מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חתיך נשוי בן 33 + 3 ...אמן התשוקה24/07/2008
אהלן, אני...הייתי כבר כאן בעבר...היה לי נחמד, הכרתי כמה נחמדות כמה סקסיות. עכשיו חזרתי שוב. השתנה כאן הרבה, רק בדולינה עדיין לא השתנתה, ואולי גם עינבר (מה המצב חמודה). אני בן 33 נשוי חתיך אמיתי, יפיוף, חטוב, סקסי בטירוף. אני אקדמאי, איש כספים, ואני רוצה להכיר מישהי מעניינת, נועזת, נשית, אנטיליגנטית וחריפה, עדיף שתהיה נשואה, אבל לא חובה. היא צריכה להיות מלאת חיים, תוססת, נאה ומטופחת, מעל 1.60., לא חייבת להיות קולב, אבל גם לא גדולה מדיי. כמוני חייבת לאהוב סקס, להיות עם ראש פתוח לדברים חדשים, וחייבת להיות גם אשת שיחה, כי מעבר לסקס שאיתי הוא תמיד נפלא, אני רוצה גם שתהיה לי לידידה. מי שתכיר אותי, תהנה לשחק איתי, לעולם לא משעמם בחברתי... זה המייל שלי: [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה מצב איש.
שרון25/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן שרון.
סקרן29/07/2008שרון זה ק' לשעבר נכון או שאני טועה? מה חדש כאן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה אני.
שרון30/07/2008נעלמתי לתקופה וחזרתי. גם הגיע הזמן לשם חדש. הפורום די יבשוש. יאלה אח שלו. תתחיל לעורר ענינים. מה קורה איתך?לאן נעלמתם אתה וענבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלכתי למכור קרח לאסקימוסים...
עינבר31/07/2008מה התגעגעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קרה תיספורת חדשה(כינוי)
עינבר31/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאמיני או לא
שרון31/07/2008התגעגעתי. מאד. אבל אחרי ניתוק פתאומי קשה קצת לתקשר שוב. את יודעת. וכן הגיע הזמן לתספורת חדשה. זה לכבוד החיים החדשים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים חדשים?הסבר ופרט
עינבר02/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחיים שאחרי...
שרון02/08/2008סרטן ריאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי חמוד..אני מקווה שאתה מרגיש טוב
עינבר03/08/2008וחזרת לעצמך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חמודה.
שרון03/08/2008אני אחרי. אבל במעקב מתמיד. בכלל השנה האחרונה היתה גהינום. אבל... נעזוב זה. אנחנו לא בפורום חולי סרטן וזה וזה. התגעגעתי אלייך . שנשתה קפה ביחד? (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשבילי תה עם חלב 2 סוכר
עינבר04/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד, אל תתעסק עם אשת איש
שני30/07/2008לא חסרות רווקות או גרושות. אתה חייב נשואות? חייב להחריב בתים? זה יבוא לך בבום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה קראת לפני שהגבת?
עינבר31/07/2008את שולחת את הבחור להכיר רווקה או גרושה...למהשם תהיה פחות פגיעה?..ורשום לך שהוא נשוי..אז הוא לא מחריב בית?... אז אני חושבת שההרצאה די מיותרת לא?..זכותו של כול אחד לחיות את חייו בדרך הטובה בעיניו ולחיות עם התוצאה למעשיו ..את יכולה לא לאהוב את מה שהוא רשם..אבל אל תישפטי!! ואל תציעי רעיונות..אלא.. אם את מציעה את עצמך..כגרושה או רווקה..ואז..בהצלחה ובהנאה חמודה:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא שפטתי בכלל
שני01/08/2008רק הצעתי לו משהו. שיעשה מה שהוא רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר אני לא ממש מסכים איתך. גם לא א
שרון07/08/2008אני מברך כל אחד שהוא מונוגמי למרות שאני לא מאמין יותר שיש אנשים מונוגמים. יש כאלה שמחפשים אהבה וחום שאין להם בבית. ויש כאלה שזקוקים לפרפרים בבטן. יש כאלה שחשוב להם להיות מחוזרים. זה מחייה אותם. נשים וגברים כאחד. לפעמים דווקא הבגידה המינית היא זאת שמונעת התפרקות של חיי הנישואין.יש אנשים שהתאפקות ארוכה של שנים מביאה אותם לתסכול ומרירות וזה גורם לגירושין .זה פשוט ענין של אופי. אם זה טוב או רע אתם תחליטו. נשמע לכן כמו תירוץ עלוב לזיונים בחוץ? אולי. אבל בתוך תוככן אתן יודעות שזה כיף להרגיש מחוזרות. גם אם זה לא מוביל לשום מקום. יש כאלה שעוצרים/ות בשלב הזה וזה מספק אותם/ן ויש כאלה שזקוקים/ות ללכת עד הסוף. בסופו של דבר אם אין שם רגשי אהבה זה לרוב מסתיים עם חיוך על הפנים וכל אחד חוזר לחיים האמיתיים שלו..וזה בתנאי ששני הצדדים מבינים שזה רק סקס. אני מכיר את סקרן( לא אישית. דרך הפורום). הוא חייב לכבוש כל הזמן ( והוא עושה את זה לא רע . המניוק)אבל אני בטוח שהאהבה האמיתית שלו היא לאישתו וילדיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד לקחת את הדברים שלי...
עינבר07/08/2008ופשוט עידנת אותם...הרי כול מה שאמרת שכול אחד זכותו לחיות כטוב בעיניו....רק שאני לא אוהבת את זה שאומרים זה לא בסדר..תהרוס את הבית וכ'ו,הרי אם יקרה משהו זה יעזור שהיא הזהירה..לא חושבת.. לגבי הכיבושים של סקרן ..אל תצטנע חמוד גם לך לא חסר...שיהיה רק לבריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמרתי לך כבר שאני מת עלייך?
שרון07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממי לוויות זה יקר..אל תמות
עינבר10/08/2008זר פרחים יספיק :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיאלה הולך..
שרון10/08/2008זר פרחים בצירוף ברכות היסטריות, זיקוקים וטילים בדרך אלייך נשמה שלי וזה וזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקטע הוא...
שרון08/08/2008שאני לא ממש בטוח שהוא מחריב בית. נראה לי שאם תקחי ממנו את הקטע הזה הוא ישתעמם רצח וזה יפגע בבני ביתו. אצלי ואצלו הקטע הזה טבוע בדם. אנחנו חייבים את זה. כשאני בקשר עם מישהי אני הרבה יותר סבלני לכולם. מרגיש חי. לא מפתח רגשות .אני אוהב את אישתי.אבל בלי זה יהיה לי קשה... וחוצמזה.... תה עם חלב? .. תגידי התחרפנת... נראה לי שהיית בחופשה ארוכה אצל מרגרט טאצ'ר...(--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמוד כול עוד אתם טובים
עינבר10/08/2008לבית ולסביבה..קצת פירפורים לא יזיקו..אבל כמובן כול אחד ומה שמתאים לו,לגבי התה עם החלב..זה המשקה החם היחיד שאני אוהבת לשתות(ולחרמנים שיקראו את זה אני עונה מראש -זרע זה לא משקה..זה קרם לפנים חחחחח ) ושים כבר כתובת מייל עדכנית:-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחח...הרגת אותי..חחח
שרון10/08/2008קרם לפנים? חחחחחחח.... לוראל שמעו על זה? או הם כבר שמים לנו את זה בקרמים ואנחנו לא יודעים? חחחחחחחחחחחחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהמייל שלי לא השתנה
שרון10/08/2008[email protected] . ו 63 זה לא הגיל..חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני יודעת..אני יודעת ...זה זה
עינבר10/08/2008התרגיל :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהששששששששש לא מגלים סודות בפומבי..
עינבר10/08/2008רק מתחת לשולחן :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשווה ולוהטת - בת3+25
תותית05/08/2008לאמן התשוקה קודם כל צר לי בשבילך שאתה מחפש בחוץ ולא בבית , לכן , הייתי מציעה לך קודם כל להוריד את הטבעת ורק אח"כ לחפש........... גם אני נשואה +3 , אוהבת סקס ומקיימת אותו בבית / בחוץ/ בכל מקום אפשריאך רק עם אהבת חיי בעלי זוגיות אהבה ומשפחה זה הכל בחיים ,לכן, צריך לשמור ולשמר. בהצלחה בהמשך דרכך וקווה בשבילך שתסיק את המסקנות מכאן. תותית כלכך חרמנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין יהיה..
שרון08/08/2008לשמוע אותך בעוד 10 שנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרנוש!!
עינבר10/08/2008חמוד שמת הודעה..ומאז נעלמו עיקבותייך....לחפש במדור נעדרים? או במדור כעת משתובבים ;-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בא והולך, הולך ובא..
סקרן11/08/2008את יודעת איך זה אצלי.. יש לי קוצים בתחת, לא נשאר במקום אחד יותר מדי זמן... מה איתך? את יכולה לשלוח לי מייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בא והולך, הולך ובא..
סקרן11/08/2008את יודעת איך זה אצלי.. יש לי קוצים בתחת, לא נשאר במקום אחד יותר מדי זמן... מה איתך? את יכולה לשלוח לי מייל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב
לילך15/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצור קשר
לילך15/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו לילך, מה המצב?
סקרן02/09/2008תגידי את אותה לילך שהכרתי, או שלילך חדשה אחרת ומעניינת. ספרי לי קצת, ספרי לי כמה את מעניינת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו לילך, מה המצב?
סקרן02/09/2008תגידי את אותה לילך שהכרתי, או שלילך חדשה אחרת ומעניינת. ספרי לי קצת, ספרי לי כמה את מעניינת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההלו לילך, מה המצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)