מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- באדולינה ...נראה כי עינבר השתלטה עלאייל25/06/2007
הפורום שלך לא ? פופולרית פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היה שלה...
סקרן25/06/2007עכשיו הוא של ק'..היום הוא בעל הבית כאן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן אחינו
אשף25/06/2007תודה על המחמאה אבל אני נמצא כאן בכיף ולא להשתלט על שום דבר. שיהיה לך קסם של ערב. (--:.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק
אסתר25/06/2007ראית את ההודעה ששלחתי לך באימיל הפסקת להגיב לי ודי מעניין אותי למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה
אשף25/06/2007אני מאד עסוק בימים האלה . ניסיתי לכתוב לך על הבוקר אבל משום מה האינטרנט לא עבד. אני אכתוב לך מחר כי עכשיו כולם בבית . ויש לי מה לכתוב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאחלה...
אסתר25/06/2007אני יודעת שלא ייהיה שומדבר ביננו ושהבעיה של ענבר מאוד מציקה לך ואני מקווה לך המון בריאות ואושר לכולם פה וגם לה אישית שתצא מהקושי שלה רק מה? אני אוהבת להתייעץ איתך זה הכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה יקירתי.....
אייל26/06/2007ק נטש אותך לטובת העוזבת ... אין דבר כזה ביחסים שאין לי זמן או שהאינטרנט לא עובד....זה קצת מעליב לא ? ?? :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה היה משפט מגעיל אייל..חבל
עינבר26/06/2007שטרחת בכלל להפנות אותו לנטשה..ברור מילותייך לפני שאתה רושם..ואם כל כך חסרה לך תשומת הלב..פנה אליה אבל לא באמצעות סיכסוך,וזה לא נוגע לך אם נטשתי או חזרתי או מה אני עושה..שזה יהיה עניינך..אז תוכל להביע דעתך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לך חסך בהבנת הנקרא.....
אייל26/06/2007ונראה כי כולם מגעילים פה חוץ ממך...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"א לא אמרת שאת פורשת ? ? ?
אייל26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
אשף26/06/2007אחי . אתה מנסה להיות מצחיק? שנדע מתי לצחוק. מה שאמרת זה לא לענין. וחוץ מזה "העוזבת" ואני סתם ידידים וירטואליים.. תלמד בבקשה לכבד את הנוכחים. כולל נטשה וכולל עינבר. אחרת פשוט יפסיקו להתייחס אליך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטשה
אשף26/06/2007אל תתיחסי לדברי פיגולים של אייל. נראה שהוא מנסה את כוחו בסטדנאפ. ולגבי התגובה למייל אז סיפרתי לך מה שקרה. את תריכה לבחור אם להאמין או לא. דרך אגב שלחתי לך מייל .אני מחכה לתגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק לא יפה המשחק שלך....
אייל26/06/2007תעמוד כמו שצריך מול החצי הערה שנותנים לך.....
ומי לא יתייחס אלי ? אתה או עינבר ?
שמתי לב שהפכת לגורו אמיתי פה כולן רוצות את הייעוץ שלך, את האמת אני לא מתרשם מכך ויותר מזה אני חושב שהייעוץ שלך מגיע ממחשבות על הדבר ולא מהנסיון.
כך שאין לי בעיה אם לא תתיחס אלי ק.
תודה בכל אופן על פנייתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה אדם זניח. אתה עוד תיווכח.
אשף26/06/2007וסע לשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך גורו...
אייל27/06/2007:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין על מה. אתה בסדר (--:
אשף28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
אשף28/06/2007ממש אין לי בעיה לקבל חצים של ביקורת. אתה יכול להגיד לי מה שאתה רוצה. רק שזה יהיה בזמן הנכון. אמרת שאני מדבר מהמחשבות .זאת דעתך ואני מכבד אותה. אתה יכול לחשוב מה שבא לך. אבל לבוא ולהעליב נשים זה לא מתאים.
אה וגם אמרת שאני 0 וטיפש. סבבה הולך. תרגיש בנוח . אני לא נעלב.
(--:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינתי היא יכולה לעשות מה שבא לה
26/06/2007היא מוזמנת לקבל אחוזים מהפורום. נשים כמו עינבר (ריגושת ונבונות) ראוי שיהיה להן מעמד מיוחד בכל מקום. היא יכולה לבוא אלי כמו גאידמק ולבצע השתלטות עוינת. אני בעד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרך אגב אני חייב לך..
סקרן26/06/2007עוד סיפור, אל תדאגי לא שכחתי פשוט אין זמן בעבודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה את זה
26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חמודה..על המחמאה
עינבר26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית היקרה
אשף26/06/2007אם לבן אדם יש אומץ להסתכל עלייך במשך 20 שניות כשאתם עם עוד אנשים בסביבה אז לא נראה לי שהבחור מפחד. כנראה שהוא מהסוג הגרוע ביותר של מחזרים. כזה שקרא את הבעות הפנים שלך ומשתעשע איתך אבל אין לו כל כוונה להתקדם הלאה. זה פשוט מנפח את האגו המעוות שלו. כנראה בגלל חוסר ביטחון מוסווה מעיני אחרים. לצערי פגשתי גם גברים כאלה. אני יודע שאני מייאש אותך אבל לדעתי את רודפת אחרי רוח.
תכתבי לי . אני איתך בכל רגע.
שיהיה לך ערב נעים.
יש עוד תגובה לשאלתך. תבחרי אם את רוצה להתייחס אליה או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)