מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפורום פתטיתרדו מזה04/12/2006
תסלחו לי, אבל איך לומר, הפורום הזה משעמם ופתטי.
יכול להיות שמפאת גילי המתקדם וגילכם הלא מוגדר, אבל אם תקראו את ההודעות מהצד, בלי מעורבות, תווכחו בעצמכם.
או שהמגיבים "שתולים" או מוזמנים, או שניהם.
מנסים ליצור ריגוש משעמום, ולהפיח אש במדורה שכבתה מזמן.
גם בנושאים כאלה שיכולים להיות מרתקים וסוערים ומושכים, אתם ( גם הבנים וגם הבנות ) מושכים אותם ליבשים ולטכניים.
זה ממש מרתק כמו לקרוא מרשם לחליטת בננות להקלה לעצירות.
אם אין לכם מה לומר או שאתם לא באמת מתנסים/ות אל תגיבו. אתם סתם משעממים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה? מישהו הזמין אותך?
חתולית04/12/2006אם לא נראים לך נושאי השיחה בפורום אתה מוזמן ללכת. אנחנו לא מחזיקים אותך באזיקים (למרות שאני אישית לא נגד אזיקים בכלל).....
או בקיצור - אם יש לך משהו לתרום מיניסונך - אתה מוזמן
אם אין לך מה לתרום - אתה מוזמן להמשיך הלאה
לא נראה לי שזה קשור לגילך המופלג, כי פגשתי כמה אנשים מאוד מבוגרים אבל קלילים וזורמים ברמה שלא תיאמן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)