מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעיצה- במיוחד ממך באדולינהשרונה25/06/2007
אני אישה נשואה עם ילדים ובסה"כ הכל בסדר. אתם יודעים העבודה, השיגרה, הילדים והבעל.
בחודשים האחרונים "פרץ" לחיי גבר שמגיע למקום עבודתי כמעט על בסיס יומי.
כבר בתחילה הרגשתי משיכה לאותו גבר וזה כמובן היה הדדי. הוא ניסה להתחיל איתי (גם הוא נשוי) לא הראתי נכונות ולכן החיזורים פסקו. אולם היתה לי תחושה שהוא עדיין מעוניין בי לאחרונה חודש הקשר והוא ממש רומז לי בצורה מאוד ברורה וחדה שהוא מעוניין בקשר מיני איתי.
אף פעם לא היה לי גבר אחר מלבד בעלי ואני עדיין מאוד אוהבת אותו, אך הסקס משעמם נורא. והאמת אני לא רואה שום דרך כיצד הוא נהייה יותר מעניין (ניסינו לחדש וזה לא הולך-קשה לו עם שינויים). אני נורא רוצה להתנסות עם אותו גבר (רוצה בטירוף) אך יש לי פחד נוראי שאני לא אתחרט, שאני לא אפגע במשפחתי האהובה. מה עושים נשארים עם התשוקה המטורפת והבלתי ממומשת או עושים זאת וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוי שרונ'לה
אייל25/06/2007תשאירי את הרגש לשעתיים בחוץ רוצי על זה ואז..........................תביני שהכל אותו הדבר בעל מאהב חפוז שמפוז הכל אותו הדבר כל גבר עם הגוף שלו עם הריח שלו עם המגע שלו עם הרוק שלו עם השיער שלו הכל א ו ת ו הדבר ואז תצטערי על שהיית שם.
אז ........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרונה מותק...
סקרן25/06/2007מעולם לא היית עם גבר אחר בחיים?
וואו! בעיה, בעיה קשה...את רוצה עיצה? יאללה שרונה מותק, חיים פעם אחת בחיים. כל החיים שלנו זה ניסוי ותהיה..אז נסי..יהיה רע? לא קרה כלום ממשיכים הלאה, יהיה טוב? מה טוב..
באמת שזה לא שאלה של חיים ומוות..מילא אם בעבר היית עם מישהו אחר, אבל בחיים לא ניסית ולא התנסית? זה יאכל אותך מבפנים כל החיים. לא תצליחי להשתחרר מזה לעולם. זה לא יעבור לך עד שלא תתנסי. אין מה לעשות לפעמים לוקחים החלטות שהסביבה אולי לא מסכימה, אבל את זו שחייה עם ההחלטה שלך ולא אף אחד אחר שיטיף לך כאן מוסר.
את רוצה להרגיש שוב נחשקת? רוצה להרגיש שוב מוטרפת, שוב נאהבת ומחוזרת? את רוצה את הפרפרים הקטנים בבטן נכון? מה אני אגיד לך שרונה מותק?
תזהרי! אבל לא מציע לך לוותר על התנסות נוספת, בסוף כל החיים תהיה ממורמרת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)