נדלקתי עליו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נדלקתי עליו
    מלוקקת
    22/02/2007

אני יודעת שזה מטונף לחשוב ככה, אבל מה לעשות שבעלי לא מושך אותי יותר והחבר הכי טוב שלו ממש חתיך. פעם זה לא היה בעיה כי הייתי מאוהבת בבעלי, למרות הבטן. היום, אני רק חושבת על החבר ונדלקת לחלוטין. ממש נרטבת מעצם המחשבה עליו. מקווה להחזיק מעמד ולא לבגוד כי נרראה לי שגם הוא בעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נדלקתי עליו

הוספת תגובה

• סקס זה דבר לא רע

גילת רון
    25/02/2007

אני מלקקת לבעלי כל 5 דקות
    כי הוא מצווה אליי
    כל מה שהוא אומר לי אני חייבת לעשות
    וזה כייף לי
    אני מציעה לכל הבנות בחם לב
    תסו את זה
    אם כן אז יש לי עצות:
    תקשיבו לבעלייכם
    תכינו לו קפה
    תכסו אותו לפני שהוא הולך לישון
    תיהיו המשרתות שלו
    תאכילו אותו
    וכמובן תקימו איתו סקס
    ואם לא אז לא נורא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוא גם מוציא אותך לטיל ברצועה?

לורן
    25/02/2007

או שהוא שם לך ארגז עם חול בבית בשביל הצרכים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחותי, זה טבעי לחלוטין

לורן
    25/02/2007

זה שאת בחרת להיות בזוגיות לא אומר שכרתו לך את המוח ושעקרו לך את העיניים. כל עוד את אישה סטרייטית את אמורה להימשך לגברים באשר הם. אם לא היית אז הייתי מודאגת לגבייך..

ההבדל בינינו לבין החיות זו התבונה והיכולת לשלוט בדחפים שלנו. אם את לא רוצה לבגוד אל תבגדי, רוצה תבגדי - אבל אל תקווי, הכל תלוי בך. תחליטי את ההחלטה שלך מתוך כוח ולא מתוך חולשה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו