מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטות לגבי בגידהשגיא19/08/2008
אנחנו זוג ותיק, כ25 שנה, אשתי עושה לי טובה פעמיים שלוש בשנה, באירועים מיוחדים ומוכנה לתת לי מין אוראלי, גם הסקס עצמו לרוב, בתנוחה מיסיונרית, ללא התלהבות, בחדר חשוך, עם דלת נעולה, למרות שהילדים כבר לא בבית. משאר הבחינות היא בת זוג נהדרת. האם יש הצדקה לגבר במצבי לקנות שירותי מין מנערת ליווי, אני יודע שהן אלופות בתחום. אגב, לי אין בעייה לרדת לה, למרות שהיא לא נשמעת כמי שנהנית, ולכן גם אני נמנע מכך, למרות שבעבר בכמה וכמה הזדמנויות עשיתי זאת. בקיצור מאחר ואני לא יכול לבגוד, האם כדאי לי להזמין נערת ליווי, כדי לקבל פעם אחת מציצה כמו שצריך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האדישות המינית הזאת בהחלט יכולה
(~_~)19/08/2008לשגע אבל גם סודות הרסנים יכולים לשגע לא פחות...עדיף לשאול איך לשפר את חיי המין שלכם,תרד לה היא תהנה היא לא צריכה להשמיע קולות כדי שהיא תהנה תלקק אותה בדגדגן תכניס קצת אצבעות היא תהנה,תנוחות בהן האישה למעלה מהנות יותר בישביל האישה ומין הסתם אם הזמן יכול להיות שהיא תרצה יותר,זה לא חוכמה ללכת למישהי אחרת כשאיתה לא הולך זה לא יעזור ורק יזיק פעם אחת תהנה קצת אבל המין הגרוע ימשך כרגיל אבל יהיה לך סוד כואב שיכול להרוס את הנישואים שלך זה שווה את זה?? לא עדיף לנסות לשפר את חיי המין שלכם ולגרום לה הנאה גבוה יותר מאשר סתם להרוס את מה שיש ביניכם??.תחשוב על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת
19/08/2008אגב, עושה רושם שאתה איש טוב. אתה נמצא בבעיה, ואני לא יכולה להמליץ לך אם ללכת לנערת ליווי או לא. מצטערת.
אבל בלי קשר, דבר אם אישתך שתתחיל לשכב כהלכה - מה זה רק 3 פעמים בשנה מין אוראלי?! תסביר לה שאתה חרמן והיא צריכה להתאמץ בשבילך. כמו כן, תכניסו חידושים למיטה - תהיו יצירתיים - אולי זה יעזור .
בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)