מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרית בחיי שאת מעייפתמיכל30/06/2007
אני בטוחה שאם אותו גבר שאת מדברת עליו כבר במשך יובל, היה יודע כמה את טרחנית הוא לא היה מסתכל עליך שנייה ורבע אפילו אם היית נראית כמו אנג'לינה הישראלית....
חלאאאאאאס תפסיקי להתנהג כמו בת 5 ולהציק לכולם עם השאלות המעצבנות שלך. אין לך חברות/ים להתייעץ איתם????
זה פורס סקס,אז דברי סקס, ולא אם כדאי לך להשתזף או לא, ותעזבי את הבחור המסכן [כאן את יכולה להשלים את השם שלו]. עלה בדעתך שאולי הוא נכנס לכאן, מזהה שזה הוא, ותוהה לעצמו למה לכל הרוחות את מדברת עליו בלי הפסקה???
אני מצטערת אבל האמת חייבת לצאת לאור.
ואין מצבבבבבבב שאין כאן לפחות אחד שמסכים איתי.
אני מאמינה שעכשיו את תגיבי לי, אז יאאאאלה בכייף, זה בטוח יהיה יותר מעניין מהקיטורים שלך
בהמון אהבה, מיכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
אשף30/06/2007יש פה אחד שמאד התעצבן ששרית לא פנתה אליו. חחחח.. סבלנות יקירתי. (--:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
סקרן01/07/2007דבר ראשון ברוכה הבאה, את חדשה פה נכון?
דבר שני, לא יפה לעשות כניסה חדשה על חשבון מישהו אחר, לא משנה כמה הוא לא נראה לך
דבר שלישי לא נראה לי שאת צודקת. אני רואה שק' וגם דייב מאוד נהנים להתכתב עם שרית. אני אומנם מיציתי את זה אחרי 3 - 4 שיחות איתה, אבל כנראה שאת טועה ודייב וק' ממשיכים את השיחות איתה.
ודבר אחרון, לדבר על סקס..אני חושב שמבחינת שרית זה סוג של דיבור על סקס, כל ההתייעצות הזו, לגביי הבחור שהיא רוצה, מה גם שאף אחד לא החליט שכאן מדברים רק סקס, בסגנון של זיונים, ליקוקים, מציצות, גמירות, שפיכות, מכות בטוסיק, אוננויות, גניחות סטיות ושאר ירקות.
ודרך אגב את רוצה שידברו כאן סקס, אז תרגישי חופשי ודברי. היי אני מוכן לדבר איתך..בטוח שיש עוד כמה כאן שיהיו מוכנים גם ליותר מזה מבלי בכלל להכיר אותך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו הכוונה באדו...העיקר שהן טעימות
סקרן01/07/2007כלומר שכולן טעימות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום
א ש01/07/2007דנה האם גדלת במשפחה חד הורית ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה זין דחוף פירוט בהודעה
גיא01/07/2007את זקוקה נואשות לזין
לאבר הקסום המוזר והפלאי שיעשה אותך
ירקיד אותך
יצייר אותך
יענג אותך
איך שאת אוהבת אני עוד לא יודע
אבל את זקוקה לו.
הכתיבה שלך פשוט צועקת
אני רוצה זין
מאחורה בפה ברגיל
בסיבו בהפוכה ברגישות באהבה בעוצמה
כאמור ךא יודע איך את רוצה
אבל זה מה שאת רוצה
את רוצה זין והרבה זמן לא קיבלת כמו שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל..אם היית מסתכלת היית רואה שזה
עינבר01/07/2007פורום של עצות..ולפעמים לבטים של אישה יותר קל לפרוק אותם מאחורי מסך..הרי איש לא יזהה אותה..ידע מי היא ..והיא יכולה לשאול כמה שהיא רוצה..חשבת שאם היא תשוחח על כך עם חברות היא תסתבך..לא כול חברה היא נאמנה ואשת סוד(מי כמוני יודעת)אז נוח לה לפרוק כאן..עכשיו אם זה מפריע לך וגורם לך תחושה של תיסכול..בגלל השאלות שהיא שואלת ..יש לך כמה אופציות:1-לנסות לעזור לה ואז היא תיפתור את הבעיה שלה ולא יהיו יותר שאלות,2-לא לקרוא את מה שהיא רושמת אלא לפתוח הודעות מישלך ולהמשיך להנות בפורום תוך שאת מתעלמת ממנה ,3-יש עוד המון פורמים אז אם זה כל כך מתסכל את יכולה לעבור לשם..לא חלילה שאני אומרת לך לעזוב ..אך אם זה מעיק יש מקומות אחרים..שיהיה לך אחלה יום ..עינבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינבר
