מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיה אסורה, מה דעתכם?,יונית08/08/2008
שלום, אני מפנטזת מזה זמן רב על החבר של אחותי הקטנה. אני בת 29, גרה לבד, והוא כוסון צעיר שרק השתחרר לפני חודשיים מהצבא. לפני כמה ימים היה לי פנטזיה שהרגישה כל כך אמיתית עליו. נפגשנו בדירה שלי, קצת דיברנו ואז הוא הציע להראות לי את ה"קוביות" שלו, אבל הוריד גם את המכנסיים והתחתונים שאלתי אותו למה הוא מתפשט והוא אמר שהוא רוצה שאני אתקרב אליו. התקרבתי אליו והתחלתי ללטף לו את כל הגוף, ליטפתי לו את הזין, תוך שנייה עמד לו. הוא הרים אותי והפשיט אותי בברוטליות, לקח אותי למיטה ושם התחלנו להזדיין בקצב שבחיים לא היה לי (והיו לי כבר גברים). הוא היה הזיון הכי טוב שהיה לי, עשינו כל דבר אפשרי כל תנוחה, במשך כמה שעות. ירדתי לו , הוא ירד לי, הוא ליקק לי את החור של התחת, הכניס לי אצבעות לתחת, כל מה שהוא עשה היה כל כך במקום, כל כך עינג אותי. היו לי יותר אורגזמות מאי פעם. מאז שפנטזתי עליו ככה אני באמת משוקקת לעשות סקס אתו. אני מפחדת מהיום שהוא יגיע הנה עם אחותי... אני מאוננת עליו כבר כמה ימים. וואו , אם רק יכולתי לעשות את זה אתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר GHB אומר לך משהו?...
(~_~)08/08/2008סתם חחח הוא חבר של אחותך כל עוד הם לא נפרדים אסור לך אפילו לנסות להשכיב אותו במיטה (אלה אם כן את בקטע של בגידות וסודות שפוגעים בקרובים אליך)זה יכול להישאר בגדר פנטזיה אף אחד לא אמר שזה צריך להתגשם בגל מקרא אם הם יפרדו את יכולה לצור קשר איתו דרך אחותך ולשכנע אותו לשכב איתך ותוכלי לעשות אותו כמה שאת רוצה איך שאת רוצה מבלי שזה יפגע באחותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכל*
(~_~)08/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי כמה שאתה מתוק..
שרון09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה לא מצחיק...
(~_~)10/08/2008תתמודד אם העובדה הזאת אתה מצחיק רק את עצמך וזה כמובן פתטי ביותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא? הכל נשאר במשפחה
עדי09/08/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחירמנת אותי...
09/08/2008את יודעת להתבטא טוב. בנוגע אליו, הוא כמובן מחוץ לתחום בשבילך. אחיות זה דבר הרבה יותר חשוב מכוסון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו שבאדולינה אמרה
י. שחר10/08/2008אחיות זה מחוץ לגבול - תתביישי לך על המחשבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)