ל-ק', ענבר וסקרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ל-ק', ענבר וסקרן
    שרית
    24/06/2007

היי . התגעגעתי אליכם בטרוף. אצלי אין חדש. מיובשת כרגיל מבעלי מכל הבחינות. שאלה לי אליכם, אולי תישמע דיבילית, אך בכל זאת אני מלבטת. יש לי שיער ארוך ארוך שטני ועינים ירוקות, מעט מאד שזופה. לפני שנה הייתי 4 פעמים בימים וחזרתי שחומה, וזכיתי ללטישת מבטים בלי רגילה גם מגברים וגם מנשים, זה הבליט את עיני הירוקות הבהירות. אני מודעת לסרטן. אך חשבתי לעצמי: גם כך החיים שלי בזבל, אני לא יודעת מה יהיה איתנו מחר, החלטתי להשקיע בעצמי , האם כדאי שוב לחזור על השיטה, לשזף את עצמי כהוגן ולזכות בתשומת לב מירבית שזה עושה לי מאד טוב ולא לחשוב מה זה עלול לקרות לי בעתיד אם בכלל יקרה... וע"י כך אני זוכה למבטים ולמחמאות מאחרים, שזה ממלא לי את הנפש. אם בעלי לא יודע ומסוגל להעניק לי תשומת לב, ולזרוק איזה מילה חמה שמחממת לי את הלב, אז לפחות לגרום לאחרים שיעניקו לי. ושמתי לב שלפני שנה בקיץ, הצלחתי לגרום לעצמי לתשומת לב מירבית מהגברים בעיקר, ממראה השזוף שלי, ואין לכם מושג כמה טוב זה עשה לי טוב, גם כך אם כל גופי יהיה עם יהלומים בעלי לא יגיד מילה. לפחות אזכה לקבל מאחרים תצומי. מה דעתכם??? אני חייבת לחשוב על ההווה ולא על העתיד. החיים קצרים. תודה אוהבת- שרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ל-ק', ענבר וסקרן

הוספת תגובה

• שלום שרית

סקרן
    24/06/2007

שלום נשמה יפה...את כל כך זקוקה לחום ואהבה, ליחס של הסביבה...אז כן! תעשי מה שגורם לך להרגיש טוב, אבל תזהרי! גם אני בהיר עם עיינים ירוקות ובקיץ אני שזוף לגמריי, אבל אני שם קרם הגנה..יוצא שזוף, אבל מנסה להימנע מהסכנה...אני יודע זה כייף לקבל מבטים ואני מניח שאת צריכה את זה להעביר את "היובש" אבל בכל מקרה שמרי על עצמך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-ק' וענבר

שרית
    24/06/2007

היי ק' וענבר, התגעגעתי אליכם. אשמח לקרוא תגובתכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו