בנות! האם גם אתן נהנות מסרטי סקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנות! האם גם אתן נהנות מסרטי סקס
    אבי
    20/06/2007

ואתרי סקס. אני מתכוון לנשים ממוצעות כי ברור שתמיד יהיו כאלה שיהיו חולות על הסרטים האלו.
    אם כן, מעניין אותי לדעת איזה סוג סרטים-לסביים, זיונים, אורגיות, אוראלי וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בוא תסביר לי מה זה...

סקרן
    21/06/2007

נשים ממוצעות...ממוצעות במה? באהבה שלהן לסקס? בתשוקה שלהן למגע? ממוצעות בחשק המיני שלהן? בוא תגדיר לנו מהי אשה ממוצעת.
    אתה לא באמת מצפה שמישהי כאן תיקח ברצינות את השאלה שלך נכון? או שאתה באמת מצפה שמישהי תחשוב לעצמה, וואלה אני אשה ממוצעת ותגיד לך "שלום אני אשה ממוצעת ואוהבת לראות סרטים כחולים"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה באמת סקרן

אבי
    21/06/2007

התכוונתי לאישה רגילה נורמלית לא ייצרית מדי שמנהלת אורח חיים שיגרתי. תראה יש סטטיטיסטיקות בענין שמתפרסמות מידי פעם. אני לא כל כך זוכר נתונים אבל אני כן זוכר שבמסקנות מהסקרים "הופתעו" הסוקרים מהשיעור הגבוה ממה שהם חשבו על כמות ושיעור הנשים המשוטטות באתרי סקס וצופות בסרטי פורנו. הסטיגמה היא שאנחנו הגברים מעונינים רק או בעיקר בסקס ולכן אנו גם מחפשים אותו באופן אקטיבי. לגבי נשים באמת אני לא יודע כמה זה מעניין ומושך אותם לצפות רק בסקס נטו ללא רגשות ואני באמת ובתמים רציתי לשמוע תגובות מנשים "רגילות" ולהבין את הראש שלהם לגבי העניין. ושוב, זה לא שאני לא יודע שנשים אוהבות סקס לפחות כמו הגברים, אבל האם הם מחפשות אותו אקטיבית כמונו גם באמצעות צפייה בסרטים ואתרים, האם באותו שיעור גבוה כמונו הגברים.
    מודעה זו אינה מפלה כלל בין גברים ובין נשים. שיהיה ברור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אישה ממוצעת

אשף
    22/06/2007

אישה ממוצעת זו אישה שמשתלבת בנוף. היא עוברת ברחוב ואתה לא ממש מסובב את ראשך בפליאה. לא לכאן ולא לכאן. היא לא יפה מדי ולא מכוערת. היא לא לבושה ברישול ולא מגונדרת. יש להמבט לא מזמין ולא מרחיק. היא נימצאת בין הקהל והיא אחת כמו כולם. היא עובדת כפקידה ולא איזו מנכ"ל של חברה. היא לא עצלנית ולא מצליחנית. היא לא מובילה ולא מובלת. בקיצור אין לך משהו רע או טוב להגיד עליה אם אתה לא מכיר אותה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אחרי שהבנו מהי אישה ממוצעת

אבי
    22/06/2007

אולי אפשר להתקדם ולגשת למיני סקר שביקשתי או לפחות לקבל תשובה כנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אותי אישית זה דוחה

עינת
    25/06/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע! אבל את אשה ממוצעת? :-)

סקרן
    26/06/2007

כי אם לא אז זה לא נחשב מה שענית, ולא נכניס אותך לסקר...הוא ביקש רק ממוצעות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו