מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפש ידידהדן01/08/2008
מחפש ידידה נשואה מהצפון לממוש פנטזיות משותפות אני נשוי 50
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי מעונינת
דן09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסה בצ'טים יש הרבה אנשים שם שרוצים
(~_~)10/08/2008קשר "יזיזות".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגיל 10 וכזה מומחה? ממש חמוד
שרון11/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה ניראה שאתה מצחיק אם אתה כותב
(~_~)11/08/2008חמודי וצוחק כל הזמן? אתה כאילו מצחיק את עצמך או שהשיעמום גמר אותך ואתה אשכרה מגיב לי בארבע וחמש לפנות בוקר?? אני מדמיין אותך יושב כל היום במחשב אם שקיות בעניים ומחכה בפורום לתגובות שלי חחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו סתם לפרוטוקול
(~_~)11/08/2008אני בן 23 ואני נורא אוהב לרדת על ילדים קטנים ומפגרים בפורומים שמתחזים למבוגרים, ליפני שאתה מנסה להציג את עצמך כמו מישהו בוגר תנסה לפחות לא להגיב כמו בן 11 שמנסה להגיב בצורה שנונה. נ.ב תמצא עוד עיסוקים ותחביבים זה בהחלט לא בריא לשבת כל היום ולחפש איך להגיב לי אז עשה טובה לעצמך ותפסיק לשרוץ פה כל היום ולהגיב כמו בן 8 ותסתכל על התגובות שלך קצת...מקווה שתבין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חמוד אתה. זה משהו. חחחח
שרון11/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדי. די .לא יפה .ילד רע
שרון11/08/2008בן 23 לא כותב עם כל כך הרבה שגיאות כתיב ויש לו קצת שכל בראש לא לפגוע באנשים. לא יפה להתחזות למבוגרים. מהר . לפינה. אחרת אין ארטיק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי פחות שגיאות משיש לך
(~_~)11/08/2008אתה לא עובד על אף אחד אם ההערות הטיפשיות שלך ואתה גם לא מצחיק,מה קרה ילדון אין לך חברים חיים או סתם עיסוק כל שהוא? )-: נורא חבל בכל מיקרא הכי כדי בישבילך זה לכבות את המחשב ובאמת לימצוא תעסוקה כל שהיא,דיי נימאס לי להמשיך בוויכוח הדבילי הזה אם ילד בן 10 שחושב שהוא מבוגר או משהו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חוזר בגלל חוסר הקליטה שלך
(~_~)11/08/2008אני מגיב בצורה בוגרת לכן אני אומר לך להיסתכל על התגובות שלך הן של ילד בן 10 במקומך עדיף לטעון כבר שאתה בן 10 וזהו כי מבוגר שכותב כמו ילד בן 10 מסכן...זה דיי פתטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכאן אתה כבר יכול להגיב לעצמך
(~_~)11/08/2008לי בניגוד אליך יש עוד מה לעשות חוץ מלרבוץ בפורומים ולהגיב תגובות מטופשות ואל תגיב לכל תגובה שלי אחרת אני אמשיך לרדת עליך עוד(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה? ירדת עליי כל הזמן הזה? חחחחח
שרון15/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרד מיזה אתה לא מצחיק
(~_~)15/08/2008הסרטן עבר לך מהריאות למוח?? מה אתה לא קולט שאתה לא מצחיק תסתום וזהו חחחח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוק... שמת לב שאף אחד
שרון21/08/2008לא מתיחס למה שאתה כותב? תגיד תודה שאני עוד עונה לך. אני מבין שאין לך חברים בכיתה ושאתה משחק לבד בהפסקות. בן 23? חחחחחחחחח....חחחחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעם אחרונה שאני מגיב ושתבין
(~_~)21/08/2008אף אחד לא התיחס אליך חחח התגובות שלך מעידות על כך שאתה בן אדם משועמם וחסר חברה אתה מתעקש להגיב בעוד מבהירים לך שנימאס מלדבר איתך אתה לא מבין? ושוב אתה לא מצחיק אתה פתטי אף אחד לא מגיב איתך או משהו אתה סתם דביל,תימצא חיים אני עושה פה עוד משהו חוץ מלהגיב תגובות מטומטמות כאילו מישהו צוחק..ואתה לא אמור לצחוק מעצמך וזה גם לא יעשה אותך מצחיק כשתמצא תעסוקה וחברה כל שהיא אולי תבין את זה,ואתה נשמע יותר נואש להגיב מתגובה לתגובה תפרוש בשקט אתה לא מבין שאתה ניראה כמו מטומטם כשאתה מתעקש להגיב בכוח ככה??,יאללה תימצא חיים (-;.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד משהו
(~_~)22/08/2008אין לי כוונה להוכיח את גילי לילד קטן ומשועמם שמנסה בכוח להגיב למרות שהבהירו לו שהוא פתטי,כל אחד שיקרא את ההודעות שלי ואת ההודעות שלך יראה שאני הבוגר ואתה ילד קטן, או מבוגר אם פיגור קל ליפני שאתה מתחזה לי לילד תזכור שעדיף להיות ילד קטן ומפגר שמגיב כמו אחד כזה מאשר מבוגר אם שכל של ילד קטן ומפגר..טוב מקווה שהבהרתי את המצב עכשיו תפסיק להקפיץ את הנושא כל פעם זה גובל בספאם וגם דיי נמאס לי להגיב לילד קטן וטיפש כמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נורא חמוד. עוד מעט ייגמר החופש
שרון24/08/2008הגדול ואתה תלך לביה"ס ואז לא תהיה עצבני כל כך. ד"א ( דרך אגב)איך היה החופש הגדול? לקחו אותך ללונה פארק? חחחחח...חחחחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה רואה מישהו צוחק??
(~_~)24/08/2008ובתור אחד שמגיב ב4 בתור בוקר אתה לא יכול לטעון ממש שאתה מבוגר ולא ילד שמשעמם לא בחופש הגדול...ושוב אם תצחק מעצמך זה לא יעשה אותך מצחיק זה רק יעשה מימך צחוק ובדיחה מהלכת.לא מגיב יותר לשטויות שלך תכתוב עוד פעם "חחחחחח חמד חחחח חחחחחח" כאילו שאתה מצחיק ואז תמצא חיים..טוב?(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)