אסתפק אך ורק ואך ורק: בחיבוק, בפלרטוט, ונישוק ממנו. ונשבעת לכם אך ורק. כי הוא מכיר אותנו יותר מדי קרוב ואני לא משוגעת לקיים יחסים מלאים בטח לא עם אחד שמכיר אותנו, השתגעתם. אני שוב חוזרת ואומרת, יש לי רצון עז לחיבוק, ולפלרטט איתו, ומחכה אך ורק ליוזמנתו, כי אני בישנית, אין לי אומץ וכד'. הוא עושה לי את זה. ק', תשמע: הלוואי שבעלי היה מתנהג כמוך, כפי שהתנהגת לאשתך- הוא היה מלך עבורי, לא הייתי כואבת ומתכרסמת מייאוש. אתה יודע יוצא מן הכלל לחזר אחרי אשתך, בעלי מתנהג כמו אחד בן 100. בכל המובנים. אני אישה רומנטיקאית וסוערת.... לא זכור לי בחיים שאמר לי פעם איזשהי מחמאה, ושבאמת מגיע לי. כמה כואב לי שאחרים מחמיאים לי והוא כזה פוץ. אין נתון אחד שציינת מה שאתה עשית עבור אשתך שבעלי עושה לי. שום נתון אחד מה שאתה עושה- הוא לא מעניק לי. פשוט כלום. אני לא אישה זולה ולא זונה. למכסימום שאני מוכנה להגיע עם ההוא: ח י ב ו ק ים. כן, לא תאמינו!!! אני לא אסחף הלאה. הוא ירצה- הוא יכול לרצות. הכבוד העצמי שלי וההיגיון עולים על התשוקה. אני אישה חזקה שאין כמוה. מישהי אחרת היתה מתמוטטת נפשית ופיזית. ק'- אני נורא מתפלאת מדוע אשתך בגדה בך אחרי כל מה שעשית לה, הרי בעלי שום דבר לא משקיע עבורי. גם אם הוא מביע קצת רצון אחרי שאני עושה לו פרצוף, אז זה מחזיק מעמד לכמה דקות. מה קרה לכם, האם אתן הייתן מסתפקות רק בכמה שניות של תצומי מגבר ואחר הוא אותו חרע, מתוך 24 שעות ביממה, הייתן מסתפקות בתצומי של מספר שניות. תסלחו לי, מי שאומר שהוא משתדל ולא חי איתו 24 שעות- הוא מזוכיסט, או מזוכיסטית. אני דווקא אוהבת לקרוא בעיון את תגובתכם, אני לומדת מיזה הרבה, וזה גם נותן לי הרגשה של שותפות, של איכפתיות מצידכם, ובאמת אני מודה לכם. יש לי שאלה אליכם , לנשים: אם כבר סוף סוף בעלי נוגע בי, הייתם מוכנות לגבר שילטף אותכם עם פרצוץ של 9 באב?, עם פרצוף קודר, זועף, בלי שיחייך, בלי שיביט בי בעינים, בלי שיחמיא, שיגיד איזה מילה טובה, זה לא הולך ביחד, אז אתם מתפלאים שהוא לא עושה לי את זה. הוא תמיד קודר.!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עכשיו את לא מדברת לעניין...

סקרן
    19/06/2007

התחלת לדבר שטויות..אשה זונה/זולה היא בוגדת? מה הקשר? מה אנחנו פרימיטיביים? זה שאני לא אומר לבגוד, לא אומר שאני חושב שמי שבוגדת היא זונה או זולה. אין קשר. אשה זולה זה בהתנהגות היום יומית שלה, ולאוו דווקא בקטע האנטימי. מה? אשה ששוכבת מאחורי גבה של בעלה היא זולה? מה פתאום? מה קרה לך? בכל מקרה גם חיבוק זה סוג של בגידה. בעיניי בגידה רגשית הרבה יותר חזקה ומשמעותית מבגידה גופנית.
    ודרך אגב אמרת שאת רוצה בסה"כ חיבוק, אז אני שולח לך מכאן חיבוק, עם חיוך וליטף קל על הלחי שלך :-) אם תתאמצי אז תרגישי אותו בפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסקרן

אסנת
    19/06/2007

אם זה נכון מה שאתה כותב, אז אני באמת מיושנת מהדור הקודם. תמיד חשבתי ועדיין אני מקובעת בדיעה, שגבר זר לא מעריך ולא יעריך אישה נשואה שפותחת רגליים. עובדה, יש כאלה, דופקים וזורקים, ואין משפיל יותר מיזה. דמיינתי לעצמי, שאני מקיימת יחסים מלאים עם הגבר: הרגשתי אחרי זה זוועה. שאני כמו זונה, איך ערך מוסרי, ואחרי זה הגבר היה נהנה מגיע על סיפוקו ומעיף אותי לכל הרוחות ומספר לכל הסביבה ששרית בוגדנית וזנותית. אין יותר משפיל מיזה. לא ידעתי שחיבוק זה גם בגידה, רק מי שפותחת רגליים. אני חושבת שמספיק סבלתי בחיים שלי, מספיק בכיתי בחיים שלי, החיים קצרים, בן אדם לא חי לנצח- בהתחלה, האמת שקצת התלבטתי, אך ככל שאני יותר ויותר מתכתבת עמכם, דיעותי נחרצות אני כן מוכנה עם כל הלב ויהיה מה שיהיה, אך ורק להתחבק ולא יותר מיזה. האם מגיע לי לסבול??? כמה צ'אנסים כבר אפשר לתת לבעל? 20 שנה לא מספיק??????? מה אני קרש???????, תגידו לי באמת: האם הייתם מוכנות לשכב עם אדם ששוקל 140 וגובהו 165 ולא עושה שום דבר בנידון?????? ויש לו ארשת פנים זועפות???????
    ושבחיים לא שמעתם ממנו מחמאה??????????????????????, נראה אותכן גיבורות וחיות איתו 24 שעות ביממה, הייתן בורחות מהבית. (היה לי נוח לכתוב בלשון נקבה, כי הסיבה ברורה....).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית..כל זה בשביל חיבוק??

עינבר
    19/06/2007

תחשבי..חיבוק זה עניין של שניות ..את חושבת שזה מה שיפתור לך את הבעיה עם בעלך?לא ניראה לי הגיוני..סורי..אני חושבת שאת רוצה יותר מיזה..וזה בסדר..לגבי זה שאישה נשואה פותחת רגליים אז היא זונה..ממש ממש לא!תראי אנחנו בני-אדם הסקרנות לחוות ולהרגיש ממלאה אותנו כל יום..אז אם את נימשכת לאדם והיה ושכבתם..למה לא?אם נהנית..מברוק !אבל מזה ועד שישפטו אותך ..יקירתי זה קיצוני מידי :-))ואם כבר החלטת..אז לבריאות..אבל חמודה תהיי כנה עם עצמך..כי חיבוק את לא רוצה את רוצה מעבר..ואם יש בך את הצורך הזה..אז לא אני ולא אף אחד נוכל להחליט בישבילך..לגבי המראה החיצוני תחשבי על זה כך מתאבקי הסומו נשואים לדחליליות בהשוואה אליהם..והם תמידית עם פרצוף חמוץ..אז מה הן מחפשות בחוץ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואת חושבת שהמגע הזה..

עינבר
    19/06/2007

לא יסבך אותך.. אז את טועה!..ויקירתי..עצם שיחה עם גבר זר היא בגידה..בעלך לא מודע אליה. משמע את מסתירה.. את "בוגדת"...ועוד דבר אין הבדל בין חיבוק ובין חדירה מלאה זו עדיין בגידה..אדרבא בעיניי זה יותר חמור..כי סקס יקירתי..ניתן לקיים בלא רגש..חיבוק נשיקה..דורשים את הרגש..סורי מאמינה בזה מאוד נשיקה היא חיבור של הנשמה אומנם לרגע קט אך עדיין חיבור..סקס אפשר לעשות מתוך חשק או סתם כי יש משיכה או כרצון לממש משהו שאת יודעת שבעלך לא ירצה..נשיקה צריכה את הרגש..ואני חושבת שאת מבינה את זה ..כי ציינת שהוא ממלא את החוסר שיש בבעלך.. כבר פיתחת רגש אליו..וזה הכי מסוכן לך..חישבי היטב..שיקלי את צעדייך..כי אחר כך לחזור לאחור לא ניתן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעינברוש!

