מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שירה, בואי, כנסי לכמה רגעים...סקרן25/02/2007
קראתי את ההודעה שלך, את הדילמה שלך,
קראתי את בליל התגובות, במיוחד את תגובתו של אחד וגם יותר מידיי צדקנות..
ואני רוצה כבר להבהיר לך, אני לא מציע לך את עצמי, אלא את עצתי...
תקשיבי כפרה, נשמה יקרה, אשה הגונה וטובה שכמותך..
שאלת שאלה לא פשוטה, וגם התשובה לא הכי קלה, חלקה, וקצת ארוכה, ולא בטוח שלך תהיה נעימה,
אבל אני נותן לך תשובה הכי כנה...
תראי שירה, אני לא בא לזיין לך ת'מוח אבל את חייבת להבין שבסוף לא תוכלי לברוח..
את יכולה לדחוק ולהדחיק, אבל הכמיהה שלך לתשוקה, לאהבה, לריגושים לא תעלם לה..את יכולה להדחיק אותה לעוד שנה, שנתיים, שלוש, אבל בסוף זה יתפוצץ, ואז הנפילה תהיה הרבה יותר קשה! את לא מבינה בלי תשוקה, בלי ריגושים בחיים, זה לא יעבוד, אין מה לעשות...
ועם כל הצניעות, ובלי יהירות, אני באמת מכיר נשים. יש אנשים שטובים בעסקים, יש כאלה שטובים במחשבים, ויש כאלה שהם סתם מתחסדים, אני טוב עם נשים.
ואני לא טוען שאני ולנטינו, ואני גם לא דובר לאדינו...אבל הייתי עם מספיק נשים...הייתי עם בנות 20 והייתי עם בנות 60, עוד כשהייתי בן 20...ואשה אחת לא דומה לשניה, כל אחת רוצה משהו אחר, ורואה את החיים באופן אחר, אבל בגדול יש דבר אחד שמשותף לכולן.
בגדול כולן רוצות, (אם זה עם הבעל, אם זה עם זה החבר, אם זה עם המאהב, ועם בכלל) להרגיש שהן נחשקות!
אתן רוצות להיות נ ח ש ק ו ת! אין מילה אחרת.
כולן רוצות להיות נאהבות, ולא רק אוהבות.. לא רוצות להרגיש שסתם צריכים אותן...את יודעת לטיפול בילדים, בהורים, בבעלים, או בצרכים של החברים. לא מכיר אשה אחת, אחת! אם היא נשואה, אם היא רווקה, או גרושה וכד', שלא רוצה להיות נחשקת, שלא רוצה להרגיש את התחושה שהיא מיוחדת במינה...תביני כפרה עליך, אין דבר כזה לקבל את המצב שלך ולהמשיך הלאה, בגלל שאת טובה, בגלל שאת נאמנה, בגלל שאת אוהבת. מצטער נשמה, מגיע לך לחוש את הריגוש...
ויש כאן אחת שמספרת שכולם סידרו אותה, וניצלו אותה, אז מה? תמיד זה כך? מצטער, מכיר גם אחרות שמנצלות.. אין דבר כזה שרק גברים רוצים, שרק גברים מנצלים. יש נשים חזקות שיודעות בדיוק מה הן רוצות, שמודעות למה שהן צריכות, ואף אחד עליהן לא יכול לעבוד. יש כאלה שרוצות מישהו רק לזיון ואח"כ שיעוף, ויש כאלה שרוצות גם מעבר לזה... ממה שהבנתי את לא רוצה סתם זיון, את רוצה קצת יותר, רוצה קצת יותר מלקבל עוד מחמאה, רוצה קצת יותר מסתם שגרה, את רוצה להרגיש את הפרפרים, להרגיש שמישהו כאילו מפזר עליך פרחים, את רוצה קצת ריגושים בחיים, את רוצה לחוות את הסקס הפראי שיכניס בך ריגושים..ואין סיבה שלא!
אם הבעל לא נותן לך, אם הבעל לא מרגש אותך, לא מתייחס בגלל השגרה, בסוף זה יהיה רע!
אין דבר כזה, להשלים עם רוע הגזרה, קחי אותו לשיחה, ותראי אם היא עזרה. ואם אחרי מספר שבועות זה לא עוזר, תעזרי לעצמך! מצטער ילדה אבל זאת המציאות, והיא לא חייבת להיות כואבת, כמו שאת חושבת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיררה, תכנסי לעוד דקה שתיים..
סקרן25/02/2007אם את רואה שאין ברירה אז תנסי בחוץ..ותחליטי בדיוק מה את מחפשת...האם רק סטוץ, או רומן מיוחד ולא לחוץ..
וזה לא פשוט לבגוד, והפעם הראשונה בכלל לא קלה, ויתכן שתהיה לך הרגשה נוראה...אבל, שום דבר לא ישנה את האהבה שלך לבעלך, כמו ששום דבר אחר, לא יציל את נשמתך!!! וזו הבעיה, את יכולה להמשיך לספר לעצמך, שזה לא בסדר לבגוד, ולהמשיך על עצמך לעבוד. לצערי לאט, אבל בטוח, הנשמה הטהורה שלך תתחיל לקמול, ואת תמשיכי לסבול...את יכולה להיות מוקפת במשפחה ובאהבה, אבל הנשמה שלך לעולם תרגיש מיוסרת ובודדה...וחבל, אין סיבה לכך, גם אם איזה אחד פלצן וגם יותר, מטיף לכך..
תביני, אנשים לא מתגרשים בגלל שגרה, אלא בגלל שממש רע...ויש זוגות שממשיכים לאהוב, ולחיות יחד, ולגדל ילדים יחד, כי הם מתאימים בכל התחומים, גם אם לעיתים הם מתערבבים עם אחרים...
ואני אגיד לך יותר מזה..אם לא הייתי מספק את אשתי, אם לא הייתי מפנק אותה, מפתיע אותה במתנות קטנות, אם לא הייתי מענג אותה במיטה, מסעיר אותה כמו שהיא צריכה, ומתעלם ממנה, כי היא בשבילי כבר שגרה, אז בבקשה! מגיעה לה לחפש בחוץ ולקבל מה שהיא צריכה...אח"כ אם הייתי תופס אותה, הייתי מבין שאני האשם. אני! את מבינה? ולא היא, שלא קבלה את היחס או האהבה, או הסקס והחוויה שהיא היתה כל כך צריכה...אבל למזלי אני יודע (כנראה), גם אחרי יותר מ- 9 שנים מה לעשות, איך לגרום לה ליהנות... למרות שלא כל יום הוא יום של חגיגות, וצריך גם לעבוד, אני לא נותן לה רק לטפל בילדים, ולהרגיש שהיא חלק מהשגרה שלפעמים היא רעה. לא נותן לה להרגיש שאני חושב שהדשא של השכן ירוק יותר, ולכן על הריגושים שלה אין מה לדבר, ואז עליה מוותר..
שירל'ה (תרשי לי, יש לי חולשה לשם היפה הזה..), את חייבת להתמודד, ולא לדחוק, את חייבת לעצמך, חייבת לנשמתך, חייבת לנסות, אין לך מה לחכות...ותאמיני לי, אל תקשיבי לכל מטיפי המוסר, לכל נביאי הזעם, לכל הצדקנים, לכל השוטים והמשתטים, שחושבים שהם יודעים, תאמיני לי, יש כאן כאלה שפשוט לא מבינים, אין להם מושג בתחושות וברגשות של נשים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן, אתה אמן!
לורן25/02/2007אתה באמת יודע נפש אישה מהי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)