מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גומרת בשניותאמא ל 301/08/2008
אני אישה בשנות ה 40 נשואה ומאוד אוהבת את בעלי.יחסי המין ביננו צוננים למדי.בעלי פחות יוזם,פחות מיני .ולכן אני מאוננת הרבה -הבעיה שלי או אולי לא בעיה .....אבל שאלה : האם זה הגיוני שתוך 20 -30 שניות אני מצליחה לגמור פעם ראשונה ומיד כשאני ממשיכה זה עניין של שניות בודדות? גם כשאני עם בעלי אני תוך דקות ספורות גומרת מגירוי הדגדגן .האם כך זה אמור להיות ? מצד אחד אני די מאוכזבת רוצה שההרגשה הטובה תמשך קצת יותר... מה עושים? בעלי בעל נסיון מיני גדול יותר מיני והוא טוען שזה בסדר ושזה מזל שלי שזה כך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה בסדר גמור מה הבעיה בזה??
(~_~)01/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך מזל
02/08/2008יש נשים שלא גומרות בחיים, או שמתקשות מאוד לגמור. אם את רוצה לגמור יותר לאט, אולי תנסו לעשות את הסקס יותר לאט, וכל פעם שתרגישי שאת עומדת לגמור, תעשו הפסקה לכמה שניות. כך את יכולה לעשות גם כשאת מאוננת. כמו כן, בדרך כלל גמירה שניה היא יותר איטית, אז את יכולה תמיד כשאת מאוננת או שוכבת עם בעלך, לעשות שני מספרים - בראשון תגמרי מהר, ובשני תוכלי להתענג יותר זמן.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרות של עשירים..:)
שלי פסטרנק כץ07/08/2008אם זה באמת כל כך מציק לך,
את יכולה לנסות להשקיע יותר במשחק המקדים..
אני מניחה כי אם לא תגעי בעצמך בדגדגן ותשתדלי להתרגש מהדברים שמסביב, אין לי ספק שתוכלי למשוך זמן איכות נוסף עד לאורגזמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)