אסנת
    19/06/2007

הי עינברוש. אני חושבת אישה ערומה זה יותר חמור מאשר אישה עם בגדים. אישה עם בגדים בכל זאת יותר צנועה לא מראה את גופה הערום, למרות שאין לי מה להתבייש בגופי, ההיפך. אך יש לי בכל זאת צניעות, ושמרנות שטבועים בי עמוק מהחינוך השמרני מהבית, וקשה לי להוציא את זה. חיבוק ופלרטוט זה לדעתי פחות חמור מלפתוח רגליים, שזה יותר חמור. לפתוח רגליים אתן רק לבעלי. אני ידועת שגברים לא מספיק חזקים והסתפקו ליותר, אני לא מוכנה, יש לי בכל זאת כבוד ואגו. אני מכונה להגיע ואני עקבית בדעותי למקסימום של חיבוק עז, כן! זה חסר לי! אני חייבת להרגיש אותו, אני חייבת שיתנו לי חום שכל השנים לא קיבלתי, כאילו הייתי במדבר 40 שנה בלי מים ופתאום נותנים לי לשתות. אל דאגה, עינבר, אני חזקה כמו פלדה. אני יודעת את הגבולות. אני ארגע עד שהוא יפלרטט איתי, עד שהוא אפילו יחבק אותי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריתי

אשף
    19/06/2007

תראי מתןקה. היום היה די סוער . מלא אי הבנות. המון רגשות קיבלו כאן ביטוי.אני סיפרתי מה שלא רציתי לספר. כולם התלהטו וזה טוב. אבל תעצרי שניה. תראי מה שעינבר וסקרן אמרו צודקים. מה שאני אמרתי אני גם צודק. תודי. זה ענין של זווית הראיה של הדברים. בכל אופן אני שוב רוצה לחדד לך כמה דברים. קודם כל אל תעשי הכללות. לא כולנו חולירות שבאים רק לזיין וללכת. הרבה מאיתנו מחפשים את החום והאהבה שאת מדברת עליה. כן כן שרית לא רק אתן הנשים .לא רק את .גם אנחנו .גם אני. אבל מי הוא מי ?את לא יכולה לדעת. צריך להכיר. ללכת צעד צעד.
    לפעמים מה שאת מפנטזת זה לא מה שהגבר חושב. לוקח זמן לבטוח. להכיר להתקרב. אפילו אם זה לחיבוק.
    דבר שני אמרתילך כבר חיבוק או סקס זה אותוה בגידה. כמו שאמר סקרן הבגידה הרגשית הרבה יותר פוגעת.אני לא הייתי סולח לאישתי אם הייתי יודע שהיו מעורבים שם רגשות. לשמחתי זה היה סתם סקס כדי להרגיש נחשקת ומושכת. את הנזק זה כבר עשה אבל אני מבטיח לך שאם הייתי שומע שהיא מאוהבת בבחור אבל הם סתם נפגשו לקפה באיזו דירה והיה מדובר רק בחילופי חום ותמיכה ואהבה הדדית לא הייתי מוותר. היא אהבה אותי אז.היא אוהבת אותי היום פי כמה. מה גם שמה שהיא ציפתה ממנו זה לא מה שהוא התכוון לתת לה. היא רצתה שיתיחס אליה כמו אל אישה נשית והוא חשב שהינה מצא לו אישה נשואה ומתוסכלת שמחפשת ריגושים בדמות של זיון פרוע והיא לא רוצה יותר מזה.
    שרית. את זו את ואני הוא אני. הייתי בשני צידי המתרס. הייתי נבגד וגם בוגד. ראיתי את המקרה שלך בראי אצל החברים שלנו .ראיתי את הצד שלה ואת הצד שלו. ולכן הבנתי אותך כל כך. לא הייתי נוהג אחרת.
    הרבה דברים נאמרו כאן מתוך עצבים .לפחות מצידי. פשוט בלבלת אותי. ההחלטה היא בידייך. קחי את כל מה שאמרנו לך לטוב ולרע (במיוחד את מה שאני כותב לך בהודעה הזו) ולכי עם ליבך אבל עם הרבה שכל ולאט לאט. מחזיקים לך אצבעות.אנחנו תמיד כאן. ספרי לנו את מה שתעברי בהמשך. יהיו דעותינו אשר יהיו ,נעימות או פחות .אנחנו לצידך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-ק'

שרית
    19/06/2007

היי. ק'. איזה מילים. איזה מילים שמחממות את הלב. ובאמת ריגשו אותי. לפי דבריך זה אוטוטו אני מחר זוכה לחיבוק מהגבר. הלוואי מהפה שלי לאלוקים . לדעתי, אם יקרה נס, אני יזכה לזה. כי לי אין את האומץ ליזום, אני מחכה רק ממנו. ואם הוא חושש מכבודו העצמי, או חושש מאשתו, או חושש מבעלי, אז אני יכולה לחכות עד לבוא המשיח. חלום חיי שזה יקרה ובקרוב. רק מי שהיתה עוברת את מה שאני עוברת, היתה מבינה כמה אני משתוקקת ממנו לחום, לפינוק, לחיבוק, למחמאה וכד'. ורק מי שהיתה רואה אותי, היתה אומרת: "לא פלא" שהיא חולה עליו. אם יהיה משהו, ואפילו משהו קטן שהוא גרם לי לריגושים, אשמח לשתף אותכם, אם זה בכלל מעניין אותכם . בינתיים אמתין בכליון עיניים להזדמנות. תאמר לי אתה ק', ותגיד לי דוגרי, בתור גבר: אם הגבר ההוא בעבר אמר לי מספר פעמים שאני נראית טוב, נראית צעירה מכפי גילי, ושאל: אם אמרו לי שאני חתיכה?, כשפוגש מחייך ושואל מה נשמע?, מסובב את ראשו לעברי- נראה לכם שהכל הצגה מצידו???? כי אני חושבת שאם הייתי נראית פצלוחה, הוא לא (מצטערת על הביטוי הגס) משתין לכוון שלי,? מה דעתך על כל התנהגותו? כי יש פה סתירה. אם נאמר תכתוב לי שלפי דעתך הוא מחזר אחרי, אז מדוע הוא לא ממשיך? מדוע לא מרים טלפון? מדוע לא יוזם הלאה? כולם מפחדים מנשותיהם, אם רוצים יכולים להמציא תירוצים ולהיפגש בסתר עובדה הרבה גברים מצליחים, אז אולי הוא שחקן? אולי הוא רוצה אך חושש? אולי סתם פחדן? אולי מעמיד אותי בניסיון? מה דעתך מבלי שאתה מכיר אותו ?? תודה .
    ותודה לך, לסקרן, ולעינבר על התמיכה שלכם כלפי. אוהבת אותכם עם כל הלב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי התיאור שלך..ניראה שהוא בודק...

עינבר
    19/06/2007

אם את בשלה לרעיון שהוא יזום משהו..אבל לא ציינת איך הקשר שלו עם בעלך..כי אם הם חברים טובים..אז יכול להיות שהוא בודק עבור בעלך את נאמנותך..ואז יכול להיות שתסתבכי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עינבר וגם שרית

אשף
    20/06/2007

יש משהו במה שאת אומרת. אבל בדר כלל בדיקות כאלה נמשכות שבועות בודדים ולא 4 שנים. אבל ... זו נקודה שצריך לתת עליה את הדעת. שרית מיהו לבעלך? . יפה מאד עינבר.אני רואה שהמוח התחיל לעבוד אחרי המסאז'. מת עלייך. (--:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא תמיד עבד..רק היה תקוע:-))

עינבר
    20/06/2007

המסאז' שיחרר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית

אשף
    20/06/2007

אני מאמין שהוא דלוק עלייך. חושק בך. רוצה אותך . יחד עם זה אני לא יודע מה הוא מצפה ממך.רומן מתמשך או סקס פעם בכמה זמן. זה תצטרכי לגלות לבד. אני רק יכול לנחש שהוא מפחד. מפחד לגשת. מפחד להתקשר בלי שום סיבה. חושש ממה שתחשבי עליו. אין מה לעשות מותק. הוא לא מהאמיצים. תצטרכי ליזום את מהלך. אם את מסוגלת. ואז תדעי אם אני קורא אותו נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן

אשף
    20/06/2007

אל תשפטי אף פעם אישה נשואה שבוגדת. לא אהבתי מה שאמרת על בוגדות. זו הכללה ואני ממהר לעבודה. נדבר על זה בערב.. ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמודה..מי שצמא לא מסתפק בלגימה..

עינבר
    20/06/2007

וצימאון לא מרגיעים כל כך מהר..בפרט אחרי 40 שנה במדבר :-))..ואם את מוכנה להסתפק בחיבוק..כל זה טוב ויפה..אך את לא מענגת את עצמך או מחבק את עצמך..יש אותו..חושבת שאם תדברו והוא יחזר אחרייך..ויתחיל לגעת..ואז כשהוא ינסה מעבר לחיבוק..וזה טיבעי כי גיפוף תמיד מביא את הרצון לעוד..תפסיקי הכל ותאמר לו...זהו זה רק מה שרציתי ..חיבוק..(לא חלילה שאני רומזת שאי אפשר לומר לא!כי תמיד אפשר בכל סיטואציה)הוא יצחק יקירה..וזה עם מלוא הכנות..כי את החיבוקים וההסמקות עברנו כבר בגיל 12 :-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- עינבר ו-ק'

שרית
    20/06/2007

שלום רב ליקרים שלי. (ציינתי זאת כי אתם באמת יקרים). ועכשיו לעצם העניין. האיש לא בוחן את נאמנותי לבעלי, היות ו-א. הוא לא חבר של בעלי יותר נכון, ידיד שפוגש אותו מידי פעם בשכונה ומקשקש איתו, ובזה נגמר כל הקשר שלו עם בעלי. אך לא יושבים יחד באיזה מקום, לא מבלים יחד, לא באים לבתים אחד לשני, רק מהפגישה בחנויות ובסביבה השכונתית. הלוואי שהייתי יודעת בוודאות שהאדם מאד מעוניין אך חושש. כי הוא נותן סימנים מובהקים שמתלהב ממני. ראיתי שהוא פוגש עוד נשים ברחוב ומעולם לא עוצר את תנועתם ומגלה התעניינות בהן. לא שאני רואה בכל אופן. לפני זמן מה פגש אותו באחד הסופרים, איזה שלום אמר לי בכזו התלהבות כאילו לא ראה אותי 20 שנה, כאילו המלכה אליזבט הגיעה וכולם היפנו מבטם כלפינו לראות מה קורה פה.... . נזכרתי עוד פרט. פעם שאל אולי אם אני הולכת למכון כושר ואיזה, מה פתאום שאל, זה לא חשוד בעיניכם????, וכשאני הולכת ברחוב אני חוזרת ואומרת מסובב את ראשו, ותפשתי אותו חם מספר פעמים. האם כל הסימנים הנ"ל לא מרמזים לכם שאני מושכת אותו, שהוא מעוניין. ואם תגידו שכן, אז מדוע לעזעאל הוא לא מתקדם, לא מרים טלפון אלי, לא עושה עוד צעד? אז אולי אין לו ביצים? חושש? או ושש מאשתו? או חושש מבעלי????? . לדעתכם הוא באמת מעוניין, או שמשחק אותה נחמד ????? . כיתבו את דעתכם האמיתית. אני אפתח רגליים רק מי שיהיה בעלי, אין מה לעשות. מה לעשות. יש לי את הגבולות. ואם האדם לא יסכים או יצחק- זכותו, להיפך, מה דעתכם אולי הוא יעריך אותי עוד יותר, ויגיד כל הכבוד לה. עדיין איכשהו שומרת אמונים לבעלה. סובלת ממנו ושומרת על כבודה. אני חושבת שאני אירגע אם הוא יחבק אותי מידי פעם. זה עדיף מכלום!!! . אוהבת אותכם, נהנית ולומדת מתגובתכם. - שרית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריתוש..

עינבר
    20/06/2007

אני מבינה מה את רוצה יקירה..את רוצה את החיבוק החם של לשבת חבוקים וסתם להנות אחד מהשני. את החום שבמגע..את רוצה הרומנטיקה, את הרגש.. וזה בסדר ומובן בהחלט..כולנו אוהבים להרגיש נאהבים ע"י הבן זוג שאיתנו או מישהו שקרוב אלינו..אבל שוב חמודה..בררי כוונות..וציפיות..מצטערת שאני חוזרת על זה שוב..אך לעיתים כשהייאוש(וכך את נישמעת מיואשת מבעלך)משתלט אנו נוטים לעשות דברים שאח"כ אנו עלולים להצטער..ויש טעויות שלא ניתן לתקן ..אז חישבי היטב לפני שאת עושה צעד בנידון..יכול להיות שהוא רואה את העצב בפנייך אז הוא נחמד ומחמיא לך כדי לעלות חיוך..יש מיליון סיבות לנחמדות של אנשים(גם גברים וגם נשים)זה לא אומר שיש עניין ..אולי כן .תבדקי חמודה..לפני שאת מפתחת ציפיות..הסימנים שציינת יכולים להתפרש לכמה כיוונים..זו עצתי ..בידקי:-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל- עינברושלה

שרית
    20/06/2007

המשפטים הראשונים שכתבת לי מאד מאד נכונים , קלעת בול. אני רוצה להרגיש, נאהבת, נחשקת, רצוייה, מה עוד שהוא מושך גם. נכון שראה אותי עצובה ורצה לעשות לי טוב. אך מה עם שאר הנתונים שנתתי? גבר סתם שואל אותי לאיזה מכון כושר אני הולכת, מה זה מעניין אותו, זה לא חשוד?????
    וזה שרואה אותי צועק שלום ומחוייך מפה לאוזן כאילו המלכה אליזבט הגיעה,- זה לא חשוד? וכשאני מדברת איתו ברחוב הוא מביט בי מכף רגל ועד הראש- זה לא חשוד? ועוד פרט שנזכרתי: כשהיינו מוזמנים לאירועים משותפים עשיתי את עצמי שאני לא שומעת, לפתע מביט בי ואומר לאשתו (הייתי בשוק) " איזה יפה אשתו של איציק" - זה לא חשוד? (הרשיתי לעצמי לכתוב את השם האמיתי של בעלי, יש הרבה איציק)= אז תגידי ענבר: כל הנתונים לא מספיקים בשביל לחשוד בו, אחוז אחד אני לא חושדת בו, כי מדוע עד כה הוא לא מתקדם בקשר, זה גורם לאבד את בטחוני אם הוא מעוניין, אבל כל הנתונים שצייינתי לך, לא מרמזים שהוא באמת מעוניין, תגידי לי את, אנחנו נשים...- שרית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האמת אין לי מושג..

עינבר
    20/06/2007

לא רוצה לתת לך תשובה שתהיה מושפעת מדעותי ולא רלוונטית למציאות..יכול להיות שבאמת הוא מעוניין..ורוצה איך פוחד כמו ש-ק ציין..ויכול להיות שהוא מחכה שתיתני סימן שגם את מעוניינת וזה לא חד צדדי..חמודה את כברקיבלת את ההחלטה..אז תפעילי את הקסם הנשי שיש בך..חייכי הראי לו שאת רוצה שיתקרב..אולי זה יעודד אותו לעשות את הצעד..בהצלחה חמודה..מקווה שעזרתי :-))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עינבר

אשף
    20/06/2007

את כבר מפעילה עליי את הקסם הנשי שלך כבר חודש וזה לא עוזר לך.....חחחחחחח......סתם....אני צוחק ...אני פשוט מפחד ממך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו