מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה יעוץ בדחיפות...אלמונית08/08/2008
שלום אני בת 19 ולפני כ4 חודשים התחלתי לצאת עם בחור הגדול ממני בשנתיים, כשהתחלנו לצאת הוא כולו היה שקוע באקסית שלו שהוא אהב בהתחלה זה גרם לי להרגשה לא נעימה כי היה משווה בינינו ברגעי ריב, כשזה התחיל להציק לי והבנתי מה קורה לו לקחתי לעצמי למטרה לגרום לו לאהוב אותי כמו שלא אהב אף אחת, וזה הצליח היום הוא מאוהב בי, עם הזמן אני גם נקשרתי אליו מאוד, אבל אז התחלתי לגלות את הצדדים הפחות טובים שלו הבנתי שהוא אובססיבי לגביי וקנאי בצורה מטורפת הוא מנסה להשתלט לי החיים להחליט מה מותר ומה אסור לי ללבוש, אם להתאפר או לא אסור לי לדבר אם חברים שלו ואסור שיהיו לי ידידים, הוא התחיל לאסור עליי להיפגש אם בת דודה שלי בגלל שהוא החליט שהיא השפעה רעה עליי, הוא קובע זמני פגישות שלנו ואם חס וחלילה איחרתי יש לנו ריב, הכרתי אותו למשפחה שלי כלומר לאימא ודוד הם לא אהבו אותו בכלל ואמרו לי שרואים שהוא מעליב אותי, בת דודה שלי בהתחלה הייתה ידידה טובה שלו שונאת אותו עכשיו, החברות הכי טובות שלי שונאות אותו, כולם אומרים לי שהוא לא מתאים לי כי אני בחורה משכילה עם עתיד מובטח ולו אין קרקע יציבה מתחת לרגליים כי הוא מחליף כל שבוע עבודה, החברות שלי אומרות לי שהפכתי לסמרטוט שלו, שהוא נראה כמו עבריין במראה ובהתנהגות, ושאני יכולה להשיג אחד שיוריד לי את הירח והכוכבים עם צריך, אבל פה מתחילה הבעיה אני ייודעת שהוא לא מספיק טוב בשבילי ושאין לנו עתיד ביחד אבל נקשרתי אליו כל כך שאני ללא יכולה לחיות בלעדיו אם יום אני לא רואה אותו אני משתגעת כל הגוף כואב לי, הוא כמו סם בשבילי אני לא יכולה לא לשמוע את קולו, אני מבינה שהוא לא מספיק טוב לי אנחנו בתור זוג מהצד לא נראים טוב יחד (וזה לא שאני מתלהבת או משהו) אני בחורה גבוהה יפה ומצליחה את הלימודים שלי סיימתי בהצטיינות היום אני עובדת באחת החברות הגדולות בישראל ומתכננת ללמוד באוניברסיטה לעומת זאת הוא נראה כמו עבריין (הוא בא משכונה מסוכנת מיפו) הוא לא למד אין לו בגרות אין לו עבודה יציבה, הוא נראה כמו ערס מסוכן ועצבני (יש לו בעיה שהוא מאוד עצבני) אבל למרות שאני מכירה את כל המינוסים שלו אני ממש מכורה אליו(בנוסף רציתי לציין שהוא הראשון שלי ובהרבה דברים קיבלתי ממנו תמיכה והבנה) יש ביניו הבנה ותמכיה והיו לנו רגעים מאוד קסומים ביחד אבל אני מבינה שככה זה לא יכול להימשך אני לא יכולה להיפרד ממנו בבת אחד כי אני אסבול איך אני יכולה לנסות ולהתנתק ממנו רגשית אם הזמן? ככה יהיה לי הרבה יותר קל להיפרד... צריכה את עצתכם דחוף (סליחה על החפירה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשמעי
שרון09/08/2008מה שנראה כמו חרא ומסריח כמו חרא כנראה שזה ... חרא... סליחה על ההשוואה. אני מבין שהבחור יקר לך אבל לצערי האהבה מעוורת. אם כולם שונאים אותו כנראה שיש לזה סיבה. כמו שאת מתארת אותו גם אני התחלתי לשנוא אותו. ואני לא מכיר אותך ולא אותו. לפעמים נמשכים דווקא לאדם מסוכן ולא לבחור הנחמד. את חייבת להתרחק ממנו כי זה ייגמר רע. אם אחרי 4 חודשים ככה הוא מתנהג אז אני מבטיח לך שזה רק יילך ויחמיר. ולצערי איך ניתוק בשלבים. זה כמו סיגריה. מי שחושב שיוריד בהדרגה את הכמות ואז יפסיק משלה את עצמו. על כל סיגריה שמעשנים פחות ,מעשנים למחרת שניים יותר. פשוט זורקים את הקופסא ויותר לא מתקרבים. אותו דבר אצלך. תעיפי אותו .תתנתקי ממנו ואל תביטי לאחור. הרגשות ייעלמו ואז תביני ממה ניצלת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואי וואי, איזה סיפור מעניין
09/08/2008שאלה קשה. אני לא במקום של לתת לך עצות, כי רק את יכולה להחליט כמה את אוהבת אותו והאם את יכולה לוותר עליו.
אבל אני אגיד לך על עצמי, אני אישית ממש לא אוהבת אנשים כמו שתיארת - ערסים, עצבניים, לא אנטיליגנטיים במיוחד, שנראים פחות טוב ממני, קנאים ועוד. לכן מלכתחילה לא הייתי נכנסת לקשר עם אחד כזה.
אבל עכשיו כשאת כבר בתוך הקשר, את כבר בבעיה ורק את יכולה להחליט מה יותר חזק - האהבה שלך אליו, או שיקולים הגיוניים אחרים.
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדחיפות
שלי פסטרנק כץ11/08/2008את יודעת מה את אמורה לעשות, ורשמת את הדברים בצורה מדוייקת וברורה.
להכיר בבעיה זהו השלב הראשון בדרך לפתרון.
ישנן סיבות רבות שגורמות לבחורות מוצלחות כמוך לנסות ללכת על חבל דק.
לפעמים כשמחפשים מגלים שחלק מהסיבות הן: פער תרבותי/סקרנות/קריאה לתשומת לב/מרד נעורים ועוד.
אחת הסיבות הבולטות במקרה שלך, נעוצה כנראה בעובדה שהוא הבחור שאיתו איבדת את הבתולים, ולכן כנראה קשה לך להפרד ממנו, מעבר לסיבות האחרות שמנית.
כשרוצים לרדת במשקל ולא מצליחים לבד, פונים לדיאטנית.
כשרוצים להכנס לכושר ולא מצליחים לעמוד במשימה לוקחים מאמן כושר אישי.
אני מקווה שאת מבינה לאן אני חותרת...
ולמקרה שלא.. יועצת זוגית/פסיכולוג/סקסולוג או כל איש מקצוע שיוכל לעזור לך להפרד מהבחור בדרך הטובה ביותר.. מומלץ בחום ((:
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)