מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ק-אני עושה מסאז' שגר רק אחד ...עינבר19/06/2007
ואני ארצח אותך...המסאז'יסט מדהים!!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבל שאני לא שם(--:
אשף19/06/2007הייתי עוזר לו עם אבנים חמות. לוהטות . הייתי עושה לך קעקוע . סתאאאם תעשי חיים מותק. אני מקנא בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסאז' זה בסדר
19/06/2007אבל הלללוו - כאילו, איומים ברצח? WTF?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא התחיללל :-))תענישי אותו!
עינבר19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה wtf ?
אשף19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWTF
19/06/2007WHAT THE FUCK?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחחחחחחחח
אשף19/06/2007חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. הרגת אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה כאן??????????
עינבר19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה?
19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה כאילו אני עניתי לעצמי..מוזר
עינבר19/06/2007ועוד עם מישפט שלך ותוספת אחרת...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסאז' - החוויה האירוטית
19/06/2007למישהו יש כאן טיפים לחלוק על מסאז'ים אירוטיים ומחרמנים? אצלי כבר עבר המון זמן מאז הפעם האחרונה שבה קיבלתי אחד כזה ואני מתגעגעת. בפעם האחרונה (לפני כמה חודשים אני חושבת) זה היה מדהים ממש, ובכלל מיסטל לי את הליבידו.
בואו רק נאמר שזה היה משהו אירוטי, רטוב שהוביל לחוויה אנאלית. תבינו - לא בכל פעם נשים מוכנות לחדירה מאחור, אבל ברגע הנכון, זה יכול להיות הנאה עצומה. בקיצור, זה היה מסאז' שממש הפך אותי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה
אשף19/06/2007הטיפים לא קובעים אלא האווירה. אני למשל עשיתי למישהי חדירה אנאלית וכשהייתי בתוכה עשיתי לה מסאז' עדין עדין בגב. היא יצאה מורטפת מזה. אחר כך סיפרה לי שהיא לא ידעה במה להתרכז. בזה שאני בתוכה או בקצות האצבעות שלי שספק נוגעות ספק לא נוגעות ,מטיילות לה על הגב. בסוף הפסקנו את המסאז' והמשכנו בסקס אנאלי עמוק וסוער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן נשמע מסעיר
19/06/2007ולא כאב לה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדולינה
אשף20/06/2007זה כאב לה אבל קצת. כאב מענג כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקחי בכיף:-))
עינבר19/06/2007שמן אגוזים..חממי בידיים (הוא כמובן עירום או את)מירחי על הגב הרגלייים העבירי ציפורניים בעדינות בין הרגליים תוך שאת מעסה כל חלק בגוף ועוברת על החלקים האינטימיים בריפרוף..משכי את הזמן והתעכבי בעיקר בין הרגליים הירך החיצונית הפנימית..מבטיחה לך ..אחרי זה ..אין מנוחה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצצה
19/06/2007זה פצצה, אני מיד מעבירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהני מתוקה..את הסוערים יותר..
עינבר19/06/2007אתן לך בהזדמנות:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיתן לי?
19/06/2007מה תיתן לי בהזדמנות? אני מגבילה את עצמי למילים, סורי. זה מספיק מחרמן ומסעיר לכשעצמו (אחרת לא היו נותנים לי לנהל כאן פורום). בהכל מקרה, את שלך עשית ואני כבר די נוטפת - וזה עוד באמצע יום עבודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אישה:-))
עינבר19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפס
19/06/2007אופס, מרוב לחץ בעבודה והודעות חביבות בפורום זזה מה שיצא לי. מצטערת.
תדעי שזה ששתי נשים יכולות לדבר ככה על סקס זה לא דבר של מה בכך. לדעתי חבל שלא כל הנשים מגלות את אותה הפתיחות, זה היה מקל על הרבה מערכות יחסים שלנו עם גברים וגם עם נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה בהחלט:-))
עינבר19/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכאן התכוונתי
19/06/2007את יודעת מה אני עוד חושבת - לו רק נשים היו מאוננות יותר, אל תצחקי - זה היה פותח אותן, וגורם להן להתחבר לנשיות שלהן בצורה כזאת שהכל היה משתנה. את עושה את זה, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף19/06/2007מה קרה מותק? האבנים חמות מדיי? אל תיבהלי . זה אני מאחורייך מחמם את האבנים עם מבער. שלא יהיה לך קר מדי..........רגע רגע רגע...... אופס ........... לא שמתי לב שהן עדיין מונחות לך על הגב...... אופס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
19/06/2007את יודעת מה אני עוד חושבת - לו רק נשים היו מאוננות יותר, אל תצחקי - זה היה פותח אותן, וגורם להן להתחבר לנשיות שלהן בצורה כזאת שהכל היה משתנה. את עושה את זה, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת לא:-))
עינבר19/06/2007אבל לעומת זאת אני ניסיתי די הרבה דברים עם נשים שאת עוד מפנטזת עליהן ..ורק לידיעה אני סטרייטית לחלוטין..פשוט חופשיה עם חברותי :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם ניסית וגם סטרייטית?
19/06/2007כאילו ניסית ונשארת סטרייטית? האמת, אני לא חושבת שאצלי יש מצב שאני אגיע לנסות משהו עם חברות. יש תשוקות שעדיף שיאשרו נעולות בתוכך, עד שיגיע הרגע (אם הוא יגיע). אבל סחתיין על התעוזה - זה לא הרס את היחסים עם החברות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאדרבא למדתי המון על עצמי..
עינבר19/06/2007וגם השתחררתי מכמה מעצורים..האמת ולא חלילה מזלזלת בחשיבותו של הגבר בסקס..אבל אישה..יש לה את היכולת להביא אותך במגעה לאופקים שלא הרגשת או חווית :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסוקרנת
19/06/2007רע - שאלתי איך זה היה אחרי - כאילו זה לא פגע ביחסים עם החברות שלך? המשכתן לרכל, להחליף בגדים ולדבר בטלפון כאילו כלום לא קרה?
ובקשר לתיאור שלך - אני ממש מסוקרנת מזה (כבר אמרתי כמה פעמים, אני יודעת), למרות שאני חייבת לציין שהיו לי בני זוג גבריים שידעו טוב מאוד, דגדגן מהו, אבל ממה שאת רומזת, זה נשמע כמו עינוג אמיתי. נראה לי שלפחות כרגע אני אפנטז על זה בלילה עם משהו על בטריות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההן עדיין החברות הכי טובות שלי
עינבר20/06/2007ואנחנו ממשיכות בקשר כרגיל...לגביי הדבר השני..זה פשוט המגע..החושניות שלה כשהיא נוגעת בך...האצבעות שלה שבתוכך שיודעות בידיוק איך להלהיט אותך..חוויה שמימית..קשה קצת להעביר את התחושה במילים :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאצבעות בפנים
20/06/2007אני יכולה לדמיין את זה לעצמי. את לא צריכה להעביר במלים, אני מספיק יכולה תאר את זה - אני אשן על התיאור שלך הלילה ואדמיין נשים, אצבעות ועונג שמיימי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה טיפ למסאז'...
עינבר20/06/2007שמני אמבט..קצף ומלא מים חמימים..מסביב נירות ריחניים את/הוא עם הגב ועיסוי על חגורות הכתפיים..הגב להסתובב במין תנוחת מספרים להעביר ידיים על הפנים הכתפיים והחזה..תרפיה מדהימה!!(ניסיתי אתמול-אני המעסה ...היה שווה :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמצת בחום
20/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה...ממליצה על המסאז' בחום:-)
עינבר19/06/2007הגוף משוחרר..רגוע והשמנים מריחים ניפלא..עכשיו נישאר לישון:-) ואולי אח"כ לים או בריכה..רק חבל שזה ניגמר:-((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחופשי חבל
19/06/2007אבל תמיד אפשר להתחיל מחדש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם חולי ניקיון?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)