משהו אישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו אישי
    בעל
    20/08/2008

גבר אחד בערך בן 50 פגש את בעלי אחל לו מזל טוב נולד לנו נכד ראשון (אנו מאד צעירים), והגבר הוסיף ואמר לבעלי: "תן לאשתך נשיקה ותגיד לה שזה ממני". הגבר הזה נמצא בחוג מסויים יחד עם בעלי והוא מכיר אותי ואת משפחתי, אך לי אין בכלל קשר עם הגבר הזה חוץ משלום כשפוגשים אחד את השני. מההיבט הגברי: מה זה אמור לגביו???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו אישי

הוספת תגובה

• באדולינה? מה דעתך??

בעל
    20/08/2008

את תמיד עונה לעניין וחכמת הפורום, אשמח לקבל תשובה ממך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי חיה

22/08/2008

ראשית תודה רבה על המחמאה. שנית, אני נורא מצטערת אבל אני לא יכולה לדעת מה זה אומר לגביו. אני כמוך, מבינה שיש שתי אופציות: 1. הוא סתם היה נחמד לבעלך ואמר "תן נשיקה לאישה" כמו שאומרים על ילד קטן. 2. הגבר שם עליך עין והאמת שהוא זה שהיה רוצה לתת "נשיקה לאישה". לצערי, עוד לא פיתחו מכשיר שיפענך את המוח הסבוך של המין הזכרי.

אני יכולה רק לנחש לא בוודאות, שהגבר דווקא לא חושק בך והוא אמר זאת לבעלך מנחמדות וכדומה. אני חושבת כך, כי אם הוא היה חושק בך, אולי הוא היה מעדיף לא לרמוז לבעלך שום דבר בנושא. אבל זו השערה לא בטוחה לחלוטין.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באדולינה?

בעל
    22/08/2008

היי באדולינה, כמה שמחה אני לשמוע עליך ועל תגובתך. אני נהנית לקרוא את התגובות שלך לאחרים, את מאד מוערכת בעיני, שאת מקדישה מזמנך לאחרים, תורמת לפורום, ועונה תשובות ענייניות, חכמות ולא פוגעות, כן ירבו כמוך. ועכשיו לעצם העניין: האדם הזה אמר כבר 4 פעמים זרק לבעלי: "תדע לך, שיש לך אישה יפהפייה ובאופי מקסימה", אני לא יודעת אם הוא מנסה לחזר אחרי לא נראה לי - כי מעולם לא פיתח איתי שיחה, אך ורק מביט בי מידי פעם, הרגשת בטן היא: שהוא שמע על בעלי שהוא אדם מאד מאד קר, ושהוא לא רע לב, אבל לא יודע לבטא רגשות באגורה, אולי הוא מנסה לחמם את בעלי ו"לחנך" אותו איך צריך להתנהג איתי.?? יש לי הרגשה שהוא מרחם עלי שאני חייה עם אדם קר כקרח והוא יודע עלי שאני אישה מאד מאד חמה, מקרינה ומפזרת חום לכל עבר בניגוד לבעלי, זו ההרגשה שלי. אבל, כפי שכתבת, קשה לפעמים לפצח את עולם הגברים ומה כוונותיהם.אופצייה שנייה שאני מושכת אותו והוא נזהר ומפחד מפני בעלי או שהוא מנסה לרמוז לבעלי איזה אישה יש לו וע"י כך לחמם אותו להביע רגשות, או שהוא מנסה דרך בעלי למצוא חן בעיני, עיני יודעת... מה את אומרת????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו