מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ק' ואחרים כמובן.אסנת28/06/2007
בהמשך לתגובתך.. אני רוצה לתקן את מה שכתבת לי. ציינת שהבחור מתמלא בעונג ברגע שאני מביטה בו, זה מרים את האגו שלו. שמתי לב, וגם אחרות שמו לב והבהירו בפני שגם כשאני לא מביטה בגבר הזה הוא מחפש ללכוד את מבטי, וגם כשהפניתי לו את גבי, הוא נועץ בי מבטים כשכבר אחרות שמו לב לזה, בקיצור, גם כשאני לא מסתכלת עליו הוא מביט בי. זה אומר שיתכן שאני מושכת אותו אחרת לא היה טורח להביט בי, ולנעוץ מבטים כשאני מקשיבה לאחרות גם למרחקים לא כן?? אך לעזעאל איזה שמוק הוא, מדוע הוא לא מתקדם???????????? ודווקא זה אחד שמקרין ויש לו ביטחון עצמי רב. אולי חושש מאשתו, מבעלי, או שהוא חושש עכב הנסיבות שאני לא יתקשר אליו ריגשית???? . הלוואי והייתי גורמת לו בעקיפין ליזום ולהתקדם, אוף!!!!!! . החיים קשים!!!! .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שרית
אשף29/06/2007בוקר טוב יקירתי.
תראי חמודה. לבחור אין ביטחון עצמי. יש לו ביטחון עלייך. הוא קורא אותך. הוא יודע שאת דלוקה עליו. ובכל זאת הוא לא עושה שום דבר מעבר לזה. הוא נועץ מבטים וכנראה זה מספיק לו.
תראי שרית לדעתי כל אישה נשואה מפתחת במהלך החיים רגשות כלפי מישהו מבחוץ. זה טבעי וזה אנושי. יש כאלה שעושות את זה למען הריגוש ו/או מתוך שעמום ושגרה. אלה הנשים שיודעות לשים את הבעל במקום הראשון ואותן הכי קשה לתפוס. לעומת זאת יש נשים ואת ביניהן שמחפשות את זה בגלל חוסר בבית . לא משנה אם זה מין או חום ואהבה. וכאן יש בעיה. הבחור שלך קורא אותך. מי אמר לך שבעלך לא קורא אותך? אולי הוא מרגיש את הקרירות . את החוסר ענין שלך בו. את הריחוק והסלידה. את האיכס. מה יקרה אם תמצאי לך מפלט אצל הבחור? הרי כל התגובות שלך ישתנו. את לא מחפשת סקס בלבד. את מחפשת משהו הרבה יותר משמעותי. ואני מבטיח לך שברגע שזה יקרה מיד ירגיש עלייך את השינוי. אלא אם כן הוא עיוור. ומה יקרה אז? האיכס שאת מרגישה כלפיו יוכפל פי כמה ברגע שיהיה לך מישהו מבחוץ ואני מבטיח לך שיז יהיה רשום לך בעיניים וכל אדם שמכיר אותך יראה את זה.
מי יודע מה הבחור ההוא מדמיין כש באותו זמן את רוצה ממנו שרק יחבק אותך וירעיף עלייך מילות אהבה?
שרית . אולי תנסי לא לחשוב כלכך שלילי על בעלך. לפעמים כל מה שדרוש זה תבואי ותגידי לו שאת אוהבת אותו. שהוא חלום חייך. ושתמיד היה כזה.ושאת בוטחת בו שהוא אוהב אותך. אל לך לדרוש ממנו להראות לך אהבה וחיבה. אם תדרשי מנו להראות לך את תקחי ממנו את היוזמה וזה גרוע. הוא אמנם יתחיל להשקיע אבל ירגיש שהוא עושה את זה לא רק בגלל שהוא רוצה אלא בגלל שביקשת ממנו.
תני לו סיכוי שרית. אני יודע שזה קשה אבל קורה לא מעט שזה מה שמביא אושר לחיי הנישואין.
אם בכל זאת זה לא יילך אז תתפסי יוזמה ותזמיני את הבחור לקפה אצלך בבית. אז גם יתברר לך מה הוא בעצם רוצה.
שריתוש . מגיע לך את כל האושר והאהבה שבעולם. רק מה בואי תני סיכוי לבעלך. . הבחור ההוא הוא אשליה. מתוקה ככל שתהיה הוא עדיין אשליה.
מעין סוגריים בחיים. בעלך הוא הדבר האמיתי . ואם קשה לך לחיות איתו עכשיו אז יהיה לך גיהנום אחרי שתהיי עם ההוא.
אני יודע שאני כותב לך דברים מייאשים על הבוקר אבל מה שצריך להיאמר אז צריך שייאמר. בוקר טוב לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
שרית29/06/2007היי ק' היקר. אתמול בערב עמדתי ניצבת ליד קיוסק ושמעתי מישהו צועד במהירות לקראתי מאחורי הגב ופתאום אומר לי בקול: "את לא אומרת לי שלום"?? הסתובבתי, וראיתי את הגבר, ואמרתי : "לא ראיתי אותך", הוא לקח איזה ממתק , אני הראיתי עדישות משום מה, הוא מתחיל לפתוח את הממתק ואוכל לידי , הבטתי בו והוא מתחיל לאכול כשהוא לוטש בי מבטים מכף רגל ועד. כשסיים לאכול, ברח. נורא מוזר. אולי רצה להרוויח זמן ולהביט בי ואז הממתק זה תירוץ?, תסביר, מה דעתך?. לגבי בעלי, הוא בעל טוב, אך הריגושים שלי כלפיו נגמרו מ מ ז מ ן. גם אם הוא מראה ויראה לי אהבה, אני מרגישה כאילו מעמידים לי רובוט שמלטף אותי. ק', אי אפשר לעשות כלום נגד אהבה. אהבה מנצחת. אני קשורה לבעלי מאד, אך הוא לא עושה לי את זה.... .הוא ממזמן הפסיק לרגש אותי, אין מה לעשות. אני זקוקה לו, אך כבר שנים שאין לי פרפורי בטן שאני רואה או שומעת אותו, הוא מעט דוחה אותי וזה לא בשליטתי. הוא שונה ממני בהרבה הרבה מובנים. הוא לא ריגש ולא מרגש אותי בכלל, מה שהוא לא יעשה עבורי, זה כבר לא מזיז לי, מצטערת לאכזב אותך. זה נגמר, אני לא רוצה לפרט את כל הסיבות מדוע נגמר, אם היית יודע, היית מבין אותי והיית אומר לי : "שרית, אני מתפלא איך אחזקת מעמד ועדיין מחזיקה מעמד איתו, ואם היית מכיר אותי לעומק ורואה אותי, היית אומר : "אחלת אותה בגדול, ומגיע לך יותר...". זו האמת הכואבת והאמיתית. מעניין תגובתך. תודה רבה. אוהבת ומעריכה אותך - שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף29/06/2007דברי איתי במייל [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק'
שרית29/06/2007היי ק', עד שאני יעשה איימל חדש (מסיבות אישיות) וזה יהיה כנראה שבוע הבא, אז קשה לי להתאפק תענה לי כמה שאתה יכול אולי בקצרה אפילו על מכתבי הבוקר. ממתינה בכליון עינים ותודה לך. - שרית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף30/06/2007מה עוד צריך הבן אדם? את לבד בלי בעלך. עומדת שם בקיוסק. הבחור מופיע אוכל ממתק ונעלם בלי לנסות כלום? מצטער יקירתי .הדעה שלי רק מתחזקת. הוא פחדן חסר ביטחון. הוא סתם רוח. לגבי המשך התגובה שלך מאתמול אז אני מעדיף שלא לדבר בפורום.
שתהיה לך שבת ניפלאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא גדלתי במשפחה חד הורית
מיכל01/07/2007נהפוכו אני מאחלת לך [ולי] זוגיות מוצלחת כמו של ההורים שלי, ומזה קשור למה שכתבתי????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה באמת לא קשור...
סקרן01/07/2007כי הוא לא שאל אותך אלא את דנה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל לא הבנתי כלום. על מה את מדברת?
אשף01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחייבים לדעת איך את נראית ואיך מת
גיא01/07/2007ואיך את מתלבשת ומתבטאת כדי לענות כמו שצריך לשאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)