שרית01/07/2007היי עינברוש. כל מה שרציתי לכתוב למיכל את כבר עשית את העבודה במקומי, תודה על הגיבוי. כל אחת ואחד זכותו לכתוב בפורום הזה, להתייעץ בפורום הזה כמה שהוא רוצה וזה לא על חשבון אחרים. שאלותי לא נראות לה? שתתעלם!!! שתעבור לפורום אחר. זה לא פורום כחול, זה פורום מגוון, על כל מיני נושאים ביחסים בין גבר לאישה: אם זה מין, אם זה התלבטות ביחסים בין גבר לאישה, וכל מה שקשור בו. מיכל לא תכתיב לאחת אחת/אחד מה לכתוב ומה לשאול, זה פורום פתוח לכל אחד, ויפה שקיים פורום כזה. כל אחד שפונה לפורום מכל סיבה, סימן שיש משהו שרוצה לשתף ואין לו את מי, סימן שמתלבט במשהו, לא ברור לו משהו, לפרוק מהלב, ללמוד מאחרים, אז אין לה שום סמכות או זכות לסתום פיות לאנשים בפורום, כולם כאן בני אדם ולכולם יש רגשות ולא לכל אחת יש ניסיון חיים עם גברים. ויפה מאד שפה כל אחד עוזר כאן אחד לשני, זה לעיתים חוסך מללכת לסקסולוג, ולעיתים משתתפי הפורום כאן יכולים לפתור בעיות, כמו שכתוב: "מיהו החכם הלומד מכל אדם". מיכל יכולה לשאול שאלות ויכולה לגם לעזור בפתירת השאלות, לא מתאים לה- שתלך לפורום אחר. אין לה זכות בטח לא לפגוע בכל אלו ששואלים או כותבים בפורום. כולנו בני אדם. וצריכים לקבל כל אדם כמו שהוא. יש נשים במצוקה שסובלות מבעליהן ואין להן את מי לשתף, יש נשים שיש להם מאהב, יש נשים שיש להם מאהב סמוי, אז את מי ישתפו את הבעל???? את השכנות הרכלניות?? , אז שמיכל תעשה חושבים אם פורום זה מתאים לה ואם לא להתחפף!! . ושוב תודה לך ענבל ושיהיה לכם יום טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לכולם, בוקר טוב
01/07/2007מיכל, למה עצבים? נכון, זה פורום סקסי, אבל אין שום בעיה שכל אחת (ואחד) תכתוב על מה שראש שלה, אז באמת - שתי כוס מים קרים, שבי בצל ותירגעי. אם בא לך לפתוח שרשור סקסי - תעשי את זה, אנחנו מבטיחים לכתוב ולהשתתף, אבל רבאק - למה להעליב, למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכל הכבוד מיכל....
אייל01/07/2007כל הכבוד לך על התגובה האסרטיבית היא לעניין ובמקום .
יש פה כאלו שנהנים לענות לטיפשה הזו ופותחים פה דיאלוגים ארוכים חסרי משמעות חסרי עניין לציבור:-) וכמובן חסרי תוכן ונסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל, דע את מקומך
01/07/2007כל אחד יכול להגיד מה שבא לו כאן, אז למה שלא תכבד את מי שמסביבך? לא בא להשתתף בדיונים? תישאר בחוץ, בא לך לדבר על דברים אחרים - גם סבבה, אבל עשה טובה - תן לכל אחד את החופש לעשות מה בא לו. מתאים, חמוד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל אתה לא חושב שהגזמת!
עינבר01/07/2007הפכת את כל מי שענה לה לטיפש חסר חיים וניסיון..ותענה לי על שאלה נורא פשוטה ..מה מביא אותך לחשוב שאתה יודע או בעל ניסיון מאיתנו..אתה בכלל מכיר לפני שאתה מחליט לצאת בהצהרות..?יש לי רעיון אם כל כך רע לך פה ואנחנמו טיפשים חסרי ניסיון..ושרית צריכה לסתום את הפה..?מה אתה עושה כאן..עד כמה שידוע לי יש מלא פורומים..אז למה שלא תלך לשם ותתרום להם מחוכמתך..הרי חסרי ניסיון ועניין כמונו לא מעניינים אותך..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנחנו**
עינבר01/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעינבר
אשף01/07/2007תרגעי חמודה הוא מתכוון בעיקר אליי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
אשף01/07/2007אתה רואה למה התכוונתי? אתה בדרך הנכונה להיות אחד שלא יתייחסו אליו. לזה התכוונתי כשאמרתי שאתה תהפוך לזניח. חביבי זאת לא חכמה גדולה לענות לשאלות הקלות. החכמה היא לגלות סבלנות ואורך רוח גם לשאלות הדקות ביותר. לנסות ולענות גם לשאלות שנשמעות לך טריוויאליות. יכול להיות שאותך ואת מיכל זה מעייף. פשוט אל תכנסו להודעות האלה. תדברו ביניכם. היא רוצהלדבר על סקס ואדם בעל ניסיון כמוך יוכל לספק לה את מבוקשה. אולי נדמה לך שאני מנסה לתפוס לי זיון אבל חמודי אני מבטיח לך שמהבחינה הזו אני מסודר.
ולגבי שרית. איפה אתה חושב שכדאי לה לשפוך את הלב? לשאול את השאלות שמעיקות? למצוא תשובות ללבטים? איפה? אצל פסיכולוג? הרי היא אמרה שאין לה אפשרות. אצל חברה טובה? חחחח הצחקת אותי. עדיף כבר לפרסם מודע העיתון. זה יהיה פחות גלוי.
אתה רואה איך אתה מרגיז נשים? ואל תבוא אליי בטענות שאני יזמתי את זה. תכבד אחרים ויכבדו אותך. לא תכבד אחרים פשוט יפסיקו להתייחס אליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק'
שרית01/07/2007היי ק'. אם היית עומד מולי עכשיו, היית חוטף ממני נשיקה. תודה על הגיבוי. הלוואי וירבו כולם כמוך, אחר מתפלאים מדוע אני מתייחסת אליך ולא לאלה שמנסים להשפיל אותי. אולי נהנים לדרוך על אנשים. מעניין אם היו במקומי והיו כותבים להם כך , איך היו מרגישים? . יש לי הפתעה לטובה שתפתיע אותך שקרה לי עם הגבר, לפעמים הרגשת בטן אומרת הרבה, ואני רואה שאני לבסוף צודקת. נכון שאם עד עתה לא היה משהו רציני, זה לא אומר שלעולם לא יהיה. אסור להתייאש. יש הפתעות בחיים. יש גברים שיש להם תעוזה, יש להם אומץ להתחיל מיידי ויש כאלה שאצלהם לוקח קצת זמן. . בכדי לא להסגיר את עצמי, כי אולי הוא קורא את זה??? אעדיף להתכתב איתך באיימל וגם להתייעץ ולהעביר חוויות. זה יהיה בקרוב. כל הזמן יש סימנים מוקדמים, כבר בעלי שם לב לזה ומתחיל להחמיץ פנים , הוא קלט אותו, ועלי להיזהר...... יש גברים שחוששים, אך אתה הזדרזת להסיק מסקנה שהוא סתם רוח ושאני חייה באשליות. לא יקירי! כבר בעלי וביתי שמו לב לזה שהחרמנות שלו כלפי התחילה לעלות על גדותה. הוא מתחיל לחזר, אך אעדיף לשתף אותך......תודה ק'. מה אעשה בלעדיך.??????????? .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרית
אשף01/07/2007חרמנות? חשבתי שאת מחפשת חיבוקים ומזמוזים. (--:. אני שמח שלמוע שהכל התקדם. רק תיזהרי. את במצב שאת עלולה לעשות טעות. פשוט תיזהרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל-ק'
שרית01/07/2007היי ק'. אני מחפשת חיבוקים בלבד, כבר אמרתי לך בעבר. הגבר נראה לי שהוא מחורמן עלי, אכתוב לך בהזדמנות, ואז תגיד לי: " שרית, וואלה את צדקת, הכתובת היתה על הקיר כל הזמן". יש גברים שיש להם ביצים, לא עושים חשבון ישר ניגשים לענין. אבל פה תבין. פה זה מקרה רגיש. הוא מכיר טוב את בעלי , גרים לא רחוק, אז מה אתה מצפה??? אני מתפלאת שהוא מנסה לחזר, יש לאדם הזה כל הזמן רמזים, אך אני משחקת ראש קטן, אולי לא יפה מצידי שאני מנסה למשוך אותו יותר ויותר וכאילו קשה להשגה, ואז אני מקשה עליו. אך מצד שני אני גם מפסידה, כי עובדה שהוא לא מתקדם .... אני אולי בולמת אותו, הוא חושש.... .אני יחכה עוד קצת, ורק שתהיה לי ההזדמנות אני חושבת לשבור את הבישנות שלי ויהיה מה שיהיה ואתחיל בהדרגתיות לחמם אותו ולגרום לו שהוא יזום, הנשים לפעמים הם עם ממזר, אין לי ניסיון גדול עם גברים אך אני לא טיפשה, אני עוד אפתיע אותך ק', תאחל לי הצלחה, הנאה בחיים, אושר ושלא אמעד ולא אהרוס משפחות, כי מגיע לי לא לסבול, מספיק לא ליקקתי דבש בחיים שלי. פעם אחת חיים!!!! תודה ק' על התייחסותך למכתבי. - שרית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיקרן אותך...מה נהיית הסקרן...
סקרן01/07/2007אני אוהב את כל סוגי הפטמות...מה שה משנה, קטנות, גדולות, בהירות, חומות וכו' העיקר שהן טעימות...מממ...מת על פטימות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)