מחפשת סיוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת סיוע
    אביה
    13/08/2008

אף פעם לא היה לי קשר עם גבר. הכרתי מישהו. בהתחלה כשיצאנו הכל היה בסדר. הוא די קלט שאני בעייתית בתחום המיני ולא קל איתי. אבל בכ"ז המשיך לצאת איתי. שבועיים הכל היה בסדר. ופתאום התחיל "אני עייף", "לא היום" "מחר". נפטרתי ממנו. הוא שוב יצר קשר. דיברנו על זה. הוא מכחיש שהוא ממשיך לחפש אחרות ומסביר שהוא באמת היה עייף. אעפ"י שאני לא לגמרי מאמינה לו. כי הוא עצמו אמר "שיכול להיות שהוא עוד יקבל טלפונים במבחורות שרוצות להכיר מאתרי הכרויות". הוא אומר שאני לא יעשה מזה עניין ושהוא מעוניין. שבוע שלם היה בסדר מאז שנוצר הקשר מחדש. ושום פתאום הכל חוזר על עצמו: "אני מצטער, "אני נורא עייף לא ישנתי טוב" "נדבר מחר". אני חייבת לציין שלא קיימנו עדיין יחסים. עד שכבר התחלתי להרגיש שאני מוכנה לזה, שוב קבלתי את ההתחמקויות שלו. האם יש טעם להמשיך את הקשר איתו. אני חוששת, שהוא ימשיך כך עוד ואני אלך ואקשר אליו במיוחד אם הוא הולך להיות הראשון שלי. בוודאות מוחלטת ברור לי שהוא לא מחפש קשר מחייב איתי. אף על פי שהוא אומר שכן. מרוב מצוקה אני כבר מתחילה להרגיש שאני לא יכולה לסבול אותו ואני מוצאת את עצמי בדרך לפגישה איתו מקללת אותו מעומק ליבי. אני חלוקה בין דעה של חברה שאומרת שהוא לא ריציני וחבל על הזמן והוא ימשיך ככה, מה שמוכיח את עצמו כנכון, לבין דעה של אמא שלי שאומרת שאני צריכה להתנסות ולרכוש ניסיון. גם אם אני חושבת להמשיך, ההתנהגות שלו גורמת לי להכנס לסטרס של ממש וכאמור גם לכעס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת סיוע

הוספת תגובה

• שאלה קשה

13/08/2008

רק את יכולה להחליט. הוא באמת נשמע קצת לא רציני. אם את רוצה אותו, תמשיכי להיות איתו בקשר ויתכן שהוא יהפוך להיות יותר רציני לגבייך. אם את במילא לא ממש רוצה, עדיף תחתכי את הקשר עכשיו.

בכל מקרה, אם את כבר גדולה ורוצה להתנסות (כמו שאמא שלך חושבת) אז אולי תזרמי איתו. מה כבר יכול לקרות? גם אם הוא לא רציני - התנסת ולמדת קצת על זוגיות.

אבל כאמור רק את יכולה להחליט, על פי מה שאת מרגישה אליו

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו