מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צעירה סקסיתדנה31/07/2008
היי אני דנה ואני בת 19 אני אוהבת מאוד לדבר עם גברים באינטרנט ולפעמים הם גם מראים לי את איבריהם . אז כול גבר שמחפש משהי שכמובן לא מוכנה למחויבות דברו איתי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לדבר
שי31/07/2008אני שי, אני מוכן לדבר איתך... תשימי פה את המסנג'ר שלך ואני ישמח ליצור איתך קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי :)
אריאלוש השקסי31/07/2008מה קורה מתוקה? אז ככה אני אריאל גר בחולון בן 24 ומתאים לי להכיר אותך ולמשהו לא מחייב.. אמממ.. אני ספונטני מצחיק וזורםםם רזה חלק.. גבוהה.. ואם בא לך להכיר וליראות אותי אז פשוט כנסי למסנג'ר ונכיר [email protected] אשמח אם תיצרי איתי קשר :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי דנה
אייל31/07/2008אני אשמח לשוחח איתך על פנטזיות ומימושן ללא כל התחייבות -
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אייל30/08/2008לאיזה אייל התכונת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לבקשתך
הראל03/08/2008אים את מעוניינת לדבר וראות תכנסי ססקשה למסנג'ר הכתובת זה הדואר אלקטרוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה[=
יוני07/08/2008דברי איתי באייסי 415371558
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי מאמי בואי אלי למסנג'ר
Unonimi10/08/2008כנסי אליי מאמי [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך ראיתי אותך בהודעה אחרת
(~_~)11/08/2008ואומרת שאת בת 15??,אל תאמינו לה/לו זה ניראה לי סתם בצחוק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי
אנונימי14/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמסנג'ר, בסופ"ש
אנונימי14/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מוכן
תומר25/08/2008שלחי לי הודעה לאימייל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכולם תיזהרו ניראה לי זאת מתחזה
(~_~)25/08/2008או משהו ראיתי אותה בהודעה אחרת מתחזה לבת 15 יש מצב שזה מתחזה שמנסה לעבוד פה על מישהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי זין בינוני
loveKing31/08/2008אני בחור חתיך עם זין באורך 16 וחצי סנטימטר
אבל חיית סקס מאוד מיחדת
גומר 4 פעמים בערב ומענג ללא הפסק
יש לי שפיך טעים ובריא במיוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה סקס
רוצה סקס01/09/2008בוא אליי אני רוצה שתחרמן אותי אני רוצה שתימצוץ לי את הכוס רוצה מי שפייר ורוצה לימצוץ לך רוצה לאיזדיין איתך כי אני אוהבת סקס רוצה ליצצוץ לי? את הכוס אז תיתקשר למיספר שאשרתי בתגובה הקודמת האאאאאאאא ויש לי אמון סרטים כחולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אייל30/08/2008דנה לפחות גם את מראה משהו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה אם את מעוניינת
style X x X31/08/2008היי דברי איתי אם בא לך זה המסן [email protected] וגם האימייל וזה האייסי 299404756
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדברי איתי ולא תיתחרטי
מתן24/10/20080525391755
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנדוש תראי לנו שאת רצינית
שטונק04/11/2008תראי לנו שאת רצינית תפרסמי את המסנגר שלך ותראי ל..כ ולם את האברים המוצנעים שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)