מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עכשיו אני כי ההיא הלכהלולה 2226/06/2007
באדולינה הלכה. אולי תפגשו אותה במקום אחר, בשם אחר.
אבל אל תדאגו, אתם לא לבד. מעכשיו אני כאן איתכם.
מי אני? סבלנות, לא תמיד מגלים את הכל בפעם הראשונה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אומנם לא מגלים הכל בפעם ה......
אייל26/06/2007הראשונה אבל אני חייב לדעת :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסקרנות הרגה את החתול
לולה 2227/06/2007מוכן לקחת את הסיכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוכן בהחלט
אייל27/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה חייב?
לולה 2227/06/2007ומהו בדיוק אותו הדבר שאתה חייב לדעת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותך........
אייל28/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה:-)
עינבר26/06/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הנמצאת
לולה 2227/06/2007תודה על קבלת הפנים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה חמודה..
סקרן27/06/2007אל תעלבי אבל נורא אהבתי את בדולינה, היה בא משהו מיוחד ומסתורי, משהו סקסי כזה, הלוואי שהיתה לי מנהלת כמוה כשהייתי בביה"ס. רגע את בת 22 לא? רק לפני 4 שנים סיימת בית ספר..
וואי את צעירה, את בטוחה שאת רוצה להיכנס לעולם החטאים של הסקרן? זה עולם של פנטזיות וסטיות מיניות, לא כל אחת מסוגלת בו לבלות.. את רווקה בכלל לא? רובנו כאן נשואים, לחלק אפילו יש ילדים..רובנו כבר עברנו כמה דברים בחיים..בכל מקרה שלא תביני לא נכון, לא רוצה לפגוע חלילה, או להעליב, את מוזמנת, למרות שדיי מהר תביני שלא באמת קורה כאן יותר מדיי, הכל דיי על מיי מנוחות, פה ושם ארועים מעניינים, אולי באמת צריך כאן בפורום רוח חדשה וצעירה בדמותה של איזה לוליטה בת 22.
יאללה אז תעוררי כאן את העניינים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל זה ממספר אחד?
לולה 2227/06/2007הרבה השערות ממספר אחד...
אולי אני בת 22 אבל הסתובבתי בכל העולם מגיל 16, הספקתי להיות עם כ"כ הרבה גברים שאני לא זוכרת ואחרי זה להתביית ולהתחתן?
אולי 22 בגלל הספר (נראה אותך יודע איזה)?
אולי יש לי אובססיה למספר 2?
ובקשר לדאגה, זה חמוד מאוד, אבל לא נראה לי שתצליחו לזעזע אותי בקלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצ'טער, אני חלש בספרים
סקרן27/06/2007יותר חזק במספרים..
בכל מקרה 22, 2 או 222 את חמודה, ומתקבלת בברכה..
אבל, אל תגידי שלא הזהרתי...יש כאן סוטים, ואני כנראה הגדול מכולם...אוראלי, אנאלי, נמאס כבר מהבנאלי, פאטיש לאצבעות רגליים עם אודם, משחקי עבד ומלכה, אדונים ושפחות אצלי הכל יכול לקרות... כל עוד זה עם נשים אני בעניינים, לא משנה צעירות או מבוגרות, בהירות או שחומות, גבוהות או נמוכות, רזות או מלאות, כל עוד הן סקסיות ונועזות ולא ביישניות, הן מגלות כי עולמו של הסקרן הוא עולם מלא סטיות שבו ממשים פנטזיות כמוסות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיבלתי את האזהרה
לולה 2227/06/2007אבל חשבת על זה שאם אני כאן סימן שיש לי פנטזיות שמתחרות או עוברות את שלך? (הרמת גבה בשאלה).
תודה על הקבלה, יהיה נחמד לשחק כאן..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן, הצלחת להרים גם לי גבה...
סקרן27/06/2007יש לך חוצפה חיובית, אני אוהב ילדות שובבות וחצופות...את בסדר את...
הילדה החדשה בשכונה, נכנסת לכאן כאילו היא מלכה
קחי את השרביט, רואה שאת הולכת להיות כאן להיט
במקרה שלי אפשר גם שוט, זה לא יגרום לי לבכות
ואם תלבשי גם מגפיים שחורות, את תראי מי הוא אדון התענוגות
ודרך אגב מה לגביי השם של הספר...מה לגביי 22?
מה לגביי הגיל, מה לגביי הנסיון? אוף כמה שאלות אני שואל אותך..טוב מה לעשות, אני סקרן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילדה שובבה או מלכת הכיתה?
לולה 2201/07/2007ומה אתה, משורר, ליצן החצר, עבד או סתם עובר אורח סקרן?
בת כמה היית רוצה שאהיה? כמה ניסיון יש לי? ומה זה משנה אם אני עם שוט ביד ומגפיים שחורות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשורר אני בטח לא...
סקרן01/07/2007אבל לגביי כל שאר הדברים? אולי...אולי עבד, אולי ליצן, אולי עובר אורח, ואולי זר, נשוי, חתיך וסקסי שסביר שאם היית רואה, עוד לפני שהייתי מוציא מילה, את כבר היית מרטיבה...
ודרך אגב, את קטלנית ועוקצנית...אה? זה בסדר, אני לא נעלב, אלא משועשע ממך.
ודרך אגב מה זאת אומרת בת כמה אני רוצה שתהיה? כאילו אני יכול לשנות את הגיל שלך...תהיה בת כמה שאת, לא בת כמה שמישהו פה רוצה שתהיה...למרות שזה עולם ורטואלי אני עדיין מצפה פה לכנות מסויימת, בטח מהמנהלת.
ולגביי הניסיון? בטח שחשוב שיהיה לך ניסיון...את רוצה הרי לנהל את הפורום, לרשת את מקומה של באדולינה...וזה באמת לא כל כך פשוט, אי אפשר להכניס ילדה, לתוך נעליים של אשה...אז כן ניסיון חשוב שיהיה לך...
ולגביי השוט והמגפיים - זה בסה"כ אופציה...לא רוצה ללבוש לא צריך, אני הרי לא מכריח, אני לא כמו הנשיא שכופה ואח"כ בוכה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע, כמו שאמר יורם גאון:
27/06/2007הנני כאן.....
אני לא הולכת שלום מקום. לולה, בואי נהיה כאן ביחד, מתאים?
וסקרן, תודה - אתה עדיין חייב לי את הסיפור שלך. הבטחת, לא? לא יפה לאכזב ילדה שאוהבת סיפורים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלי זה בהחלט מתאים...
סקרן27/06/2007מאנז' אטרואה? בשביל זה אני תמיד אהיה בסביבה...
ולא שכחתי ילדונת, אל תדאגי לא אכזב אותך..אני פשוט צריך טיפה יותר זמן בעבודה, את יודעת אצלי זה לא סתם אני, היא ווברטור, זה כל מה שמסביב, איך התחיל, למה, כמה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר
Dor27/06/2007צרי קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי?
27/06/2007בקשר למה ליצור קשר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת, היא לא נראה לי שחשוב לו..
סקרן27/06/2007העיקר שיהיה איזה קשר..קשר אינטימי, קשר אפלטוני, קשר משפחתי, קשר בנעליים...
צרי איתו קשר ונראה בקשר למה הוא רצה שתיצרי איתו קשר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר מתווספים אז גם אני רוצה
אלכסיס זורבס27/06/2007להודיע שלאחר התבוננות ממושכת, ללא תגובות, אני מנסה את מזלי ומחליט להיות שותף פעיל.
האם זה יעבוד?
ברכות ללולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכות חזרה
לולה 2201/07/2007זה יכול לעבוד, צריך רק קצת אומץ... (מצטערת על התגובה המאוחרת)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכה הבאה
דייב27/06/2007אשמח לשמוע ולשוחח איתך על דבר
ולשמוע את דעותייך
ב ה צ ל ח ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
לולה 2201/07/2007אשמח להכיר. מצטערת שלקח לי זמן לענות, ימים סוערים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)