מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץמשה26/07/2008
שלום לכולם אני ואשתי בני ארבעים .נשואים כ 22 שנים .עם שלושה ילדים .לאחר התלבטיות קשות אבקש את עצת בעלי הניסיון וכמובן מהסוקסולוגיות באתר- אני ואשתי ומתלבטים האם לגוון את חיי המין שלנו-בשלב זה עם צלע שלישית-גבר ובבוא הזמן לצרף אישה. מאוד מעוניינים לקבל יעוץ גם חיובי וגם שלילי מחברי הפורים וכמובן מהסקסולוגית.כמו כן לקבל מידע באיזה אתר ניתן לחפש צלע שלישית? אשמח לקרוא את תגובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למשה הנחמד
27/07/2008בנוגע להכנסת צלע שלישית, אין תשובה החלטית אם זה טוב או לא. הייתה פה פעם הודעה שהשוותה הכנסת צלע שלישית לסמים קשים - או שזה יהיה מעולה, או שזה יהרוג אותך.
ואכן, אם אתה ואישתך תכניסו מישהו או מישהי נוספ/ת למיטה, או שתהנו סוף הדרך ותחלו לעשות זאת לעתים קרובות (בשביל שזה יקרה אתם צריכים להיות אנשים פתוחים מינית מאוד ולא קנאים מדי אחד לשני), או שלצערי, זה יכול להרוס לכם את הקשר, כמו שקרה לרבים וטובים אחרים שנפרדו לאחר שהכניסו צלע שלישית.
לכן אני ממליצה לחשוב טוב על הנושא ולהתייעץ ביניכם האם זה לא יהרוס לכם את הקשר.
בנוגע לאתרים שבהם ניתן למצוא צלע שלישית, אני אישית לא מכירה אתר מיוחד לנושא, אבל אני בטוחה שדרך טובה למצוא היא לפרסם בכל הפורומים העוסקים בסקס הודעה - "מחפשים צלע שלישית", ולשים בהודעה את הטלפון שלכם או את המייל.
כדי למצוא את פורומי הסקס השווים פשוט תרשום בגוגל "פורום סקס" ותקבל הרבה תוצאות.
שיהיה בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה
שלי פסטרנק כץ31/07/2008
אכן בעבר עניתי לשאלה דומה בהרחבה ולכן אני מציעה לך לחפש בפורום בדפים קודמים.
בכל אופן, באדולינה נתנה לך תקציר של מה שנאמר.
רק דבר חשוב נוסף:
אל תפרסם את הטלפון האישי שלך ולא את כתובת המייל!!
כנס קודם לאתרים כמו "עדשת עירום" כנס שם לגלריית התמונות ותראה איך אנשים מפרסמים את עצמם. עדיף לך לפתוח תיבת דואל נוספת ושם לקבל את הפניות... וגם אז.. צפה להצפה.
הצעה נוספת : הסכימו להפגש רק במקום ניטרלי מוקף אנשים (בית קפה) ורק לאחר ששוחחתם עם האשה. יש הרבה גברים שרושמים את עצמם כזוג וברגע האמת באים לבדם. שלא תתאכזבו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)