ל-ק'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ל-ק'
    שרית
    26/06/2007

ק' יקירי, ערב טוב.
    אני רוצה ברשותך לפרט. הוא לא עומד או יושב מאד קרוב אלינו כאילו רוצה לשמוע על מה מדברים, הוא עוד במרחק או ישב במרחק שבלתי אפשרי לשמוע מה הבחורה אמרה לי. הוא "סתם" מגניב אלי מבטים ברגע שאני מדברת עם מישהי ואני רואה את זה מזוית העין, וגם ברגע שמישהי אחרת מדברת איתי הוא לא מנסה להקשיב מה היא אומרת ולא מעז להביט בזאת שמדברת איתי, אלא מביט אלי בערך כ-20 שניות ואחר מהר מסיט את עיניו. אך אני לא אעזתי להביט בו, וזה כל פעם קורה, גם שאנו מוזמנים לאירועים, הוא יושב ליד אשתו ומידי פעם מגניב אלי מבטים. בתור גבר איך אתה מסביר את התנהגותו???. אני בעבר עקבתי אחריו בכוונה כדי לראות אם הוא גם מגניב מבטו לאחרים, אז לשמחתי הרבה, מביט לצלחת שמגישים לו שאוכל ואלי בלבד. אי אפשר להגיד שזה לא עושה לי טוב, אך מדוע? אם אני מושכת אותו, מדוע לא יוזם? והאם גבר שמגניב מבט לעבר בחורה שמקשיבה לבחורה אחרת זה יכול להיות מכל מיני מניעים או רק סתם שאני מושכת אותו???? אנא תפרט. תודה לך!!!!! .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ל-ק'

הוספת תגובה

• בת כמה את ???

אייל
    26/06/2007

לפי תיאור דברייך את נשמעת כמו ילדה יפה בת 16 .....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית

אשף
    27/06/2007

אני מצטער חמודה אבל ככל שאת מפרטת יותר כך נדמה לי יותרויותר שאת אוחזת ברוח. האיש לא נראה לי. ארבע שנים מהמבט הראשון?
    תקראי את מה שכתבתי לך. אני באמת מצטער. לא קל לי להביע את דעתי בפנייך. אני יודע שאני אולי מכאיב לך אבל אל תתני לו להתל בך. להשתעשע איתך. בפעם הבאה תעשי לו פרצוף חמוץ ונראה עד כמה הוא גיבור. הוא כנראה נהנה מהתגובה שלך למבטים שלו. אל תתיחסי אליו. תראי לו ריחוק. תני לו לשבור ת'ראש למה את מחמיצה לו פנים. זה יהיה רגע האמת עבורו ועבורך. הוא יצטרך להחליט. לכאן או לכאן. אם הוא יתפוס אומץ אז הרווחתם. אם לא אז תצטרכי לוותר עליו ולמצוא מישהו שיאהב אותך בקצב שלך ותנאים שלך.
    אני מקווה שלא קלקלתי לך את מצב הרוח. לילה טוב מותק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ל-ק'

שרית
    27/06/2007

בוקר טוב, יקר!. ניסיתי לפני כמה זמן מספר פעמים את שיטה הפוכה. להחמיץ לו פנים, להראות לו פנים כועסות, וקרה מקרה מעניין. שמתי לב כשאני קרירה אליו, ומראה לו פנים כועסות - הוא מתקרב אלי, מתעניין בי, מתחנחן, פשוט זה מה שגורם לו לרדוף אחרי, וכשאני מביטה בו זה גם קורה, אבל במינון הרבה יותר נמוך. מה דעתכך על זה? נורא מוזר בעיני, מדוע כשאני מראה לו כעין ברוגז הוא מנסה לחזר, מה קורה כאן?? . תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית

אשף
    27/06/2007

כי הוא נהנה להשתעשע איתך וכשרואה את העונג על פנייך כשהוא מביט בך אז הוא מתמלא גאווה. לעומת זאת כשאת מחמיצה לו פנים או כשאת קרירה אליו הוא חוטף שוק. מזדעזע. לא מבין מה קורה. אז הוא מנסה להתקרב יותר. מצטער יקרה דעתי לא השתנתה. הוא רוח. לילה טוב חומד.
    (--:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שריתי

אשף
    28/06/2007

הבחור שלך לא יכול להתמודד עם רומן מחוץ לנישואין. זאת הדרך שלו לבגוד. הוא נועץ מבטים. מחייך.מחמיא . ומתמלא גאווה כשרואה אותך מגיבה לו בשפת גוף. אבל הוא לא מסוגל להתקרב יותר מזה.הוא חסר ביטחון ואני מבטיח לך שברגע האמת הוא יתקפל ויברח.
    שיהיה לך יום מקסים.
    אני הולך לעשות משהו היום. חבל שאני לא יכול לספר לך על זה כאן.
    בייי. אני באיחור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו