מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה פעם ראשונה........ליאת23/02/2007
אני מחפשת מישהי לפעם ראשונה לשלישייה עם בעלי, נא השאירי מייל ואחזור אלייך....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את לא יודעת מה את עושה
אשף23/02/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלישייה זה נפלא!
27/02/2007במיוחד כשעושים עם בן הזוג....רק מה: צריך לקחת בחשבון שאם הקשר לא מספיק חזק או לא מספיק פתוח ומפרגן - הוא לא יעמוד בזה.
אבל כשזה טוב? זו הרמוניה מופלאה וחוויה מקרבת ומדהימה.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחותי , זה דבר מסוכןןןןןן
אשף01/03/2007יש לי קרוב משפחה שלחץ על אישתו לצרף בחורה למיטה. בסוף היא הסכימה . הם עשו ונהנו מאד . הבעיה שמאותו ערב נפרצו כל הסכרים אצל אישתו ונכון לעכשיו היא בוגדת בו בצורה הכי פורנוגרפית שאפשר והוא היחיד שלא יודע מזה. אגב זה יכול לקרות גם לגבר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנ.ב.
אשף01/03/2007המצחיק הוא שהיא רוצה שגם הוא ימצא מישהי מהצד כי היא חושבת שמשהיא עושה זה בסדר. תאמיני לי זה מוציא את החשק לפנטז על זה אפילו. אם את יכולה שלא אז עדיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק
02/03/2007כמובן שלזוגיות בעייתית שיש בה דברים לא פתורים אסור להכניס גורם שלישי....אבל במצבים מסוימים ואת זה רק פותחת ההודעה הראשונה יודעת - זה יכול מאוד להוסיף. אנחנו הגשמנו את פנטזיית השלישיה לפני כמה שנים..ואנחנו עדיין בסדר גמור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירה ולבאדולינה
אשף03/03/2007הצרה היא שכשמחליטים לצרף שלישי/ת למיטה קשה לנבא את התוצאות גם אם הזוג חושב שהוא מספוק חזק ויציב. ביום שאחרי מתגלה אופיו האמיתי של הקשר בין בני זוג. אני שמעתי על זוגות שאחרי הביצוע התחילו לחשוד אחד בשני ולמרר את החיים אחד לשני וזה או שנגמר רע או שיצעו מזה עם פצעים שלא יגלידו כנראה לעולם. יש גם זוג שאני מכיר שהבעל חושד באישתו רק שאין לו מושג כמה הוא צודק בחשדות שלו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כנראה שהם לא היו באמת פתוחים....
04/03/2007והרבה זוגות שאני מכירה חיים באשליה שהזוגיות שלהם טובה, אבל בפועל הם מלאי משחקים של מניפולציות, שליטה ואגו או שהם עסוקים כל כך בלרצות אחד את השני, והם לא חושפים את האישיות האמיתית שלהם. זה מוביל אותי לשלאלת השאלות: איך אתה יודע האם הזוגיות שלך טובה ויציבה?
מה הסימנים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)