מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ל-ק' ולשאראסנת26/06/2007
היי ק' מה העניינים. התגעגעתי אליך. יש לי שאלה אליך בנושא שפת הגוף, ואודה על התייחסותך. כשמישהי מדברת אלי , תמיד אני רואה מזוית העין שהגבר ההוא נועץ בי מבטים בשולחן בו אנו יושבים במשך כ-20 שניות. גם כשאני נמצאת בהאזנה מצד האישה ולא המדברת, הוא פשוט נועץ בי מבטים. מה לדעתך הסיבה כשגבר נועץ מבט באישה כשמקשיבה לאישה אחרת??. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש תשובה מאד פשוטה לזה.....
אייל26/06/2007בעצם יש 2 תשובות:
1. הוא רוצה להבין את נושא השיחה ואולי לבקש סליחה ולהתערב ואז.....
2. הוא רוצה לנסות ולהיות "זבוב על הקיר" בשיחת נשים שזה בעצם חלומו של כל גבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשריתי
אשף26/06/2007שלחתי לך תגובה ואני לא יודע איך היא הגיעה להודעה תחת כותרת
" באדולינה... נראה שעינבר השתלטה על הפורום". תקראי אותה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית, למה?
דייב27/06/2007הכותרת של הנושא שלך הוא לק' ולשאר
ובלב הכתבה את פונה ישירות לק' . אם את רוצה יחס מהשאר (הכוונה לתגובה) אז תראי לפחות נימוס ותפני בלשון רביםלכולם ולא רק לאדם מסויים.
אשמח לענות לך אם באמת את רוצה יחס גם מאחרים ולא רק מק'
מחכה לתשובתך (באם תסכימי לענות) כי ישנם בפורום הזה אנשים אחרים מלבד המאהב הגדול ק'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדייב
שרית27/06/2007היי דייב. הפנייה שלי לכולם, הבעיה שק' בעיקר עונה ומגיב לשאלותי, ורואים לפי תשובותיו שיש לו חוכמת חיים בלתי רגילה, מבלי לפגוע באחרים. הוא בד"כ עונה לי. להיפך כל המרבה הרי זה משובח, אני מתה שכולם יענו לי כמו שצריך, אני לומדת מכל תגובה. אנא מוזמן בכיף וברצון רב לענות לי. ביי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהרי מחשבתי
דייב27/06/2007היי לך שרית,
כשגבר מסתכל על אישה שמשוחחת עם חברתה (או אישה אחרת) זה יכול להיות מכמה סיבות :
אחת זה כי אתן בתור נשים מעניינות אותו כמו ההופעה שלך או צורת הדיבור והאזנה שלך.
שני : יכול להיות שאת מעניינת אותו באופן אישי (למשל אם את נראית טוב או סתם אחת שיודעת להתלבש)
שלישי: שיחת נשים היא תמיד מעניינת - תוכן השיחה למשל, הרי מי לא ירצה לדעת על מה מרכלות נשים.
מכיוון שאני לא מכיר אותך כל כך אז לא יכול לתת את כל האופציות שיכולות להיות.
ואני יודע שישנן אנשים שלוטשים עיניים באישה שמשוחחת רק בכדי להביך אותה ולתת לה הרגשה שכאילו משהו אצלה לא בסדר בלבוש או בהתנהגות.
תעשי ניסיון ותלטשי עיניים במישהו או במישהי לזמן ארוך ותוודאי שהאדם שאת לוטשת בו עיניים יראה אותך לוטשת בו עיניים ותראי את התגובה שלו ישר למשל הוא יבדורק אם הבגדים בסיידר או ישפר את עמידתו ומקרה הקיצוני הוא יפנה אלייך וישאל אם את צריכה ממנו משהו.
ובמחשבה שניה אולי הוא רוצה לגרום לך לפנות אליו בשיחה בכדי שהוא ימשיך את השיחה לאן שהוא מעוניין
מקווה שהתשובה תרצה אותך ולו במעט
הרבה בהצלחה ושיהיה לך אחלה ערב מתוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדייב
אסנת28/06/2007היי דייב. איזה תשובה מפורטת, כל הכבוד. אך אני רוצה לציין שגם כשאני נמצאת במרחק מהגבר הוא לוטש בי מבטים בעת שאני מסתכלת ומקשיבה לזאת שעומדת מולי ומדברת איתי, זה לא שמעניין אותו מה שמדברים איתי אחרת היה מתקרב כדי להאזין. הוא יכול להיות במרחק גדול מקצה האולם ואני קצהו והוא יפזול לעברי. אם כך זה תמיד במובן החיובי? לקחת את זה בתור מחמאה, או שלעיתים גבר מביט באישה אפילו במרחקים בלי סיבה מיוחדת??? . גם כשאני מתעלמת ממנו אחרות שמו לב לזה שהוא לוטש בי מידי פעם מבטים (הם אמרו לי את זה).מה אתה אומר?? תהיה פייר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחת להוסיף מייל יא אידיוט
אשף27/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל שהזכרת לכולם שקוראים לך אידיוט
א127/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחח....חחחחח....
אשף28/06/2007תהיה יצירתי קצת דייב. אתה כל הזמן ממחזר מה שאני כותב. ....חחחח....חחחח. ומה קרה באמת? היה לך איזה משפט מפתח שהיית דוחף אותו לכל תגובה." ואם את רוצה שאעזור לך הינה המייל שלי
בלהבלה@בלהבלה .צרי קשר" ... זכור לך? מה קרה? הפסקת לנסות ולדוג נשים במצוקה? חחחחח....חחחח....חחחח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה,dhs kh
דייב28/06/2007ק' זה מלשון קטן או קטנוני.
לא נורא אני לאכועס עלייך או על כלך אלה שמנגחים אחרים
אתם פשוט אנשים קטנים וקטנוניים עם בעיית תסכול מולדת ולכן לא יכול לכעוס .
אתה חושב שאתה הכל יכול ולא מוכן ולא רוצה לקבל ביקורת אז הבעיה שלך גדולה מאוד וכדאי מאוד שתלך ותאשפז את עצמך היכן שהוא רחוק
חבל לי רק על האנשים שאתה מורח אותם בשטויות ובקטנוניות שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק ב - 100%
אייל28/06/2007האיש הזה ק הוא פשוט "פשוט" ו ק- טן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוה.. סופסף אתה יצירתי קצת
אשף28/06/2007אני מאחל לך הרבה הצלחה. אולי לא שמת לב אתה זה שהתחיל את כל הענין עם אבישג. זכור לך איך קינאת ? הרי כתבת במפןרש " אבישג אני מקנא" . ועוד פעמיים. ועכשיו כואב לך הלב ששרית כותבת לי אז אתה שוב מנסה לנגח ולהעליב. אני מתפלא עליך. הייתי בטוח שאני אקבל עוד מייל מלוכלך כמו ששלחת לי אחרי שאבישג התעניינה בי ולא בך. אני לא מאהב גדול וגם לא גורו. אם אני כזה קטן בעיניך אז מענין למה הנשים פונות אליי? למה הן לא פונות אליך? הרי את איש העולם הגדול. אתה dave. לא סתם דויד. אם הן פונות לאיש קטן כמוני אז מה זה עושה אותך?
אחרי המייל ההוא אמרתי לך לרדת ממני .אבל כנראה שזה לא עוזר .אתה ממשיך לנגח . האמת רציתי קצת לפרוש מהפורום אבל אני יודע שאתה מת עליי. אז אני אשאר בכל זאת כדי שיהיה לך מה למחזר. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחסוך לעצמך את.....
אייל28/06/2007התגובות של הדבר השולי הזה שמסתובב פה ....הוא באמת כלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואני מדבר על הגורו ק
אייל28/06/2007איש טיפש עם נסיון חיים שואף ל - 0
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסחטיין אייל
אשף28/06/2007תכתוב עוד קצת . זה בסדר. אני לא נעלב. אמרת שמה שאני כותב זה מהמחשבות ולא מהניסיון. אחי אתה מההההזהההה צודק. אני סתם איש קטן. תהיה נחמד יותר לנשים בפורום וגם אתה תוכל לתרום מהניסיון שלך. זה בתנאי לשא באת לתפוס זיון.
וכן נכון אני מתכתב עם כמה נשים בפורום. מוזר בעיניך? אל תדאג . עוד מעט גם אתה תהיה פופולארי. שחק אותה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף27/06/2007אל תשימי לב . הוא עצבני עליי בגלל איזו צעירה בת 22. אוכל את הלב שהיא רצתה להכיר אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא שונא אותך....
אייל28/06/2007כי אני לא נכנס לרעיון בו אני מכיר אותך באיזושהיא צורה אתה כלום....
ואם את רוצהלהיות נקיה עם המצפון שלך אל תתיחסי לאיש הזה ק כי נראה לי שהוא מאלה שמנסים ליצור לעצמו קשר עם חבורת נשים לאגמון משותף בו הוא הגורו.....
שימי לב לשיחות שלו עם נשים אחרות פה ותביני במה מדובר.... את האמת זה מפחיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה חמוד... אתה מפחד?
אשף28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה מפחיד.....
אייל28/06/2007שיש טיפוסים כמוך ברשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)