מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין מחיר לחופשהולדן ק05/12/2006
כמעט והתחלתי לאהוב את המקום הזה,זהו שרק כמעט....
"אוקפאק הייטס"זה השם של המקום שלי...אני יודע שזה נשמע כמו איזה מחנה נופש פעיל או איזה מוטל דרכים מזויין אבל זהו שזה לא...האמת שזה הרבה יותר גרוע
זה אחד מהמקומות השמורים יותר באמריקה.....טוב אולי למעט הפורט נוקס.....
האופי המזויין שלי גרם לי להתעקש ולא להיגרר לעיסקת טיעון שהציע לי הפרקליט ששכרה אמי
נידונתי לשניים עשרה שנים מאסר על ידי כבוד השופט הארי ...
למה אני מדגיש כבוד השופט עדיין נו טוב זה בגלל שאצלנו במינסוטה נהוג לקבל מאסר של עשרים שנה על העבירה שביצעתי...כנראה שעברי הנקי יחסית ודמעותייה של אמי עשו את שלהם.
כיום נשארו לי "רק" שנתיים במאורה הזו ואני יוצא או אמור לצאת לחברה המתוקנת..
ניהלתי לי על מי מנוחות את המכבסה של המקום הענק הזה ומן הסתם זה בא בליווי כל ההטבות המתבקשות.....(שיחות טלפון ללא הגבלה ..ארגזים של בירה מילר....וכן גם חוברות של פנטהאוז..אני להבדיל מאחרים לא מתכוון לספר שקראתי את הפנטהאוז בגלל המאמרים)
למזלי הטוב מנהל המתקן הזה החליט על איזו תוכנית שיקום והבראה לאסירים שעומדים להשתחרר..נמצאתי בעל נתונים מתאימים ונבחרתי לפרוייקט הראשוני הזה של השיקום.....אולי אני לא הסברתי אבל ברוב בתי הכלא השמורים אין באמת תוכניות שיקום וכל הבולשיט הזה....
כמובן שגם אין את החופשות שיש בבתי כלא אחרים ברחבי המדינה....מה שקיבלת זה מה שתרצה עד היום האחרון....
אמנדה הייתה אחראית על הפרוייקט...פרופסורית מכובדת וידועה מאוניברסיטת מינסוטה שהיתה שם דבר במדעי ההתנהגות והחברה ובמיוחד בקרימינולוגייה.
בקבוצה שלי היו חמישה חברים ומשום מה אני נבחרתי על ידה לראש הקבוצה.....
היו לנו הרבה שיחות על הצפי שלי מהחיים בחוץ וכן גם סיפרתי לה בפרוטרוט על הפחדים מהיציאה החוצה...היא תמיד הרגיעה אותי ואמרה שזה תהליך טבעי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלק2
הולדן ק05/12/2006האמת שאני אהבתי את השיחות אחד על אחת שלנו....בכל זאת לא נגעתי באשה זה מספר שנים ואפילו לא ראיתי מקרוב....טוב אם לא מחשיבים את בטי השמנה מהמטבח אז אפשר להגיד שלא ראיתי אשה מטופחת כמוה מזמן....
לפעמים הייתי מתבונן בשפתייה ומצייר לי תסריטים שונים ומשונים....במשך הזמן הגעתי למצב שהזין היה נעמד לי רק מלהביט בה....היו גם פעמים שאמנדה הבחינה בבליטה שלי תחת מדי האסיר....אלו היו הפעמים שהכי אהבתי....ידעתי שהיא גם מגורה.....
באחת הפגישות היא הרהיבה עוז והציעה להתקרב אליי מעט....מה אני אגיד נשמתי כמעט פרחה
הריח הנשי שלה בשילוב המגע העדין של ידה על ידי גרמו לי לראות כוכבים...
היא לחשה לי שזה יהיה הסוד שלנו....
הפשילה מעט את מכנסיי ושיפשפה במרץ את איברי תוך כדי שהיא חולצת את שדייה החוצה.....
זה לא נמשך הרבה כמובן..כמה שניות ומילאתי את כף ידה בנוזל סמיך ולבנבן....אמנדה חייכה קלות ...התרוממה ..סידרה את הקפלים בחולצתה ולחשה לי:"הולדן בפעם הבאה תנסה קצת יותר להתאפק,גם אני רוצה להנות ממך"
אותו הלילה לא נרדמתי מהר על משכבי והמראה של אמנדה הסקסית שעושה לי טוב כיכב בדמיוני..
בפגישה הבאה שלנו שלא איחרה לבוא לבקשתה של ראש הפרוייקט היא כבר הגיעה מוכנה מהבית....
חולצה לבנה וחצאית מחוייטת בצבע שחור...
שניות לקח לה להראות לי תוך כדי שהיא יושבת מולי בשיכול רגליים שלמעשה אין לה תחתונים.....
זה היה המראה המדהים ביותר בחיי ..טוב אולי להוציא את הפעם ההיא שביקרתי עם כיתתי במפלי הניאגרה....
הצמדתי אותה לקיר תוך כדי פיסוק רגלייה ולחשתי לה:"אני הולך לדפוק אותך הפעם חזק וטוב"
"מממ..בשביל זה אני פה טיפשון"היא לחשה לי בקול של חתולה שמתפרקדת לה על כביש אספלט
הזין שלי נצמד אל אחוריה ואצבעותי גיששו להם דרך קדימה בכיוון הדגדגן שלה ....
זיינתי אותה בעמידה שהיא שעונה על הקיר ורק החזייה שלה שימשה מחסום מאולתר לאנחות שיצאו מפיה....בעצם איתה גם התנגבנו לאחר הזיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)