גומרת בשניות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גומרת בשניות
    אמא ל 3
    01/08/2008

אני אישה בשנות ה 40 נשואה ומאוד אוהבת את בעלי.יחסי המין ביננו צוננים למדי.בעלי פחות יוזם,פחות מיני .ולכן אני מאוננת הרבה -הבעיה שלי או אולי לא בעיה .....אבל שאלה : האם זה הגיוני שתוך 20 -30 שניות אני מצליחה לגמור פעם ראשונה ומיד כשאני ממשיכה זה עניין של שניות בודדות? גם כשאני עם בעלי אני תוך דקות ספורות גומרת מגירוי הדגדגן .האם כך זה אמור להיות ? מצד אחד אני די מאוכזבת רוצה שההרגשה הטובה תמשך קצת יותר... מה עושים? בעלי בעל נסיון מיני גדול יותר מיני והוא טוען שזה בסדר ושזה מזל שלי שזה כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גומרת בשניות

הוספת תגובה

• זה בסדר גמור מה הבעיה בזה??

(~_~)
    01/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך מזל

02/08/2008

יש נשים שלא גומרות בחיים, או שמתקשות מאוד לגמור. אם את רוצה לגמור יותר לאט, אולי תנסו לעשות את הסקס יותר לאט, וכל פעם שתרגישי שאת עומדת לגמור, תעשו הפסקה לכמה שניות. כך את יכולה לעשות גם כשאת מאוננת. כמו כן, בדרך כלל גמירה שניה היא יותר איטית, אז את יכולה תמיד כשאת מאוננת או שוכבת עם בעלך, לעשות שני מספרים - בראשון תגמרי מהר, ובשני תוכלי להתענג יותר זמן.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צרות של עשירים..:)

שלי פסטרנק כץ
    07/08/2008

אם זה באמת כל כך מציק לך,
    את יכולה לנסות להשקיע יותר במשחק המקדים..
    אני מניחה כי אם לא תגעי בעצמך בדגדגן ותשתדלי להתרגש מהדברים שמסביב, אין לי ספק שתוכלי למשוך זמן איכות נוסף עד לאורגזמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו