האם מישהי פעם ניסתה תנוחות כאלה??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם מישהי פעם ניסתה תנוחות כאלה??
    (~_~)
    29/07/2008

תמיד אני מפנטז שבחורה תדפוק אותי בתנוחות מסוימות אבל אני נורא מפחד שאם פעם אני אשכב אם מישהי ואני אבקש מימני לדפוק אותי ככה היא תחשוב שאני מוזר או משהו אז הינה התנוחות האם מישהי פעם עשתה שמעה ראתה תנוחות דומות?.לא ליצחוק!!!!. 1.אני יושב על שולחן כל שהוא או משהו גבוה יחסית ופותח רגליים והבחורה מחבקת אותי ודופקת אותי בין הרגלים ככה/ או אותו הדבר רק משכיבה אותי על השולחן ועושה אותי כשהיא עומדת על הריצפה. 2.הבחורה על הבירכים אני שוכב מולה והיא מרימה לי את האגן ניכנסת בין הרגליים שלי ודופקת אותי ככה. 3.אני שוכב על המיטה היא שוכבת עליי בין הרגליים שלי ואני שם את הרגליים שלי על הרגליים שלה(או משהו דומה). בבקשה אם תענו לי!.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אולי מישהו יכול לענות לי?!

(~_~)
    30/07/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע, רגע

30/07/2008

כשאתה אומר שאתה רוצה שבחורה תדפוק אותך זה נשמע כאילו שאתה רוצה שהיא תדפוק אותך מאחור עם סטרפ און (תחתון שאליו מחובר ויברטור, מיועד בעיקר ללסביות).

אני מניחה שאתה לא מתכוון לזה, אלא לכך שבחורה פשוט תשכב איתך בתנוחות האלו שציינת. אז אני יכולה להרגיע אותך, אם תגיד זאת לבחורה, היא לא תחשוב שאתה מוזר. אלו לא סטיות קשות. אתה יודע אילו סטיות מוזרות יש לאנשים?

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו