חוסר פרגון כלפי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר פרגון כלפי
    בעל
    31/07/2008

בעבר הרחוק הייתי עושה ג'וגינג, וידידו של בעלי היה פוגש אותי בזמן הליכה והיה נוהג לפעמים לפלרטט איתי וממשיך לדרכו הביתה. לא הצלחתי עד כה לשכנע את בעלי לצעוד איתי ולצעוד בכלל. לפני כחודשיים הסכים לצעוד איתי מאחר והרופא גער בו שהוא חייב מבחינה בריאותית. אחרי שכנועים ותחנונים רבים הצלחתי לשכנע את בעלי לצעוד. לפני מספר ימים פגשנו את הידיד הזה והוא רק החמיא לבעלי ואמר לו: "כל הכבוד לך שאתה צועד", אני פלטתי מהפה: "כל הכבוד לאשתו (הכוונה עלי) שהצלחתי לשכנע את בעלי לצעוד", הגבר ענה והתעקש: "כל הכבוד לבעלך שצועד". כי אני חושבת שגם מגיע לי קרידיט שהצלחתי לשכנע גבר עקשן לצעוד, גם לי יש חלק בזה, נכון שגם כל הכבוד שהסכים. שאלתי: האם היציאה שלי היתה במקום? איך אני יראה בעיני הגבר ההוא עם יציאה כזאת שהיתה לי?! בקיצור: מה דעתכם על תגובתי אליו.??? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר פרגון כלפי

הוספת תגובה

• השאלה מה חשוב לך יותר...

שני
    01/08/2008

הבריאות של בעלך והעובדה שהוא סוף סוף צועד או המחמאות והקרדיט בעבור זה ששיכנעת אותו? תהיי קצת יותר צנועה. והאמת? כל הכבוד לבעלך! כי אם הוא לא היה רוצה - את יכולת להמשיך לדבר ללמפה עד מחר. השינוי בא ממנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל כך חשוב לך לקבל קרדיט על זה??

(~_~)
    01/08/2008

מה זה משנה עזבי את זה ותפסיקי להיתעסק בקטנות הכי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חחח...הרגת אותי

02/08/2008

למה כל כך חשוב לך מה הגבר הזה חושב עליך? את כנראה חושקת בו. בנוגע לתגובתך, זו אחלה תגובה - שכנעת את בעלך העצלן לצאת לג'וגינג ומגיע לך קרדיט על זה. חוץ מזה, מה את מוטרדת מהתגובה שלך אל הגבר בכלל, זה בטח דבר שהוא שכח אחרי שניה. וחוץ מזה אם את נשואה ולא מתכוונת לבגוד בבעלך, אז במילא לא יהיה לך כלום עם הגבר הזה. לפעמים אנחנו מה זה מוטרדים משטויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :))

שלי פסטרנק כץ
    07/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו