סקס -זה כל הסיפור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס -זה כל הסיפור
    חגית
    06/09/2008

יש לי חבר כבר חצי שנה, ומתחילת הקשר היו לנו בעיות בסקס. יותר נכון הוא לא ממש רצה לעשות כל כך והתחמק ואמר שאצלו זה בא עם הזמן, לאט לאט כשהאינטימיות נבנית. כיום אחרי חצי שנה בתק' האחרונה לא ממש בא לו והוא טוען שסקס יכול להיות גם חיבוק ליטוף ולוא דוקא חדירה. הייתי מעוניינת לקבל חוד מקצועית על העניין. (אנחנו בני 30)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס -זה כל הסיפור

הוספת תגובה

• סקס - אי אפשר איתו ואי אפשר איתו

06/09/2008

חוות דעת מקצועית לא תקבלי ממני כי אני לא אשת מקצוע בתחום המיניות, אבל לדעתי אם הגבר הזה נמצא איתך ורוצה להיות בן זוגך, אין לך מה לדאוג.

כנראה שהוא פשוט גבר עם חשק מיני לא כל כך גבוה, וזה בסדר. תתפלאי, אבל ישנם גם גברים שלא רוצים סקס כל היום.

מה שכן, בעבר יצא לי להתקל בכמה מקרים שבהם גברים מאוד אהבו את בנות זוגם, אבל, מה לעשות, לא נמשכו אליהן כל כך. לכן, ליתר ביטחון :), הייתי ממליצה לך לנסות לחדש בחיי המין שלכם, לעשות דברים שידליקו אותו, להתלבש סקסי במיטה ועוד.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להלן הפתרונים

המנוסה מת"א
    12/09/2008

או שבן זוגך הוא מה שנקרא א-מיני אלו אנשים שלא אוהבים סקס ...או שהוא סובל ממה שמכונה פציול הזונה והקדושה ..אנשים אלו רואים במיניות דבר רע מיסודו הם ימשכו מינית אל בחורות זנותיות אבל יעדיפו להתחתן עם בחורות חסודות יהיה להם קשה לקבל את המניות אצל בנות זוגם ..בכל אופן אני הייתי מיעצת לך לפני שאת רצה לרכוש ביריות וביבי דול לנסות לדבר איתו ולתחקר אותו לגבי עברו המיני יכול להיות שהוא נבוך ממשהו או ממך אולי הוא גומר מהר ..בכל אופן תקשורת טובה תמיד עדיפה ...בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשר שמתחיל בסקס גרוע

שלי פסטרנק כץ
    16/09/2008

הוא בדרך כלל מתכון לא משהו לחיי סקס טובים בהמשך, למרות שיש הפתעות לפעמים גם בתחום הזה.

יכול להיות שמדובר בגבר שאינו בעל דחפים מיניים חזקים, או שעבר טראומה בתחום, או שחושש ממיניות יתר ועוד שאר ירקות.

שורה תחתונה, אין סיבה שתשארי במערכת יחסים שאין בה סקס, בגילך אני מניחה שתהיי מעונינת בהעמקת הקשר ובמשפחה וילדים, כך שהמצב, אם לא יטופל, רק יחמיר.

אם מדובר בגבר שאת מאוד אוהבת ולא מוכנה לוותר עליו, גשו לשיחות עם סקסולוג על מנת לנסות לחפש דרך לגשר על הפערים, לעתים לסקסולוגים יש עיצות וטיפים מעניניים וחדשניים, ולכל זוג מתאימה שיטה אחרת.

ללא שיחות עם איש מקצוע או שיחות של שניכם ללא איש מקצוע אבל עם נכונות לויתורים ושינויים, לא תוכלו לצלוח את הקשר שלכם באהבה ואושר.

תתחילו לעבוד..

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו