מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משהו יפה לליבכם(היה לי כיף :-))עינבר22/06/2007
"צריך רק דקה לזהות אדם מיוחד..צריך שעה בישביל להתרשם מימנו..ורק יום אחד כדי להתאהב בו ..אך לשכוח אותו ייקח כל החיים,בחיפושים אחר האחת/ד..."
שיהיה לכם שבת שלום..."היו נאהבים ואהובים ואל תיתנו לליבכם להיפתח לשינאה"...
נשתמע מתישהו :-)) היה כיף :-))
עינבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עינבר
אשף22/06/2007מצאת מה שחיפשת בפורום? את פורשת? זה נשמע כמו פרידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא חיפשתי..ניכנסתי מתוך הנה בלבד..
עינבר22/06/2007לגביי פרישה..נראה שכן..טוב לא יכולה להשיב יותר ..ביי :-))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנאה**
עינבר22/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ככה עושים אתזה )--:
אשף22/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה?
23/06/2007מה את - רובי ריבלין - מה את פורשת, מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי נאיבית לא ראיתי דברים...
עינבר24/06/2007עכשיו הגיע הזמן לטפל בהם :-((
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפור דרור
24/06/2007היי, טפלי במה שדרוש לך וקחי את כל הזמן שבעולם. אולי יום אחד עוד ניפגש. היה תענוג אחותי, אין הרבה כמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מעריכה זאת בכל ליבי
עינבר24/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף24/06/2007את מפחידה אותי. מה קורה? זה לא אופייני לך . ספרי מה עובר עלייך. בבקשה. את כבר צריכה לדעת שאנחנו איתך. אני איתך. בכל לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אהיה בסדר..רק צריכה להתאזן..
עינבר24/06/2007וללמוד לעמוד מחדש :-(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף25/06/2007זה לא פייר מה שאת עושה. אני דואג לך. מאד. אני לאיודע מה עובר עלייך אבל מה שזה לא יהיה אני יודע שזה משהו לא טוב. אז בואי תני לעזור לך ללמוד לעמוד. תני לי לתמוך בך .להיות לך לכתף. את יקרה לי. ואני לא אומר את זה לכל אחד. למדתי לחבב אותך דרך המילים. אז תבטחי בי למען השם ותגיגי לי מי פגע בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא עושה כלום..רק פצועה
עינבר25/06/2007ואני יודעת שאני יקרה לך..אבל זה משהו שאני עוד לא יודעת בעצמי איך להתנהג איתו..ואיך להבין מה לעשות..פשוט עוברת כל יום ביומו..זה קשה וזה כואב..אבל זה יעבור..אז תודה על הדאגה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר
אשף25/06/2007אז מה? ברגע האמת שלך את פשוט לא בוטחת? חבל.....)--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין כאן עניין של לבטוח...
עינבר26/06/2007העניין הוא בלחשוב מה אני עושה ושההחלטה לא תהיה מושפעת מכעס וכאב,העולם שלי זועזע וכרגע אני נימצאת במצב שאני לא יודעת לעזאזל מה אני עושה עם עצמי ואיך מה שאחליט ישפיע ומי ייפגע כתוצאה מכך,אני צריכה זמן בעצם גם את זה אני לא יודעת אם אני צריכה,פשוט לא יודעת ומיזה נובע התיסכול,אבל תודה חמוד על הדאגה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תאמרי עוד.
אשף26/06/2007הבנתי מה קרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענבר
ק25/06/2007לא משנה. תשכחי מזה .תרגישי טוב. ביי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיקרים לי,שקיבלו את מלוא אמוני
עינבר26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף26/06/2007אני יודע שאת לא ממש בוטחת בי. אולי נדמה לך שאני מנסה להכניס כל אחת למיטה. העובדות כל כך שונות. מוזר אבל אני באמת דואג וכואב את כאבה של מישהי שלא ראיתי ואני לא יודע במה מדובר. שילחי לי מייל בודד
ותקבלי מייל בודד. מבטיח לא לשפוט. מבטיח לא להציק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הצקת ולעולם לא תציק..
עינבר26/06/2007ואין כאן עניין שלא בוטחת או חושבת שאתה מנסה כול אחת ל"השכיב"יש משפט שאומר"אומללות אוהבת חברה..אך ברגעי כאב מחפשים את הפינה"..אני כרגע מחפשת את התשובה..תודה על הדאגה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר..את תיכאבי עוד המון..תתרגלי!
לירון24/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשפט מגעיל!
עינבר24/06/2007אך אם אני חושדת במי שאת..המילה האחרונה שייכת לי..שיתקי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)