מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בילבי
mosha29/08/2011היי בת כמה את ? שנדע אם אני עומד בקריטריונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פנטזיה משגעתבילבי הערומה28/06/2007
הייתי שמחה למצוא גבר שמוכן לאונן בפני. אני לא יודעת למה, אבל בעלי החנון לא מוכן לעשות את זה מולי, הוא כל כך עצור במיטה. ולי יש שתי פנטזיות: למצוא גבר שיאונן מולי ולהשתתף באורגיה עם שני גברים דו מיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתוח ליברלי ויצירתי
דוד28/08/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה את עושה לנו על הבוקר?
קיל ביל28/06/2007הלו, יש כאן אנשים עם לב חלש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיל ביל אחי
אשף28/06/2007תחזיק מעמד הולך להית חם פה (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה המצב
איתי28/06/2007אני יכול להגשים לך את הפנטזיה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיתי- איזה חלק בפנטזיה אתה רוצה?
בילבי הערומה28/06/2007זה לא שאני טיזרית כל כך, אבל הייתי מעדיפה קודם קצת לדבר ולשמוע פנטזיות של אחרים גם. אגב, לאיזה חלק אתה מתחבר - לאוננות או לאורגיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי בילבי
28/06/2007בוקר טוב, נעים לדעת שיש עוד נשים שאוהבות ככה סקס ומכונות לפתו את עצמן מול הרבה גברים תאבי מין. יש לך עוד סיפורים לחלוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמעי
איתי28/06/2007בא לך שנדבר בצט של נענע נעשה צט סבייר וננדבר על הכל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת
בילבי הערומה28/06/2007אולי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבילבי
ירון28/06/2007היי לך
על הבוקר איזו פנטזיה.
אני יותר בקטע של לאונן בפנייך לגבי האורגיה -בעיה!
צרי קשר [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בעיה בכלל
בילבי הערומה28/06/2007לאונן מולי, גם טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקדימה
ירון28/06/2007נו אז קדימה צרי קשר [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואת - מוכנה מולי?
קיל ביל28/06/2007זאת השאלה הגדולה, כי אם אפשר לארגן משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום בילבי...
סקרן28/06/2007וואו! איזה פנטזיות מיוחדות יש לך...
אבל את יודעת מה? אני אדון התענוגות, מגשים החוויות הרטובות,
אני אומן ההנאות, אמן הפנטזיות המתגשמות,
יש לך פנטזיות מיניות, אצלי אין את המילה לא ניתן לעשות...
לאונן מולך זה דיי טרויאלי, אשתי מתה על זה ולכן זה ממש בקטנה...
לגביי השניה (טוב יש פה כמה נשים שמכירות אותי, ולא צריך ליד כולן) , אז אם את רוצה לדבר על זה באמת...
צרי איתי קשר במייל הזה:
[email protected]
אם תהיה דיסקרטית, את תביני מהי תשוקה, ואיך אשה מרגישה איתי כמו מלכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה משורר
בילבי הערומה28/06/2007אני לא יודעת אם להאמין לכל מה שאתה כותב, מה שכן, זה מרטיב אותי לחשוב על זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא משורר..
סקרן28/06/2007ובטח לא איזה סופר
אבל מה שמרטיב אותך, מטריף אותי,
וכשאני אסחרר אותך, את תביני מי אני...
הנגיעה שלי רכה, והיא תמלא אותך בתשוקה
טוב שאת לא מאמינה לכל מילה, בגלל זה נתתי לך את התיבה,
זה טוב את סקפטית, העיקר שתהיה סקסית,
זה בסדר נשמה, כי יש הרבה חלאות בסביבה
שלך הסקרן
י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקרן, אין מילים
28/06/2007אתה מדהים, יש לך מישהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדולינה...
סקרן28/06/2007איזה מחמאה..
אני מתחיל כבר להסמיק...לקבל מחמאה מהמנהלת...
תרשי לי משהו קטן...
תני לי את ידך, תני לי ללטף את לחייך
אחמוד את שדך, אנשום את עורך
אתבונן לך בעיניים, אגע לך בירכיים
אנשק לך את השפתיים, אלטף לך את הרגליים
עורך כל כך רך, מרגיש שבין הרגליים שלך כבר לח
יש אומרים שאני חלקלק ומסוכן, אבל יש לי נפש של אמן
טוענים שלאשה, אומר מה שרוצה לשמוע
למרות שמעולם לא באתי לפגוע
כל מי שאותי מכירה, יודעת שאני אמן הנגיעה
נ.ב. היתה, נגמר, נפרדנו יפה לפני שבועיים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שיותר מדהים מלאונן בפנייך הוא...
אייל28/06/2007לעשות את זה באמצע העיר כאשר שנינו ברכב ואני ערום למטה שוכב על הכיסא ו.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההא??!
28/06/2007למה שהיא תרצה לעשות את זה באמצע העיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכי אם היא מחפשת ריגוש .....
אייל28/06/2007אז זה הריגוש
לראות גבר מאונן 99% ממי שתבקש מהם יסכימו אבל יקחו אותה לפינה חשוכה.
המתח המעשה המיקום החוויה כל אלו הם הגורמים לריגוש האמיתי ולא סתם לראות גבר מאונן.
מנסיון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת
28/06/2007אני קצת מסתייגת, נראה לי קצת מטורף מדי. אולי בילבי תסכים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרי מה זו "פנטזיה" אם לא....
אייל01/07/2007טירוף או זמני או קבוע .
ותאמיני לי שזה מדהים לשבת ברכב עם בחורה שמביטה בך לא מבינה מה יקרה בעוד רגע ואתה לאט לאט מכניס אותה לאווירה המינית בה אתה מתאר את שאתה הולך לעשות. בכל שלב ושלב אתה מבהיר בפניה כי ידיה לא קשורות והיא חופשיה לראות את עצמה נוגעת בך מלטפת אותך מקרבת את גופה אליך ונותנת לך להריח אותה (דבר שמטריף אותנו ) ואז כאשר היא נכנסת לאווירה אתה מביט לעיניים שלה ויכול לחוש כמה רטובה היא ואז אתה מעביר את ידיך אט אט לכוון איבר המין שלך, מעביר את היד על הזיקפה המטורפת שלך ושוב מביט לה בעיניים ורואה איך היא מתפתלת בכיסאה ומביטה החוצה לראות מי עומד ורואה אותה אבל חשוך בחוץ ואנו עמוק בכיסא ואז שוב אתה מעביר את ידיך על איבר מינך עד לכוון העכוז שלך מטה וחוזר מעלה. היא כבר רואה כמה חזק אתה ואז היא כבר תבקש שאוציא את איבר מיני .................(להמשיך???)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואלה אני מוכן לשניהם
ישראל28/06/2007היי אני מוכן בהחלט לאונן לפנייך וגם האורגיה באה בחשבון אם זה יהיה במקום נגיש בשבילי חח שיהיה לך יום מקסים ורטוב ישראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי בילבי
בחורצ'יק28/06/2007אם תחליטי שאת הולכת על אחת מהפנטזיה שתארת, אני אוכל למלא לך את שתיהן.
את מוזמנת ליצור קשר ונמשיך משם.
[email protected]
ביי ביי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמיץ, הא?
28/06/2007תגידף, אני סתם מתעניינת, אין לך בעיה להיכנס למיטה עם עוד גבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראי
בחורצ'יק28/06/2007כבר עשיתי את זה פעם.
מישהי שהכרתי אמרה לי פעם תוך כדי שיחה שזאת הפנטזיה שלה ואני מטבעי מאוד אוהב להתנסות אז הלכתי על זה והיה אחלה.
כמובן שזה צריך להיות עם הפרטנרים המתאימים.
אז לשאלתך
אין לי בעייה להיכנס עם גבר למיטה...
רק רצוי שתהיה שם גם בחורה שיהיה אפשר להנות מכל העולמות
; )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבוד לך
28/06/2007ווווווואאאאאאאאאאווווו - אתה המלך שלי (לפחות ל-5 דקות הקרובות). אין הרבה גברים שהיו מוכנים לזה, זה בטוח. יש מצב שאתה מספר לנו איך היה? איך היה עם הגבר, איך היתה האינטראקציה? איך הרגישה האשה? אני כולי מתרגשת מלדמיין את זה. נגעתם אחד בשני? ספר, אני מתה לדעת, באמת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוף, אז ככה...
בחורצ'יק28/06/2007קודם כל להבהיר שלא היינו זוג פשוט אנחנו מכירים המון זמן ומאוד פתוחים אחד עם השנייה והחלטנו ללכת על ביחד.
היא הביאה עוד בחור שהיא הכירה (אני כבר לא זוכר מאיפה) שהיה בעניין.
זה היה די מוזר כי הסיטואציה היתה חדשה לכולנו.
נפגשנו בהתחלה בבית קפה קטן ואינטימי והכרנו קצת ואחרי שעה בערך, כשראינו שיש כימיה ממש טובה בין כולם, הלכנו לדירה שלה.
התיישבנו בסלון עם כוס יין, עם מוסיקה שקטה ותאורה עמומה והאוירה ניבנתה בצורה ממש טובה.
היא התיישבה לידי ולאט לאט התחלנו להתמזמז שנינו.
הוא חיכה קצת והסתכל עלינו ואחרי כמה דקות הצטרף אלינו ועברנו לחדר השינה.
בהתחלה היה מוזר גם לחלוק בחורה עם עוד גבר וגם לבוא במגע עם הגבר אבל איך שנכנסנו לזה יותר ויותר היה פשוט מעולה והחיבור היה מצויין, בקטע הזה באמת היה לכולנו מזל.
מספיק לך או שאת רוצה את התאור היותר מפורט והלא מצונזר?
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה חושב?
28/06/2007ברור שאני רוצה את כל הפרטים. נגעתם אחד בשני - אתה והבחור? עשיתם כיף אחד לשני או שהענקתם מחסדיכם רק לאותה גברת בת מזל (איך אני מקנאה בה)?
שמע יקירי, זה סיפור מעולה ותיאור מחשמל ממש.. אני מתה כאן... מזל שעוד מעט אני יכולה לללכת הביתה ולהוריד קצת לחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOK, תקבלי פרוט יותר מעמיק...
בחורצ'יק28/06/2007יותר מאוחר
:)
וזה לא שאני טיזר (או שכן...) אני פשוט גמור מהשבוע הזה ואני חייב לנמנם שעה שעתיים לפני שנכנסים למוד סופ"ש.
חוץ מזה שיהיה לך למה לצפות.
בנתיים תגיעי הביתה ותשחררי לחץ כמו שאמרת.
; )* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה...
בחורצ'יק29/06/2007אז כמו שאמרתי,
אחרי כמה לגימות מהיין אצלה בסלון התחלנו היא ואני להתמזמז מול הבחור השני שהעדיף להסתכל בנתיים.
אחרי כמה דקות הוא התקרב אלינו והתחיל לגעת וללטף את שנינו.
מהר מאוד התחלנו להתקדם לחדר השינה ואת מעט הבגדים שנשארו השלנו מעלינו.
נכנסנו לחדר השינה ומצאית את עצמי עומד בין שניהם, שלושתינו ערומים, מתנשקים ומתלטפים.
נשכבנו על המיטה ויצרנו משולש אוראלי שבו אחד יורד לשני שיורד לשלישית שיורדת לראשון.
זאת היתה הפעם הראשונה שראיתי זין כ"כ מקרוב שהוא לא שלי ובגלל זה הייתי מהוסס קצת בהתחלה אבל מהר מאוד זה עבר לי ולמדתי להנות מההתעסקות איתו.
אהבתי במיוחד לרדת לבחור יחד עם הבחורה. כשהזין שלו נמצא בין השפתיים שלי לשלה, שהלשונות שלה ושלי מטיילות לאורכו של האיבר הזקוף שלו ומדי פעם נפגשות וטועמות אחת את השנייה.
וואו, אני מתחיל להתחמם כאן וגם ככה חם היום.
חייב ים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירי, רק התחלת
01/07/2007קודם כל, יפה שזכרת. שנית: שפוך הכל (תרתי משמע)!!! אין מצב שאתה עוצר כאן. אתה לא היחיד הולך להתחמם כאן עכשיו. אני חייבת שתענה לי על השאלות הבאות:
1. היתה חדירה גברית?
2. ממה הכי נהנית איתו?
3. איך הבחורה התנהגה בסיטואציה ביניכם? היא זרמה עם זה?
4. כמה אורגזמות היו שם לכולכם?
5. היית עושה את זה עוד פעם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוף...
בחורצ'יק03/07/2007אז לשאלותיך באדולינה...
לא היתה חדירה ביני לבינו. הוא רצה אבל אני לא כ"כ הייתי בעניין.זאת היתה פעם ראשונה שלי עם גבר אז היה גבול לכמה אני מסוגל להתנסות בפעם אחת.
הכי נהנתי איתו זה מהאוראלי, היה ממש נחמד להתעסק עם זין שלא שייך לי.
לגבי הבחורה, היא היתה באטרף. גם ששנינו מפנקים אותה וגם ששנינו מתחרמנים מולה.
לא ממש עשינו ספירת מלאי לאורגזמות שרצו שם, אבל אני יכול להגיד לך שרצו הרבה.
אם הייתי עושה את זה עוד פעם...
יצא לנו לשחזר את המפגש הזה עוד פעם אחת ואח"כ משום מה יצא שהרבה זמן לא דיברנו בגלל כל מיני אילוצים אבל אני מת לעשות את זה שוב.
רק צריך למצוא פרטנרים שיזרמו איתי
אז אם משהו/י כאן בקטע... ; )
כן באדולינה יקירתי, לשאלה הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנטזיה
סולו01/07/2007שלום לך עלמת החן פנטזיה זו ידועה וחביבה על נשים ואשמח להעניק לך מימוש שלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
א02/07/2007החוויה הכי מדהימה שהייתה לי עם אוננות מול אישה שתוך כדי האוננות התנשקנו והיא נגעה בי ליטפה לי את האשכים ליטפה לי את פי הטבעת הגמירה בין החזקות בחיי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לעזור
מתמחה בצלילה22/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנסי למסנג'ר שלי
גבי03/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילחי טלפון
אבי04/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבילבי
avi וחבר05/11/2007אשמח להגשים לך את הפנטזיות
ואפשר לצרף חבר
תתבונני מאונן ועם חבר
אשמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)