מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה לסקרן ולאחד וגם יותרשירה26/02/2007
שניכם מייצגים דעות שונות לחלוטין, נדמה לי שאתם "נאבקים" ביניכם מי צודק יותר ואני משמשת כרקע למצבן של כל כך הרבה נשים וכמובן גברים. אתם שניכם מתנסחים כל כך יפה ובכל פעם שאני קוראת את תגובתו של אחד מכם אני כמעט ומשתכנעת.
אבל אני חושבת שכל אדם בנוי בצורה שונה וכל מקרה לגופו. לאחד או לאחת יתאים רומן של שנים ארוכות והם יחיו כך בצורה מושלמת ללא תסביכים ודאגות. ישנם אנשים ובתוכם אני שמעדיפים לחיות את השיגרה "ולחלום" על רומן מהצד ועל אהבה ללא גבולות מאשר לבצע זאת על אמת.
אני באופן אישי ארגיש נורא לעשות זאת באמת וזו הרגשה רעה יותר מאשר הרגשת השיגרה.
כיום אני מנסה "לעורר" את בעלי , אנו יוצאים יותר יחדיו, אני מנסה לשדל אותו להחמיא לי יותר, והוא דיי משתדל. אפילו בסקס אני לוקחת יוזמה ומנסה לעשות שינוי.
האמת שמכיוון שאני אישה שנראית מצויין את החיזוקים לכך אני מקבלת מבחוץ, המון גברים מסתכלים עליי, גם שאני מסתובבת עם בעלי והילדים. בעלי שם לב לכך כל הזמן ונורא מבסוט מהעניין וזה אפילו דיי מדליק אותו. אני חושבת שכרגע זה מספיק לי לקבל את החיזוקים להיותי אישה מושכת דרך מבטים ולא דרך נגיעות. אני לא יודעת מה יקרה בעתיד והאמת שזה לא חשוב כרגע. אני משתדלת להיות מאושרת בתוך המסגרת שלי למרות שזה המון פעמים לא קל, אבל כמו שאמרתי זה מה שמתאים לאישה עם אישיות כמו שלי, יכול להיות שאישה אחרת היתה נוהגת אחרת
אבל בתקופה זו של חיי - לא אני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה...איו אמת אחת
27/02/2007שירה, אני רואה שהמקרה שלך הצליח להדליק פה ויכוח סוער..זה רק ממחיש לך כמה אנשים יכולים להזדהות עם ההרגשה שלך. אחד והסקרן לעולם לא יצליחו לשכנע אחד את השני...וזה היופי שבדבר.
אנחנו אנשים שונים ולכל אחד יש את הפיתרון שעובד בשבילו. יש אנשים שחיים בזוגיות נפלאה אבל חייבים לעצמם מידי פעם איזה סטוץ סוער, רק בשביל להזכיר לעצמם עד כמה שהם אוהבים את המסגרת שהם. לעומתם - יש אנשים שעצם המחשבה על מגע פיסי מחוץ למסגרת עושה להם חלחלה, אם זה מניסיונם האישי או מתוך אידיאולוגיה אישית.
זוגיות טובה מבחינתי היא בגדר אומנות. לוקח שנים לבנות אבל קל מאוד להרוס...במידה ויש לך אחת כזו - הייתי ממליצה לך לשמור עליה בשתי ידיים (ואפילו להוסיף עוד כמה איברים אם אפשר). אם הקשר שלכם מושתת על אהבה, תשוקה וחברות - אני מאמינה שהשמיים הם הגבול.
סיפור אישי: אני ובעלי ביחד כבר שנים. עברנו תקופות קשות מאוד, ושנינו התחלנו לפזול לצדדים. זה מאוד מפתה....אני יודעת. אבל אחרי יעוץ זוגי ממושך, המון המון עבודה (גם כלשפעמים זה נראה מלאכותי) ונטרול מוחלט של האגו הצלחנו להגיע למצב בו הסקס שלנו יותר טוב מאיך שהיה בתקופת החיזור...זה לא קל, אבל אפשרי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאדולינה
אשף01/03/2007את דוגלת ברעיון שיחסים מחוץ לנישואין זה לא דבר אסור( ראי מה שכתבת בתחילת הדף). אז בשביל מה היעוץ הזוגי וכל המאמץ לשקם את היחסים? דרך אגב אני באמת שמח בשבילך ןבשביל בעלך שהתגברתם על כל הקשיים הזוגיים. עכשיו תסלחי לי על החטטנות . יש לך קשר עם מישהו עדיין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעניין הוא מורכב
02/03/2007תראה, אני מאמינה לשלני אנשים קשה לספק אחד את השני במיטה למשך תקופה ארוכה...זה טבעי לחלוטין שלאחר כמה שנות נישואין אחד או שנים מבני הזוג יתחילו לפזול הצידה ולחפש את הריגוש שחסר, והוא חסר.
אבל, וזה אבל גדול - אני לא מאמינה שבגידה יכולה לענות על צורך שנובע מזוגיות שנרדמה. אני מאמינה שהזוגיות שלך בבית צריכה להיות בעדיפות הראשונה שלך. אני משקיעה בבן הזוג שלי, אני יוזמת, מפתיעה (כמובן שיש תקופות אחרות, אבל משתדלים).
אם הכל אצלך טוב בבית ואתה עדיין מרגיש שבא לך גירוי חיצוני, במידה ואתה ובת הזוג שלך באמת פתוחים ואוהבים אתם יכולים לדבר על זה ולנסות לעשות משהו ביחד..אולי להכניס שלישי או שלישית בתור התחלה. אחר כך, מתוך אמון וכנות ופתיחות, לפתוח מעט את היחסים.
הרי אנחנו לא בני 16 - אני לא צריכה הוכחות לכך שבעלי אוהב אותי - אני יודעת את זה בכל ליבי. אבל אני יכולה להבין למה לפעמים הוא רוצה לחפש שעשועים בחוץ. וככה גם אני.
מעולם לא היה לי מאהב או רומן לתקופה ארוכה. זו בגידה אמיתית וזה רק מרחיק אותי מהמקום האמיתי שלי - שזה הבית..אבל סטוצים? כן בטח. עד היום.
ההסבר אולי יצא לי קצת ורוד מידי - הבחירה שעשינו (לפתוח את הנישואים) היא בחירה קשה ומצריכה המון כוח רצון, אהבה ואמונה. היו קשיים בדרך...אבל בגדול שנינו מרוצים מההחלטה הזו. בהתחלה הייתי בטוחה שזה ירחיק אותנו - אבל בסופו של דבר התקרבנו מאוד.
מקווה שעניתי לך על השאלה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדולינה, בדולינה...
סקרן04/03/2007בדולינה, בדולינה, התחת אדן חלונך אבוא עם מנדולינה?
לאאא, ברור שלא, אבל כבוד אחותי, כבוד לאישה שרוצה עוד...
כבוד לאישה שנותנת לעצמה ולבעלה להנות, ולא מדברת על לבכות ועל דמעות מבצבצות ועולות...
טוב לדעת שהמנהלת אינה שמרנית, אלא נהנתנית...
חבל שלא היתה לי מנהלת כמוך בבית ספר, אולי הייתי יותר בסדר, אולי לא היו קוראים לי כל יום לסדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחפש ביישנית
אוהבת לאהוב02/03/2007בן כמה אתה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאוהבת לאהוב
אשף03/03/200741 . למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוהבת לאהוב
אשף05/03/2007יש פה אחד שקורא לעצמו "אוהב לאהוב". יש איזה קשר ביניכם? ובת כמה את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)