מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה מישהי תעשה אותי במיטהא.28/07/2008
אני בן 15 ואני כל הזמן מפנטז שמישהי גדולה מימני תשכיב אותי במיטה ותנשק אותי ותדפוק אותי אני מת שתיהי לי חברה שתאהב אותי ככה אבל אני לא מוצא בצ'טים נורא קשה לימצוא מישהי נורמאלית בחוץ עוד יותר קשה(עכשיו חופש גדול),אז אם מישהי רוצה לעשות בן 15 אני פה אני ארד לך כמה שאת רוצה והעשה מה שאת רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרמנית אש
דנה31/07/2008הי אני דנה ואני בת 15 אם בא לך באמת להפסיק לפנטז אז אולי אתה רוצה שנתחיל. רק שיהיה ברור אני כבר לא בתולה ואם משהו רוצה לזיין אותי אז אני רוצה לראות תמונות אמיתיות כי עם בחורים מכוערים וזין קטן אני לא מתעסקת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ אני חושב שאת היית יותר אמינה
(~_~)31/07/2008אם לא היית כותבת כמה תגובות למטה שאת בת 19...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנהלה ..
צעיר ושרירי25/08/2008דנה תצרי קשר .. יש לנו הרבה במשותף ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה סקס דחוףףף
רוצה סקס01/09/2008אני נערה בת 15 והמישפחה שלי באילת חודש והם יצאו איתמול לטיול ואני נישארתי לבד בבית ואני עדין לבד שהיה ברור אני לא בתולה אני חובבת סקס ורוצה סקס מי שמועונין לירואות אותי בערום ולחרמן אותי אז זה הזמן ואין לי בעיה אם בנות ולא אחפת לי לעשות אורגיות אז הבית לבד כלו שלי תיתקשרו תיקבעו איתי ואני פווווווו לכול סקס שרק תירצו:0526688714 אוהבת סקס ואהבת לימצוץ זין והכול חינם כי אני מתה על סקס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את רוצה להנות באמת
איתי01/09/2008תדברי איתי במייל אני בן 15 וחצי עם זין חבל לך על הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיא בת זונה, הטלפון לא נכון
חרמן אש04/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה דברי איתי מאמי
איתי01/09/2008דנה אם את רוצה באמת להנות תדברי איתי אני בן 15 וחצי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהAttention !!! מספר שגוי!!!
anonim03/09/2008איזה חוצפה לפרסם טלפון של מישהוא אחר !!! אל תתקשרו למספר הזה !!! אין פה שום דנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן ה 15
שלי פסטרנק כץ31/07/2008אתה מפנטז על סקס לוהט ועל מישהי שתשתמש בך כאובייקט מיני ומצד שני אתה רוצה שתהיה לך חברה שתאהב אותך ככה.
העניין הוא שבגילך רוב הבנות עדיין לא מרגישות בשלות למין גם אם הן חושבות שכן, ואלו שבשלות נכנסות למיטה בדרך כלל אחרי תקופה של מערכת יחסים .
אתה מפנטז על מישהי גדולה ומנוסה שיכולה לנצל את המיניות שיש לך להציע וזה בהחלט נורמאלי, אבל לחפש מישהי כזו ברחוב בוודאי שיהיה קשה.
אל תשכח שבאינטרנט יש הרבה סכנות בתחום הזה ומרוב התרגשות אתה עלול למצוא את עצמך מגיע למקומות שלא רצית.. פנטזיות לא תמיד מתגשמות לפי התסריט שדמיינו.
לפנטז ולאונן אתה יכול תמיד.. עד שתגיע המיועדת. ((:
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחפש מישהי שתאהב אותך בגילך
(~_~)31/07/2008הכי טוב לעשות את זה פעם ראשונה אם מישהי שאתה אוהב אין יותר כיף מיזה.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן ה-15
מחורמנת 10026/08/2008אני בת 22 שלח תמונה ואני יבוא לזיין אותך קשות ! i love sex
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אייל31/08/2008לזיין קשות אה חחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה מצחיק בדיוק??
(~_~)31/08/2008כן לזיין אותו קשות לדפוק לו את הצורה לגיטימי לגמרה אפילו שהוא בן 15,למרות שאני לא יודע לגבי החוק...בכל מיקרא אני לא מבין מה מצחיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אייל31/08/2008שיהיה לך או לו בהצלחה אני כבר לא סגור עם זה בן או בת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בן מה הבעיה?
(~_~)31/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו הא, לא משעמם פה...
04/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)