מכורה לאוננות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכורה לאוננות
    לא מגלה
    23/07/2008

יש לי בעיה, אני יודעת שרובכם לא יגדיר את זה "כבעיה" אבל בעיניי זו בעיה רצינית. אני ממש מכורה לאוננות. אפילו כשאני לא חרמנית, אני מאוננת. בכל הזדמנות שניתנת לי אני מאוננת. אני מרגישה כאילו יש לי הפרעה מינית. אנשים שאני מעזה לדבר איתם על זה מתרצים את זה בגיל שלי ובזה שאני עדיין בתולה. אני חושבת שזה לא נכון, ואני ממש מרגישה רע עם זה. אני בדר"כ ממש תומכת באוננות וזה עושה לי טוב כל פעם שזה נעשה כי אני חרמנית. אבל כשאני עושה את זה סתם ככה, סתם, אני מרגישה תחושת גועל אחרי זה. זה נורמלי? זה ירגיע אותי אם אוננות כפייתית היא לא משהו חריג.... תודה=)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכורה לאוננות

הוספת תגובה

• למכורה ((:

שלי פסטרנק כץ
    23/07/2008

לא ציינת מה הגיל שלך וזה די חשוב כדי לקבל תמונה מלאה.

אוננות נחשבת לכפייתית רק כאשר היא פוגמת בחיי היומיום ואינה מאפשרת לך ללמוד, לעבוד, להפגש עם חברים ולמצוא זוגיות.

אם את עדיין מרגישה שלא בנוח עם הנושא הייתי מציעה שיחה עם סקסולוג/ית להבהרה, כך תוכלי לשמוע זאת ב 4 עיניים, להסביר מדוע את מרגישה באי נוחות עם הנושא, ולקבל עיצות טובות ואוזן קשבת.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני יכול לעזור

מייקל
    23/07/2008

אני היה חבר שלך אבל שילחי תמונה ואני אשלך תמונה אה ובת כמה את

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלו יש פה מישו?

מייקל
    24/07/2008

מי רוצה קשר סבבה לגמרה או סטוץ אה ולא בחסום טל 0507478280

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיי ליהיות כאלה נואשים באמת!

א.
    24/07/2008

תימצא מישהי בדרך נורמאלית אתה לא צריך לתשאל כל מי שאתה רואה בפורום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו