התלמידה המדהימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלמידה המדהימה
    זאב
    02/09/2008

נתבקשתי להכנס לכיתה להחליף מורה נכנסתי אחרי שיעור התעמלות , ריח זיעה היה באויר , מולי יושבת תלמידה ,, מזה ? מדהימה השדיים שלה דבקו לחולצה הצמודה שלה - אני לא יכולתי ללמד וניסיתי להסיט את מבטי אך הרגשתי שהיא הבחינה במבוכתי וניסתה לשחק איתי לנוע בתנועות סקסיות אני נתתי לחברה עבודה והתישבתי שלא יראו את הגבעה שצצה לי במכנס, אם זה לא מספיק בסוף השיעור היא עוברת ובלי כוונה עוברת ומחכת את האבר שלי שהיה נפוח , מפילה את היומן , אוי סליחה הרימה את היומן ומה שראיתי גרם לי להשפריץ החוצה , ופתאום אני רטוב -מביך... היא הזדקפה ראתה את מצבי וציחקקה , ניגשה אלי ושואלת -לא הבנתי... - אני פשוט המום ממה שהיום מרשים לעצמם התלמידים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלמידה המדהימה

הוספת תגובה

• ואתה בתור מורה...לא הרשית לעצמך?

עינבר
    02/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתפתות..ואף לחוות גירוי מתלמידה...

עינבר
    02/09/2008

יש דבר הניקרא יחסי מורה-תלמיד..ועצם זה שגמרת אומנם במכנסייך אך עדיין לעיני התלמידה..מזלך שהיא לא פנתה לגורם כולשהו אלא רק צחקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו