לענבר ול-ק'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענבר ול-ק'
    שרית
    24/06/2007

אשמח באם תתייחסי למכתבי מהיום. ת ו ד ה!!!!!! .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענבר ול-ק'

הוספת תגובה

• שרית היקרה

אשף
    24/06/2007

היי חומד. אני מבין על מה את מדברת. זה נורא כיף לקבל מחמאה או מבטים גנובים מאנשים זרים. אני זוכר שהייתי צעיר יותר איך נשים היו מסתכלות עליי במבטים לא תמימים וזה היה ממלא אותי בעונג. לכי על זה אבל אני בדעה שהבחור שלך לא מתקרב בגלל שאת לא יפה. יש לזה סיבות אחרות. אז אם זה למענו אני לא הייתי ממליץ אבל אם את עושה את זה כי את מרגישה נשית יותר אז בכיף ותזהרי מהשמש. אני אמנם שחום אבל גם אני התחלתי לשים כל יום קרם הגנה לפנים. שחקי אותה ותהיי פצצה ואולי יום אחד אראה אישה יפיפיה עם שיער שטני ועיניים ירוקות ברחוב אתמלא הרהורים אם זו שרית או סתם אחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-ק'

שרית
    24/06/2007

תודה ק'. אתה יודע נזכרתי שהגבר ההוא שדיברתי עליו הוא מידי פעם מגניב מבטים אלי בעיקר בזמן שאני מרוכזת ומקשיבה למישהי, ואני רואה אותו מהצד שהוא מביט בי, מהפן הגברי, האם זה רק בגלל שאני מושכת אותו או זה לא מחייב. האם גבר שמגניב מבט לאישה צעירה זה בגלל משיכה או סתם בלי סיבה, ?אנא, כתוב את האמת ורק את האמת. תודה אחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטערת חמודה..לא יכולה:-((

עינבר
    24/06/2007

אני איתך בליבי ..אך כרגע אינני עצמי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו