מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר פרגון כלפיבעל31/07/2008
בעבר הרחוק הייתי עושה ג'וגינג, וידידו של בעלי היה פוגש אותי בזמן הליכה והיה נוהג לפעמים לפלרטט איתי וממשיך לדרכו הביתה. לא הצלחתי עד כה לשכנע את בעלי לצעוד איתי ולצעוד בכלל. לפני כחודשיים הסכים לצעוד איתי מאחר והרופא גער בו שהוא חייב מבחינה בריאותית. אחרי שכנועים ותחנונים רבים הצלחתי לשכנע את בעלי לצעוד. לפני מספר ימים פגשנו את הידיד הזה והוא רק החמיא לבעלי ואמר לו: "כל הכבוד לך שאתה צועד", אני פלטתי מהפה: "כל הכבוד לאשתו (הכוונה עלי) שהצלחתי לשכנע את בעלי לצעוד", הגבר ענה והתעקש: "כל הכבוד לבעלך שצועד". כי אני חושבת שגם מגיע לי קרידיט שהצלחתי לשכנע גבר עקשן לצעוד, גם לי יש חלק בזה, נכון שגם כל הכבוד שהסכים. שאלתי: האם היציאה שלי היתה במקום? איך אני יראה בעיני הגבר ההוא עם יציאה כזאת שהיתה לי?! בקיצור: מה דעתכם על תגובתי אליו.??? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השאלה מה חשוב לך יותר...
שני01/08/2008הבריאות של בעלך והעובדה שהוא סוף סוף צועד או המחמאות והקרדיט בעבור זה ששיכנעת אותו? תהיי קצת יותר צנועה. והאמת? כל הכבוד לבעלך! כי אם הוא לא היה רוצה - את יכולת להמשיך לדבר ללמפה עד מחר. השינוי בא ממנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל כך חשוב לך לקבל קרדיט על זה??
(~_~)01/08/2008מה זה משנה עזבי את זה ותפסיקי להיתעסק בקטנות הכי טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחח...הרגת אותי
02/08/2008למה כל כך חשוב לך מה הגבר הזה חושב עליך? את כנראה חושקת בו. בנוגע לתגובתך, זו אחלה תגובה - שכנעת את בעלך העצלן לצאת לג'וגינג ומגיע לך קרדיט על זה. חוץ מזה, מה את מוטרדת מהתגובה שלך אל הגבר בכלל, זה בטח דבר שהוא שכח אחרי שניה. וחוץ מזה אם את נשואה ולא מתכוונת לבגוד בבעלך, אז במילא לא יהיה לך כלום עם הגבר הזה. לפעמים אנחנו מה זה מוטרדים משטויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:))
שלי פסטרנק כץ07/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)